| | #81 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final
Teşekkürler işime yarar umarımda ben msnde yokken bulamadımm bulamadııım bulaaamadım şarkısı çalar | |
|
| | #82 (mesaj-linki) | |
be not fold gibi bisiler yazıp hata veriyor | |
|
| | #83 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final | |
|
| | #84 (mesaj-linki) | |
sagolun arkadaslar bu site cok güsel hersey için cok teşekkürler
| |
|
| | #85 (mesaj-linki) | |
|
| | #86 (mesaj-linki) | |
ya allah aşkına biri bana yardım etsın.msnde plus çıkmıor.100 defa oldu yükledım.gayet güzel kuruluyor ama msnde çıkmıyor.nedense bu sorun formattan sonra oldu.bunu nasıl düzeltebılırım lütfen biri bana yardım etsin.. ![]() | |
|
| | #87 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live FinalBirde WLM'ı tamamen kaldırıp yeniden yükledikden sonra deneyin > Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |
|
| | #88 (mesaj-linki) | |
Merhaba arkadaşlar... Bugün bu zorunlu güncelleme belasından dolayı WLM 2009'a geçtim. Yükledim, kurdum herşey iyi, hoş. Fakat Plus'ta bir problem yaşıyorum. Detaylara geçecek olursak öncelikle WLM 2009 sürümüm şu: ![]() Bu WLM'nin üzerine 4,81 ve 4,82 plus eklentilerini yüklemeyi denedim. Önce şu hatayı aldım: ![]() Buradan Tamam'ı tıklayıp güncellemesini istedim. Fakat gitti 3,63 sürümü gibi abuk bir sürüm indirdi ve bunu Windows Messenger'a (Hani şu formatla gelen miladtan kalma messenger) yükledi. Sorun nedir, çözüm nedir yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler... | |
|
| | #89 (mesaj-linki) | |||||
ya bi yardımcı olun ne yapmam lazım lütfennnn | |||||
|
| | #90 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| live plus 9, messenger 9 plus, msn 9 final, windows live 9 plus, windows live messenger 9 plus, |
Windows Live Messenger Plus! Live Final Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 551 | 16 Saat Önce 18:19 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler | DjTiesto | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 19 | 16-12-2008 16:33 |
| Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü | DjTiesto | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 04-11-2008 14:11 |