Windows Live Messenger Plus! Live Final Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-05-2009   #81 (mesaj-linki)
GoodMan - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final

Teşekkürler işime yarar umarımda ben msnde yokken bulamadımm bulamadııım bulaaamadım şarkısı çalar
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 04-06-2009   #82 (mesaj-linki)
GoodMan - avatarı

be not fold gibi bisiler yazıp hata veriyor
Eski 14-06-2009   #83 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

iLyaDa adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
be not fold gibi bisiler yazıp hata veriyor
Hata veren ne? Bir de zahmet olmazsa hatada ne yazdığını tam yazabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Eski 17-06-2009   #84 (mesaj-linki)

sagolun arkadaslar bu site cok güsel hersey için cok teşekkürler
Eski 02-07-2009   #85 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

Güncelleme: Messenger Plus! Live 4.82 Sürümü Yayımlandı. Ek #1

Eski 22-08-2009   #86 (mesaj-linki)

ya allah aşkına biri bana yardım etsın.msnde plus çıkmıor.100 defa oldu yükledım.gayet güzel kuruluyor ama msnde çıkmıyor.nedense bu sorun formattan sonra oldu.bunu nasıl düzeltebılırım lütfen biri bana yardım etsin..
Eski 22-08-2009   #87 (mesaj-linki)
RuffRyders - avatarı

betul35 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya allah aşkına biri bana yardım etsın.msnde plus çıkmıor.100 defa oldu yükledım.gayet güzel kuruluyor ama msnde çıkmıyor.nedense bu sorun formattan sonra oldu.bunu nasıl düzeltebılırım lütfen biri bana yardım etsin..

Birde WLM'ı tamamen kaldırıp yeniden yükledikden sonra deneyin > Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Eski 16-09-2009   #88 (mesaj-linki)

Merhaba arkadaşlar...

Bugün bu zorunlu güncelleme belasından dolayı WLM 2009'a geçtim. Yükledim, kurdum herşey iyi, hoş. Fakat Plus'ta bir problem yaşıyorum. Detaylara geçecek olursak öncelikle WLM 2009 sürümüm şu:

Bu WLM'nin üzerine 4,81 ve 4,82 plus eklentilerini yüklemeyi denedim. Önce şu hatayı aldım:

Buradan Tamam'ı tıklayıp güncellemesini istedim. Fakat gitti 3,63 sürümü gibi abuk bir sürüm indirdi ve bunu Windows Messenger'a (Hani şu formatla gelen miladtan kalma messenger) yükledi. Sorun nedir, çözüm nedir yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler...
Eski 16-09-2009   #89 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
messenger hata raporu gönderiyor
ya arkadaşlar yardım edin ya ben önceden eski sürüm kullanıyodum bugün akşam msn accaktım eski sürüm kullanamazsınız diye bi şey çıktı sonra karşıdan yükledim yeni sürümü msn.9 galiba msn 1 dk çalışmadan hata raporu gönderiyo oda şu (Windows İnstaller Cleanup Utility )
ya bi yardımcı olun ne yapmam lazım lütfennnn
Eski 16-09-2009   #90 (mesaj-linki)

attractiveChar adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba arkadaşlar...

Bugün bu zorunlu güncelleme belasından dolayı WLM 2009'a geçtim. Yükledim, kurdum herşey iyi, hoş. Fakat Plus'ta bir problem yaşıyorum. Detaylara geçecek olursak öncelikle WLM 2009 sürümüm şu:

Bu WLM'nin üzerine 4,81 ve 4,82 plus eklentilerini yüklemeyi denedim. Önce şu hatayı aldım:

Buradan Tamam'ı tıklayıp güncellemesini istedim. Fakat gitti 3,63 sürümü gibi abuk bir sürüm indirdi ve bunu Windows Messenger'a (Hani şu formatla gelen miladtan kalma messenger) yükledi. Sorun nedir, çözüm nedir yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler...
2 defa WLM'yi baştan kurdum ve sorun düzeldi. Fakat şimdi de 4.82 Plus'ı kuruyorum ancak hiçbir değişiklik olmuyor. Hiçbir etki yapmıyor. Bu messenger adamı delirtir...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger Plus! Live Final Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 562 2 Gün Önce 00:15
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler DjTiesto MSN Teknik Destek/Bilgiler 19 16-12-2008 16:33
Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü DjTiesto Arşive Kaldırılan Konular 1 04-11-2008 14:11