| | #51 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final
Ayrıca Windows Live Messenger, varsayılan konumunda mı yüklü (varsayılan konumu: C:\Program Files\Windows Live\Messenger) ? | |||||
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
| kopyala yapıstır yapılmıyomu
arkadaslar. msn nick kısmına alıntı yapılamıyormu ,boyle olunca sekıllı nıck oluturulamıyorkı,bunun caresı varmı bılen varsa bana yardım ederse sevınırım .tesekkurler | |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
Bu ne güzel program Scriptlerden Steal aldım. Çalıp Kızdırıyom | |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
| Cvp: kopyala yapıstır yapılmıyomu | |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
| msn plus yüklenirken bir sorun yok fakat msn i açtığımda plus yüklü değilmiş gibi
bundan bir ay öncesine kadar msn ve msn plus çok güzel çalışıyordu daha sonradan msn bir hata verdi ve msni silip yüklemek zorunda kaldım ve log dosyalarını temizledim daha sonradan plus ı yükledim faakat msn i açtığımda plus çalışmıyor. biri yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler...
| |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final tüm wlm programları ile uyumlu mu? wlm 2009 sürümünü kullanıyorum bu plus eklentisi uyumulu mu? | |
|
| | #57 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final | |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bende yükledim bu live messenger 2009 u. fakat plus yüklüyorum çalışmıyor. plus menüsü bile gözükmüyor. yüklemeye gelince yüklemede sorun yok. ayrıca messenger de program files\windows live\messenger da yani doğru yerde. sizce sorun nerede, yardımcı olursanız sevinirim...
| |
|
| | #59 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN 8.5 Plus Hatası...
cOK saol allah razı olsun aynı durum banada oldu sayende duzeldı | |||||
|
| | #60 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final Bende Windows Live Messenger 8.1.... Plus uyacakmi ? Simdiden Tessekkurler... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, windows |
Windows Live Messenger Plus! Live Final Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 562 | 2 Gün Önce 00:15 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler | DjTiesto | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 19 | 16-12-2008 16:33 |
| Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü | DjTiesto | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 04-11-2008 14:11 |