Windows Live Messenger Plus! Live Final Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-08-2008   #11 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final

Messenger Plus! Live'ın 4.70 sürümü yayımlanmıştır. İlk mesajdan indirebilirsiniz. Bu sürümdeki yeni özelliklerden en önemlisi kendi bileşenleri (scriptler ve arayüzler) için de otomatik güncelleme kontrolü yapabilmesi (haftada bir). Tercihlerin ilk sayfasındaki güncelleme bildirimleri seçeneğinden "Bileşen güncellemeleri için de denetle" kutucuğunu işaretlediğinizde script ve arayüzlerin de son sürümlerini edinmek çok kolay olacak. Belirli bir bileşenin yeni bir sürümüyle ilgili olarak otomatik olarak sadece bir kez bildirim alırsınız. Bileşen daha sonra tekrar güncellenirse ancak o zaman tekrar bildirim alırsınız. Bununla birlikte gizli bir komut olan /checkupdates komutu da artık Komut yardımcısı penceresine eklendi. Bu komutu konuşma penceresine yazarak istediğiniz anda elle bir güncelleme kontrolü yapabilirsiniz (sanıyorum bu şekilde yapılırsa bütün güncellemeleri tekrar gösterecek).

Kullanılabilir Güncellemeler penceresi

Bunlardan başka bir yeni özellik ise "Büyük metin ve resimler için yapıştırma işlemlerini geliştir". Bu özellik, ileti başına en fazla karakter sayısından daha büyük bir metin yığını ya da resim konuşmaya yapıştırıldığında, geçici bir dosya oluşturur ve kişinize onu gönderir. Tercihler > Konuşmalar > Biçimlendirme altında bulabilirsiniz.

Hazır İfadeler paneli için bir boyut seçeneği konuldu.

Türkçe çevirideki ufak ama programın kullanılışını etkileyen birkaç önemli hata da düzeltildi (Programın asıl İngilizce dilinde bu hatalar halen mevcut ).
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 07-12-2008   #12 (mesaj-linki)
Lost - avatarı
Messenger Plus! Kalıcı Ayarlar

Merhaba arkadaslar öncelikle herkese kolay gelsin konu açmak istemedim aradım ama bi turlu bulamadım ve bu sorundan oldukça çok şikayetciyim neyse sorunuma gelirse her hangi bi msn adresimimi açtığımda plus ayarlarını yapıyorum splitlerimi da ayarlıyorum herşey güzel fakat msn kapattıktan sonra tekrar açıp her hangi bi başka adres girdiğimde yarlar sıfır oluyor ve bu msn adresi için tekrar sıfırdan ayar yapmak zorunda kalıyorum bunun bi çaresi varmı ne yapmam gerekiyor bu olaydan iyice sıkıldan yardımcı olursanız çok sevinirim iyi çalışmalar kolay gelsin..
Eski 18-12-2008   #13 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Lost adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba arkadaslar öncelikle herkese kolay gelsin konu açmak istemedim aradım ama bi turlu bulamadım ve bu sorundan oldukça çok şikayetciyim neyse sorunuma gelirse her hangi bi msn adresimimi açtığımda plus ayarlarını yapıyorum splitlerimi da ayarlıyorum herşey güzel fakat msn kapattıktan sonra tekrar açıp her hangi bi başka adres girdiğimde yarlar sıfır oluyor ve bu msn adresi için tekrar sıfırdan ayar yapmak zorunda kalıyorum bunun bi çaresi varmı ne yapmam gerekiyor bu olaydan iyice sıkıldan yardımcı olursanız çok sevinirim iyi çalışmalar kolay gelsin..
Arayüzlerle ilgili seçenekler Messenger hesaplarından bağımsız olarak bir Windows hesabındaki bütün Messenger kullanıcılarını etkiler.

Scriptlerle ilgili seçenekler iki türlü olabilir, ya bütün Messenger kullanıcılarını kapsar ya da hesap bazında ayarlanır ki genelde ikincisidir. Hesap bazında ayarlanan bir scripti bütün kullanıcıları kapsayacak şekilde ayarlamak, script buna yönelik bir seçenek koymadıysa mümkün değil sanırım. Korkarım her bir hesap için tek tek ayarlamak zorundasınız.

Messenger Plus!'ın kendi seçeneklerinden çoğu hesap bazında olup az bir kısmı bir Windows hesabındaki bütün Messenger kullanıcıları etkileyen cinstendir. Hesap bazındaki ayarları ise gelecekteki bütün yeni kullanıcılar için varsayılan ayarlar olarak tanımlama şansınız var. Bunun için Windows kayıt defteri düzenleyicisini kullanmanız gerekecek. Messenger Plus! için Ek Seçenekler, Kayıt Defteri Ayarları Bu konuda Messenger Plus!'ın kayıt defteri ayarlarıyla ilgili bilgiler var. Eğer hala konuyla ilgileniyorsanız, varsayılan ayarlar oluşturmanın pratik bir yöntemini anlatabilirim.

aztec adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya 9.0 uyumlu ne zaman cıkar acaba ?
Belli değil.
Eski 27-12-2008   #14 (mesaj-linki)
ikizce
msn plus özelliği

