Windows Live Messenger Plus! Live Final Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 03-02-2009   #31 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final

Ayşemelek adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
WLM 9 U kurdum ama oturum açılmıyor bu hatayı veriyor 80004002

MSN Hata Kodu 80004002 Windows Live Messenger Hatası
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 03-02-2009   #32 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Ayşemelek adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
tşkler ,işte dediğim gibi plus msn in bu sürümünü desteklemiyor diyor ,ne kadar plus varsa hepsini denedim ama olmuyor bazen kurulum tamamlanıyor ama msnde gorunmuyor bazende hiç kurulum yapılamıyor birde görüntülü aramada yapılamıyor ,pc de portable msn var ondan olabilirmi görüntülü arama yalnızca ondan mümkün oldugu için indirmiştik.
Sorununuzu şu çözebilir: Windows Live Messenger Plus! Live Final - Tekil Mesaj - MsXLabs Messenger Plus!, Messenger'ın kurulumsuz yüklendiği bilgisayarda genelde yüklenmeme sorunu çıkartır.
Eski 03-02-2009   #33 (mesaj-linki)
Legend_Warrior - avatarı

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Resimli anlatım, Messenger Plus! Live ilk piyasaya çıktığında hazırlanmıştı. Yani bundan yaklaşık 2,5 sene önce. Türkçe dili de bundan 20 ay önce programa resmen eklenmişti. Resimli anlatım biraz eski kaldı artık.
Türkçeleştiren kısmında ahmetgns yazıyor,Plus'un da TR de yapanısınız site olarak herhalde,Beta hangi srounları fiderdi hala konuşma pencerelerinde nickler kod olarak gözüküyor,tam sürüm oysa ki.
Eski 04-02-2009   #34 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Türkçeleştiren kısmında ahmetgns yazıyor,Plus'un da TR de yapanısınız site olarak herhalde,Beta hangi srounları fiderdi hala konuşma pencerelerinde nickler kod olarak gözüküyor,tam sürüm oysa ki.
Konuşma pencerelerinde biçimlendirmeler çalışıyor. Sizde çalışmaması başka bir hatadan kaynaklansa gerek...
Eski 04-02-2009   #35 (mesaj-linki)
Ayşemelek - avatarı

teşekkür ederim sorunum kalmadı çok yararlı bir forumunuz var emeği geçen herkesten Allah razı olsun....
Eski 08-02-2009   #36 (mesaj-linki)
facia_55 - avatarı

Windows Live Messenger 8.5 e Messenger Plus Live yüklendimiyor.Özelliklen 8.5 uyumlu diye indiriyorum Plus'ı yüklüyorum yalnız hiç yüklenmemiş gibi görünüyor.Hiçbişiy değişmiyor.Ne yapmaLıyım Yardımcı oLun Lütfen...TeşekkürLer..
Eski 15-02-2009   #37 (mesaj-linki)
jackal48xxx - avatarı

bende bunu arıyodum çok teşekkürler
Eski 18-02-2009   #38 (mesaj-linki)
dirim

siz harikasınız..
teşekkürler
Eski 20-02-2009   #39 (mesaj-linki)
rambo422 - avatarı

çok sağolun ya valla sabahtan beri arıyodum tşeşekkür ederim
Eski 21-02-2009   #40 (mesaj-linki)

yok kardesim ne ettm ne yaptım yoq yükleyemedim yardım et bana gözünü sevim yaa live messenger 2009 kullanıyorum tükürdügümün laeti yazıları renkli olmuyo napmam gereek baskan bi yardımcı oll ya???
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger Plus! Live Final Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 562 2 Gün Önce 00:15
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler DjTiesto MSN Teknik Destek/Bilgiler 19 16-12-2008 16:33
Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü DjTiesto Arşive Kaldırılan Konular 1 04-11-2008 14:11