| | #71 (mesaj-linki) | |
| MSN PLUS HATA RAPORU GÖNDERİYOR ACİL YARDIMLÜTFEN =(
Arkadaşlar ben şimdi Msn Plus İndiriyorum.İnince Çalıştırıyorum 5 Saniye falan bekliyor.. Sonra hata raporu gönderiyor...Bu Msn uyumsuzluğundan değil..Ben Mesenger 8.0 kullanıyorum..Ama ne yaptıysam olmadı arkadaşlar msn plusu çok istiyorum Lütfen yardım edin.. ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #72 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN PLUS HATA RAPORU GÖNDERİYOR ACİL YARDIMLÜTFEN =( | |
|
| | #73 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN PLUS HATA RAPORU GÖNDERİYOR ACİL YARDIMLÜTFEN =(Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...064-206-a.html | |
|
| | #74 (mesaj-linki) | |
| Msnde Oto İletide Müzik Çalabilir mi? Msn 9.0 sürümü kullanıyorum ve ona uygunda plus burada msnde oto ileti yollayabiliyoruz yani ben yokum ama benim yerime otomatik cevap yazılabiliyor... Peki otomatik iletiye müzik koyabiliyormuyuz yani birisi bana mesaj yazınca yokum yerine koydugum müzik çalabilir mi? yazı yazmasında müzik çalsın o kişi öyle anlasın olmadığımı bu mümkün mü? | |
|
| | #75 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msnde Oto İletide Müzik Çalabilir mi?Sanmıyorum | |
|
| | #76 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msnde Oto İletide Müzik Çalabilir mi?
Ahmetiiiiim olmazmı şimdi abimmmm | |
|
| | #77 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msnde Oto İletide Müzik Çalabilir mi? | |
|
| | #78 (mesaj-linki) | |||||
![]() Oto-cevap olarak /sound komutunu ve parametre olarak istediğiniz bir Messenger Plus! özel ifade sesinin kimliğini girerseniz karşı tarafta Messenger Plus! yüklü olması şartıyla kişinize o ifade sesini gönderebilirsiniz. Messenger Plus!'ı olmayanlar için sesi Messenger'ın ses klibi olarak göndermek üzere bir script de buldum: Messenger Plus! Live - Script - Voice Clip Sender Bu scripti indirerek özel ifade seslerinin ses klibi olarak gönderilmesini seçeneklerinden ayarlayabilirsiniz. Ayrıca scriptin kendi komutları da var. Otomatik iletinizde bu komutlardan da faydalanabilirsiniz. Ancak benim denemelerimde özel ifade seslerinin ses kliplerine dönüştürülmesinde sorun vardı ve ben o özelliğini çalıştıramadım. Ama belki sizde çalışır. Denemeye değer. Messenger Plus! komutları hakkında bilgi almak için: Messenger Plus! Live Komutları ve Etiketleri | |||||
|
| | #79 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #80 (mesaj-linki) | |||||
Örnek: /sound #23A816E09E19 | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, windows |
Windows Live Messenger Plus! Live Final Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 562 | 2 Gün Önce 00:15 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler | DjTiesto | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 19 | 16-12-2008 16:33 |
| Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü | DjTiesto | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 04-11-2008 14:11 |