| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final
arkadaşlar Win.7 yükledim ve msn 2009 ve plus yükledim. Şimdi sorun yaşıyorum lütfen yarıdmcı olun... Sorun: MSN PATRON KORUMA YANİ MSN KİLİT ÇALIŞMIYOR kaç kez farklı işlemler yaptıysam olmadı. Buradaki başlığa göre geldim ama burda da bir çözüm bulamadım. Ordan oraya burdan şuraya gibi link vermektense sabit bir yerde yardımcı olsanız nasıl olur.. Teşekkür ediyorum. | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | ||
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live FinalAlıntı:
Messenger'ı nereden/nasıl kilitlemeye çalışıyorsunuz? Plus! menüsündeki öğeden mi yoksa kısayoldan mı? MsgPlus! Live'ın Windows 7'de çalıştığı bildirilmişti ancak bazı hataları olabilir. Yine de emin olabilmek için yukarıda da dediğim gibi denediğiniz işlemleri söyleyebilirseniz daha aydınlatıcı olur. | ||
|
| | #64 (mesaj-linki) | ||
İlginiz için teşekkür ederim.. Sorun şu Normalde ctrl+space basınca msn plus klitleniyordu yani patron koruma moduna geçiyordu, ve bu çok kullanışlı En azından benim için fakat bu sürümdemi yoksa win 7 demi çalışmadı anlayamadım. ctrl+space tuşuna bastığımda hiç bir şey değişmiyor. MSN plus içindende MSN KİLİTLE tusuna bassam da yine hiç bir şey değişmiyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.. Teşekkürler vesselam
| ||
|
| | #65 (mesaj-linki) | ||
Yine de çözümü siz kendiniz oluşturabilirsiniz. Denildiğine göre Messenger'ın .exe dosyasının özelliklerinden Uyumluluk bölümünü Vista olarak değiştirirseniz Plus! eskisi gibi çalışıyormuş, Messenger Kilidi özeliği de tabi. Uyumluluğu değiştirmeden önce Messenger'dan tamamen çıkın. | ||
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final Plus'la Discovery ayni arada calisa biliyor mu ? | |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final Denedim ve cok iyi calisiyor ... Tessekkur ederim ! | |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final MSN Plusta virüs cıktı..
| |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final Virüs programınızın verdiği uyarıya binâen bunu söylüyorsanız burayı okuyun: Messenger Plus! Live - SSS | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| messenger plus güncelle, messenger plus güncelleme, messenger plus güncellemesi, messenger plus nasıl indirilir, msgpluslive 470, msgpluslive 470 indir, msn plus 470 indir, msn plus güncelleme, msne kur, sweetim nasıl silinir, |
Windows Live Messenger Plus! Live Final Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 483 | 2 Gün Önce 23:01 |
| Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler | DjTiesto | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 19 | 16-12-2008 14:33 |
| Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü | DjTiesto | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 04-11-2008 12:11 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 71 | 08-07-2008 00:27 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 183 | 30-01-2007 03:27 |