Windows Live Messenger Plus! Live Final Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-02-2009   #41 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final

Ben winampta ne dinliyorum a renk veriyorum yukarıda görebiliyorum rengi ama kendi msnim ekli olduğundan oraya baktığımda orda bir değişmenin olmadığını görüyorum bunun nedeni nedir ?

Msn sürüm= 14.0.8064.206

Plus sürüm= 4.80.0.356
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 24-02-2009   #42 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

cem_il_1905 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben winampta ne dinliyorum a renk veriyorum yukarıda görebiliyorum rengi ama kendi msnim ekli olduğundan oraya baktığımda orda bir değişmenin olmadığını görüyorum bunun nedeni nedir ?

Msn sürüm= 14.0.8064.206

Plus sürüm= 4.80.0.356
Messenger Plus! normal olarak Winamp'ta dinlenilen şarkıyı kişisel ileti olarak göstermez. Bunu nasıl sağlayabiliyorsunuz, ayrıntılı bilgi verir misiniz?
Eski 24-02-2009   #43 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

cem_il_1905 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Msn sürüm= 14.0.8064.206

Plus sürüm= 4.80.0.356

Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği - Tekil Mesaj - MsXLabs
Eski 16-03-2009   #44 (mesaj-linki)
jagatai

ben son çıkan 2009 sürümünü beğenmedim ama daha önce sitede 7.5 i kullanmak isteyenler iiçin hazırlanmış dosyayı takip edip pc ye 8.5 i geri yükledim plus i nasıl düzenleyebilirim şu anda çalışmıyor.
Eski 18-03-2009   #45 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

jagatai adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben son çıkan 2009 sürümünü beğenmedim ama daha önce sitede 7.5 i kullanmak isteyenler iiçin hazırlanmış dosyayı takip edip pc ye 8.5 i geri yükledim plus i nasıl düzenleyebilirim şu anda çalışmıyor.
Messenger Plus! Live, sadece Windows Live Messenger 8.0 ve üstü ile çalışır. MSN Messenger 7.5 ve aşağısı için Messenger Plus! 3'ü yüklemelisiniz: Messenger Plus! v3 - MessengerPlus - msgplus - msn messenger plus : MsXLabs
Eski 20-03-2009   #46 (mesaj-linki)

arkadaşlarrr lütfennn biri yadım etsin...
msn açılmıyo. msncore.dll programı yok diyo
yüklemeye açlışıyorum olmuyo.. lütfen yüklme programının linki varsa yazarmısınızı::'(:'(:'(
Eski 23-03-2009   #47 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Messenger Plus! Live Final 4.81 Sürümü Yayımlandı

Messenger Plus! Live'ın 4.81 numaralı sürümü yayımlandı. Bu konunun ilk gönderisi de güncellendi, kurulum dosyasını ilk gönderinin ekinden indirebilirsiniz. Bu sürümde yeni pek özellik yok. En büyük yenilik, Messenger Plus!'ın kendini desteklemek için yeni bir yol deniyor olması:

Messenger Plus! Live - Messenger Plus! Ağı

Bu seçenekleri işaretleyerek, bilgisayarınıza hiçbir program yüklemeden giriş sayfanızı ve varsayılan arama seçeneklerinizi değiştirebilirsiniz (Tarayıcınızın ayarlarını geri yüklemek için Ask tarafından bir kaldırma programı yüklenecektir ama isterseniz bu programı kullanmadan değişiklikleri kendiniz de geri alabilirsiniz.)

Messenger Plus!'ın kurulum programı ya eskiden olduğu gibi Circle Developement'ın sponsor program yüklemesini ya da Ask.com'un giriş sayfası/arama motoru değişikliğini size sunacak. Her ikisi de yine isteğe bağlı olacak.

Bundan başka geliştirmelerden bazıları,
  • Günlük Görüntüleyici'deki dizinler ve dosyalar mümkün olduğunda kronolojik sıra ile gösteriliyor. Bu özellik, Günlük Görüntüleyicinin ilk çıktığından beri çok istenen bir şeydi ve nihayet yapıldı.
  • Messenger 2009 kullanan kişilerin konuşmaya bir resim yapıştırdıklarında Fotoğraf Paylaşma uygulamasının başlamadan dosya aktarımı ile bir JPG dosyasının gönderilmesini sağlayan bir kayıt defteri ayarı eklendi: "OverrideImgTransfer". Kayıt defteri ayarları hakkında bilgi almak için buraya tıklayın.
  • Kaldırıcıyı hızlandırmak için işlem sırasında kaldırılan script ve arayüzler Geri Dönüşüm Kutusu'na gönderilmiyor, tamamen siliniyor.
Eski 25-03-2009   #48 (mesaj-linki)

Selam,

Sürüm 2009 ( 8064,206 )
Plus 4,81

sorunum şu;

Plus'ın varlığı yokluğu bir.
Script yüklemeye çalıştıgımda önce çalışıyor olmalıdır diye bir hata veriyor ve tepkisiz kalıyor.

Yani ortada bir Plus yüklü gibi durmuyor.

Program ekle / kaldır'da "girilmez"e benzer bir logo var plus işaretinin yanında.
Tüm tespitlerim bunlar yardımcı olur musunuz?
Eski 26-03-2009   #49 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

zizou1907 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selam,

Sürüm 2009 ( 8064,206 )
Plus 4,81

sorunum şu;

Plus'ın varlığı yokluğu bir.
Script yüklemeye çalıştıgımda önce çalışıyor olmalıdır diye bir hata veriyor ve tepkisiz kalıyor.

Yani ortada bir Plus yüklü gibi durmuyor.

Program ekle / kaldır'da "girilmez"e benzer bir logo var plus işaretinin yanında.
Tüm tespitlerim bunlar yardımcı olur musunuz?
MsgPlus! Live 4.80 sürümü sağlıklı çalışıyor muydu? Sorun 4.81'i yükleyince mi ortaya çıktı? MsgPlus!, Messenger ile ilgili ya da ilgisiz herhangi bir program yükledikten sonra mı bozuldu? Kişi listesinin menüsünde "Plus!" görünüyor mu - varsa, menüsünde neler var?

Ayrıca MsgPlus!'ın kaldırıcısının simgesi o şekilde. Yani "girilmez" gibi bir anlama gelmiyor.
Eski 29-03-2009   #50 (mesaj-linki)

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MsgPlus! Live 4.80 sürümü sağlıklı çalışıyor muydu? Sorun 4.81'i yükleyince mi ortaya çıktı? MsgPlus!, Messenger ile ilgili ya da ilgisiz herhangi bir program yükledikten sonra mı bozuldu? Kişi listesinin menüsünde "Plus!" görünüyor mu - varsa, menüsünde neler var?

Ayrıca MsgPlus!'ın kaldırıcısının simgesi o şekilde. Yani "girilmez" gibi bir anlama gelmiyor.

Ok.
Herhangi bir program yüklemedim.
Daha önce çalışıyordu.
Kişi listesinde maalesef simge görünmüyor.
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
live 5, messenger plus 5, messenger plus live 5, msn plus 5, msn plus live 9,
Windows Live Messenger Plus! Live Final Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 551 1 Gün Önce 18:19
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler DjTiesto MSN Teknik Destek/Bilgiler 19 16-12-2008 16:33
Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü DjTiesto Arşive Kaldırılan Konular 1 04-11-2008 14:11