Windows Live Messenger Plus! Live Final Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-05-2009   #71 (mesaj-linki)
MSN PLUS HATA RAPORU GÖNDERİYOR ACİL YARDIMLÜTFEN =(

Arkadaşlar ben şimdi Msn Plus İndiriyorum.İnince Çalıştırıyorum 5 Saniye falan bekliyor.. Sonra hata raporu gönderiyor...Bu Msn uyumsuzluğundan değil..Ben Mesenger 8.0 kullanıyorum..Ama ne yaptıysam olmadı arkadaşlar msn plusu çok istiyorum Lütfen yardım edin..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 16-05-2009   #72 (mesaj-linki)
Rower - avatarı
Cvp: MSN PLUS HATA RAPORU GÖNDERİYOR ACİL YARDIMLÜTFEN =(

ares- adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar ben şimdi Msn Plus İndiriyorum.İnince Çalıştırıyorum 5 Saniye falan bekliyor.. Sonra hata raporu gönderiyor...Bu Msn uyumsuzluğundan değil..Ben Mesenger 8.0 kullanıyorum..Ama ne yaptıysam olmadı arkadaşlar msn plusu çok istiyorum Lütfen yardım edin..
Ne gibi bir hata alıyorsunuz bir resim ekleyip veya hatada çıkan mesajı yazarsanız bilen bir kişi mutlaka cevaplayacaktır.
Eski 16-05-2009   #73 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Cvp: MSN PLUS HATA RAPORU GÖNDERİYOR ACİL YARDIMLÜTFEN =(

ares- adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Messenger sürümünüzü güncelleştirip yeniden deneyin.

Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...064-206-a.html
Eski 19-05-2009   #74 (mesaj-linki)
GoodMan - avatarı
Msnde Oto İletide Müzik Çalabilir mi?

Msn 9.0 sürümü kullanıyorum ve ona uygunda plus burada msnde oto ileti yollayabiliyoruz yani ben yokum ama benim yerime otomatik cevap yazılabiliyor...

Peki otomatik iletiye müzik koyabiliyormuyuz yani birisi bana mesaj yazınca yokum yerine koydugum müzik çalabilir mi?

yazı yazmasında müzik çalsın o kişi öyle anlasın olmadığımı bu mümkün mü?
Eski 19-05-2009   #75 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Cvp: Msnde Oto İletide Müzik Çalabilir mi?

iLyaDa adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Msn 9.0 sürümü kullanıyorum ve ona uygunda plus burada msnde oto ileti yollayabiliyoruz yani ben yokum ama benim yerime otomatik cevap yazılabiliyor...

Peki otomatik iletiye müzik koyabiliyormuyuz yani birisi bana mesaj yazınca yokum yerine koydugum müzik çalabilir mi?

Sanmıyorum
Eski 19-05-2009   #76 (mesaj-linki)
GoodMan - avatarı

Ahmetiiiiim olmazmı şimdi abimmmm
Eski 19-05-2009   #77 (mesaj-linki)
UnknowN - avatarı

Malesef..
Eski 23-05-2009   #78 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Neden olmasın?

Oto-cevap olarak /sound komutunu ve parametre olarak istediğiniz bir Messenger Plus! özel ifade sesinin kimliğini girerseniz karşı tarafta Messenger Plus! yüklü olması şartıyla kişinize o ifade sesini gönderebilirsiniz.

Messenger Plus!'ı olmayanlar için sesi Messenger'ın ses klibi olarak göndermek üzere bir script de buldum: Messenger Plus! Live - Script - Voice Clip Sender Bu scripti indirerek özel ifade seslerinin ses klibi olarak gönderilmesini seçeneklerinden ayarlayabilirsiniz. Ayrıca scriptin kendi komutları da var. Otomatik iletinizde bu komutlardan da faydalanabilirsiniz. Ancak benim denemelerimde özel ifade seslerinin ses kliplerine dönüştürülmesinde sorun vardı ve ben o özelliğini çalıştıramadım. Ama belki sizde çalışır. Denemeye değer.

Messenger Plus! komutları hakkında bilgi almak için: Messenger Plus! Live Komutları ve Etiketleri
Eski 23-05-2009   #79 (mesaj-linki)
T_walkeR - avatarı

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Neden olmasın?

Oto-cevap olarak /sound komutunu ve parametre olarak istediğiniz bir Messenger Plus! özel ifade sesinin kimliğini girerseniz karşı tarafta Messenger Plus! yüklü olması şartıyla kişinize o ifade sesini gönderebilirsiniz.

Messenger Plus!'ı olmayanlar için sesi Messenger'ın ses klibi olarak göndermek üzere bir script de buldum: Messenger Plus! Live - Script - Voice Clip Sender Bu scripti indirerek özel ifade seslerinin ses klibi olarak gönderilmesini seçeneklerinden ayarlayabilirsiniz. Ayrıca scriptin kendi komutları da var. Otomatik iletinizde bu komutlardan da faydalanabilirsiniz. Ancak benim denemelerimde özel ifade seslerinin ses kliplerine dönüştürülmesinde sorun vardı ve ben o özelliğini çalıştıramadım. Ama belki sizde çalışır. Denemeye değer.

Messenger Plus! komutları hakkında bilgi almak için: Messenger Plus! Live Komutları ve Etiketleri
Nasil yapicaz ? oto mesaj bolumune giriyorum bisey yapamiyorum...
Eski 24-05-2009   #80 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

T_walkeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Nasil yapicaz ? oto mesaj bolumune giriyorum bisey yapamiyorum...
Oto-ileti bölümüne /sound <özel ifade sesinin dahili kimliği> şeklinde yazın. Özel ifade seslerinin dahili kimliklerini Ses Kütüphanesi'nde sesi düzenleme penceresinde bulabilirsiniz.

Örnek: /sound #23A816E09E19
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger Plus! Live Final Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 562 2 Gün Önce 00:15
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler DjTiesto MSN Teknik Destek/Bilgiler 19 16-12-2008 16:33
Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü DjTiesto Arşive Kaldırılan Konular 1 04-11-2008 14:11