Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-04-2009   #61 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final

Alıntı:
T_walkeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bende Windows Live Messenger 8.1.... Plus uyacakmi ? Simdiden Tessekkurler...
Alıntı:
Windows Live Messenger 8.0, 8.1, 8.5 ve 14.0 (Sürüm 2009) ve Windows XP, Vista ve 7 uyumlu
Tamam mı?

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 07-05-2009   #62 (mesaj-linki)

arkadaşlar
Win.7 yükledim ve msn 2009 ve plus yükledim. Şimdi sorun yaşıyorum lütfen yarıdmcı olun... Sorun: MSN PATRON KORUMA YANİ MSN KİLİT ÇALIŞMIYOR kaç kez farklı işlemler yaptıysam olmadı. Buradaki başlığa göre geldim ama burda da bir çözüm bulamadım. Ordan oraya burdan şuraya gibi link vermektense sabit bir yerde yardımcı olsanız nasıl olur.. Teşekkür ediyorum.
Eski 08-05-2009   #63 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Alıntı:
muhsinipek adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar
Win.7 yükledim ve msn 2009 ve plus yükledim. Şimdi sorun yaşıyorum lütfen yarıdmcı olun... Sorun: MSN PATRON KORUMA YANİ MSN KİLİT ÇALIŞMIYOR kaç kez farklı işlemler yaptıysam olmadı. Buradaki başlığa göre geldim ama burda da bir çözüm bulamadım. Ordan oraya burdan şuraya gibi link vermektense sabit bir yerde yardımcı olsanız nasıl olur.. Teşekkür ediyorum.
Yaptığınız farklı işlemleri sıralayabilir misiniz?

Messenger'ı nereden/nasıl kilitlemeye çalışıyorsunuz? Plus! menüsündeki öğeden mi yoksa kısayoldan mı?

MsgPlus! Live'ın Windows 7'de çalıştığı bildirilmişti ancak bazı hataları olabilir. Yine de emin olabilmek için yukarıda da dediğim gibi denediğiniz işlemleri söyleyebilirseniz daha aydınlatıcı olur.
Eski 08-05-2009   #64 (mesaj-linki)

Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yaptığınız farklı işlemleri sıralayabilir misiniz?

Messenger'ı nereden/nasıl kilitlemeye çalışıyorsunuz? Plus! menüsündeki öğeden mi yoksa kısayoldan mı?

MsgPlus! Live'ın Windows 7'de çalıştığı bildirilmişti ancak bazı hataları olabilir. Yine de emin olabilmek için yukarıda da dediğim gibi denediğiniz işlemleri söyleyebilirseniz daha aydınlatıcı olur.

İlginiz için teşekkür ederim.. Sorun şu
Normalde ctrl+space basınca msn plus klitleniyordu yani patron koruma moduna geçiyordu, ve bu çok kullanışlı En azından benim için fakat bu sürümdemi yoksa win 7 demi çalışmadı anlayamadım. ctrl+space tuşuna bastığımda hiç bir şey değişmiyor. MSN plus içindende MSN KİLİTLE tusuna bassam da yine hiç bir şey değişmiyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.. Teşekkürler vesselam
Eski 08-05-2009   #65 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Alıntı:
muhsinipek adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İlginiz için teşekkür ederim.. Sorun şu
Normalde ctrl+space basınca msn plus klitleniyordu yani patron koruma moduna geçiyordu, ve bu çok kullanışlı En azından benim için fakat bu sürümdemi yoksa win 7 demi çalışmadı anlayamadım. ctrl+space tuşuna bastığımda hiç bir şey değişmiyor. MSN plus içindende MSN KİLİTLE tusuna bassam da yine hiç bir şey değişmiyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.. Teşekkürler vesselam
Evet, sorun Windows 7'den kaynaklanıyormuş. Messenger Plus! forumlarında bu konu gündeme gelmiş, yani Patchou'nun haberi olmuştur. Ama Windows 7 sanırım henüz Beta aşamasında olduğu için Patchou buna bir çözüm getirmek istemeyebilir.

Yine de çözümü siz kendiniz oluşturabilirsiniz. Denildiğine göre Messenger'ın .exe dosyasının özelliklerinden Uyumluluk bölümünü Vista olarak değiştirirseniz Plus! eskisi gibi çalışıyormuş, Messenger Kilidi özeliği de tabi. Uyumluluğu değiştirmeden önce Messenger'dan tamamen çıkın.
Eski 10-05-2009   #66 (mesaj-linki)
T_walkeR - avatarı

Plus'la Discovery ayni arada calisa biliyor mu ?
Eski 10-05-2009   #67 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Alıntı:
T_walkeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Plus'la Discovery ayni arada calisa biliyor mu ?
Çalışması lazım. Eskiden MDL 1.5 sürümü zamanında çalışıyordu. Şimdi ise MDL 2.0 çıktı çıkacak, onunla da muhtemelen uyumlu olur. Denemekle bir şey kaybetmezsiniz, deneyin.
Eski 11-05-2009   #68 (mesaj-linki)
T_walkeR - avatarı

Denedim ve cok iyi calisiyor ... Tessekkur ederim !
Eski 14-05-2009   #69 (mesaj-linki)

MSN Plusta virüs cıktı..
Eski 14-05-2009   #70 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Alıntı:
tugaysena adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MSN Plusta virüs cıktı..
Virüs programınızın verdiği uyarıya binâen bunu söylüyorsanız burayı okuyun: Messenger Plus! Live - SSS
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
messenger plus güncelle, messenger plus güncelleme, messenger plus güncellemesi, messenger plus nasıl indirilir, msgpluslive 470, msgpluslive 470 indir, msn plus 470 indir, msn plus güncelleme, msne kur, sweetim nasıl silinir,
Windows Live Messenger Plus! Live Final Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 483 2 Gün Önce 23:01
Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler DjTiesto MSN Teknik Destek/Bilgiler 19 16-12-2008 14:33
Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü DjTiesto Arşive Kaldırılan Konular 1 04-11-2008 12:11
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 71 08-07-2008 00:27
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 183 30-01-2007 03:27