| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final Ben winampta ne dinliyorum a renk veriyorum yukarıda görebiliyorum rengi ama kendi msnim ekli olduğundan oraya baktığımda orda bir değişmenin olmadığını görüyorum bunun nedeni nedir ? Msn sürüm= 14.0.8064.206 Plus sürüm= 4.80.0.356 | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live FinalWinamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği - Tekil Mesaj - MsXLabs | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final
ben son çıkan 2009 sürümünü beğenmedim ama daha önce sitede 7.5 i kullanmak isteyenler iiçin hazırlanmış dosyayı takip edip pc ye 8.5 i geri yükledim plus i nasıl düzenleyebilirim şu anda çalışmıyor.
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final Messenger Plus! v3 - MessengerPlus - msgplus - msn messenger plus : MsXLabs | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
arkadaşlarrr lütfennn biri yadım etsin... msn açılmıyo. msncore.dll programı yok diyo yüklemeye açlışıyorum olmuyo.. lütfen yüklme programının linki varsa yazarmısınızı::'(:'(:'( | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Messenger Plus! Live Final 4.81 Sürümü Yayımlandı
Messenger Plus! Live'ın 4.81 numaralı sürümü yayımlandı. Bu konunun ilk gönderisi de güncellendi, kurulum dosyasını ilk gönderinin ekinden indirebilirsiniz. Bu sürümde yeni pek özellik yok. En büyük yenilik, Messenger Plus!'ın kendini desteklemek için yeni bir yol deniyor olması: Messenger Plus! Live - Messenger Plus! Ağı ![]() Bu seçenekleri işaretleyerek, bilgisayarınıza hiçbir program yüklemeden giriş sayfanızı ve varsayılan arama seçeneklerinizi değiştirebilirsiniz (Tarayıcınızın ayarlarını geri yüklemek için Ask tarafından bir kaldırma programı yüklenecektir ama isterseniz bu programı kullanmadan değişiklikleri kendiniz de geri alabilirsiniz.) Messenger Plus!'ın kurulum programı ya eskiden olduğu gibi Circle Developement'ın sponsor program yüklemesini ya da Ask.com'un giriş sayfası/arama motoru değişikliğini size sunacak. Her ikisi de yine isteğe bağlı olacak. Bundan başka geliştirmelerden bazıları,
| |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
Selam, Sürüm 2009 ( 8064,206 ) Plus 4,81 sorunum şu; Plus'ın varlığı yokluğu bir. Script yüklemeye çalıştıgımda önce çalışıyor olmalıdır diye bir hata veriyor ve tepkisiz kalıyor. Yani ortada bir Plus yüklü gibi durmuyor. Program ekle / kaldır'da "girilmez"e benzer bir logo var plus işaretinin yanında. Tüm tespitlerim bunlar yardımcı olur musunuz? | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live FinalAyrıca MsgPlus!'ın kaldırıcısının simgesi o şekilde. Yani "girilmez" gibi bir anlama gelmiyor. | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live FinalOk. Herhangi bir program yüklemedim. Daha önce çalışıyordu. Kişi listesinde maalesef simge görünmüyor. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| live 5, messenger plus 5, messenger plus live 5, msn plus 5, msn plus live 9, |
Windows Live Messenger Plus! Live Final Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 551 | 1 Gün Önce 18:19 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler | DjTiesto | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 19 | 16-12-2008 16:33 |
| Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü | DjTiesto | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 04-11-2008 14:11 |