Değerli kardeşim plus live nin en önemli özelliği "çevrim dışı oturum" açanları ve "durum değişikliklerini" size bildirmesiydi... bundan 2-3 ay öncesine kadar bu durum böyleydi ve ben bunu kullanıyordum... messenger 8.1 ve ttnet kullanıyorum plus live hangi sürümünü sonradan yüklediysem bu özelliğin artık kalmadığını gördüm..artık göstermiyor..denemediğim yol kalmadı... bilgisayarı yeniden yükledim ve mesengerı kurdum, değiştirdim vs. yok yok.."demeyinki böyle bir şey yok.." vaaaardı... artık yok... bu özellik messenger plusa tavan yaptırmıştı..şimdi pek özelliği kalmamış gibi

Şimdi sizden rica ediyorum, bu hangi script'se lütfen bilgi verin ve indirelim.. inanınki çok yararlı bir scrint....saygılarımla....
Eski 27-12-2008   #15 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: msn plus özelliği

ikizce adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Değerli kardeşim plus live nin en önemli özelliği "çevrim dışı oturum" açanları ve "durum değişikliklerini" size bildirmesiydi... bundan 2-3 ay öncesine kadar bu durum böyleydi ve ben bunu kullanıyordum... messenger 8.1 ve ttnet kullanıyorum plus live hangi sürümünü sonradan yüklediysem bu özelliğin artık kalmadığını gördüm..artık göstermiyor..denemediğim yol kalmadı... bilgisayarı yeniden yükledim ve mesengerı kurdum, değiştirdim vs. yok yok.."demeyinki böyle bir şey yok.." vaaaardı... artık yok... bu özellik messenger plusa tavan yaptırmıştı..şimdi pek özelliği kalmamış gibi

Şimdi sizden rica ediyorum, bu hangi script'se lütfen bilgi verin ve indirelim.. inanınki çok yararlı bir scrint....saygılarımla....
aradığın sprit bu olmalı sanırım:

Convo Notifier - MSN Plus! Live Scripts
Eski 11-01-2009   #16 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

**10 Ocak 2009 tarihinde WLM 2009'un bu sürümüyle tam uyumlu Messenger Plus! Live 4.79.0.353 BETA:
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live
Eski 15-01-2009   #17 (mesaj-linki)
MSN 8.5 Plus Hatası...

MSN 8.5 Yüklü Ve MSN Plus 4.79 indirdim Sürüm Yükseltilmesi gerektiğini Söylüyor...! Ama ben Yükselttim hala aynı sorun
Eski 17-01-2009   #18 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: MSN 8.5 Plus Hatası...

I3uzk4lpli adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MSN 8.5 Yüklü Ve MSN Plus 4.79 indirdim Sürüm Yükseltilmesi gerektiğini Söylüyor...! Ama ben Yükselttim hala aynı sorun
Şu gönderiyi inceleyin: http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...ml#post1219178
Eski 01-02-2009   #19 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Messenger Plus! Live 4.80 sürümü yayımlandı

Messenger Plus! Live'ın 4.80 numaralı son kararlı sürümü bugün yayımlandı. Kurulum dosyasını ilk gönderiden indirebilirsiniz.

Önceki Beta sürümlerinden pek farkı yok. Sekmeli sohbetler etkinden menü çubuğunun sekmeleri örtmesi gibi bazı ufak hatalar düzeltildi.

Önceki kararlı 4.70 sürümünden güncelliyorsanız bazı değişiklikler göreceksiniz:
  • Messenger Plus!'ın olay bildirimi pencereleri artık kişinin kendi konuşma penceresinin rengiyle çıkıyor. 2009 kullanan kişinin seçtiği sahne rengi de destekleniyor. Artı, kişinin görüntü resmi açılır pencerenin içinde gösteriliyor.
  • Konuşma pencerelerinde açılan bütün pencereler de artık varsayılan renk ile değil yine konuşma penceresinin özel rengiyle gösteriliyor.
  • Kopyalama/yapıştırma işlemlerini geliştir özelliği artık sadece büyük metin yığınları için çalışıyor, resimlerin yapıştırılma işlemleri Messenger'a bırakılıyor (Yapıştırılan_Veri_**** özelliği)
  • İfade Sesleri, Messenger kilitliyken artık çalmıyor.
  • Kişi listesinin Plus! menüsüne "Yardım Al..." öğesi eklendi. (Messenger Plus!'ın resmî sitesindeki Yardım sayfasını açar.)
  • A-Patch Lite ile uyumluluk sağlandı.
  • Messenger'ın önceki Beta sürümleriyle uyumluluk tamamen kaldırıldı.

Bunlardan başka da yenilikler, düzeltmeler ayrıca scriptler ve arayüzler ile ilgili düzeltmeler ve yenilikler var. Bu sürümdeki tüm değişiklikleri okumak için Messenger Plus! Live - Değişiklik Günlüğü sayfasını okuyabilirsiniz. (sadece İngilizce)
Eski 01-02-2009   #20 (mesaj-linki)
Rower - avatarı

sonunda finale kavuştuk teşekkürler adminim anında görüntü
artık discovery in finalini de heyecanlan bekliyoruz
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger Plus! Live Final Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 562 2 Gün Önce 00:15
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler DjTiesto MSN Teknik Destek/Bilgiler 19 16-12-2008 16:33
Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü DjTiesto Arşive Kaldırılan Konular 1 04-11-2008 14:11