| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final![]() Windows Live Messenger 8.0, 8.1, 8.5 ve 14.0 (Sürüm 2009) ve Windows XP, Vista ve 7 uyumlu, Türkçe dil destekli Messenger Plus! Live *4.83.372 yayımlanmıştır. 2006 yılında İngilizce sürüm üzerinden hazırlanan resimli anlatım için TIKLAYIN! Ekteki ZIP dosyasından ya da Messenger Plus! Live'ın resmî sitesinden indirebilirsiniz: Messenger Plus! Live - Windows Live Messenger Eklentisi (Türkçe) Kurma işlemi sırasında sponsor yüklemesi ile ilgili bir pencere görmeniz durumunda; Sponsoru yükleyerek programın geliştiricisine destek vermek istiyorsanız, kurulum tamamlanana kadar bütün güvenlik programlarınızı geçici olarak devre dışı bırakmanız kesinlikle önerilir. Sponsor programı yüklemeden kuruluma devam etmek için "Destek vermek istemiyorum, sponsor programı yükleme" seçeneğini işaretleyiniz. ![]() Saygılar * 4.83.372: Türkçe dil desteğini içeren ve WLM Sürüm 2009'a (14.0.8089.726) kadar uyumlu en son sürüme güncellendi... * Messenger Plus! Live 4.83 Windows Live Messenger'ın son sürümü için uyumluluk düzeltmeleri ve iyileştirmeler ile kullanıma sunuldu... Son Düzenleyen ahmed; 4 Hafta Önce @ 21:30. Sebep: WLM 2009 uyumlu son sürüme (4.83) güncellendi. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Final
Messenger Plus! Live Resimli Anlatım: http://www.msxlabs.org/html/messenge...ve-msgplus.php MSN Messenger 7.5 uyumlu olan eski v3 sürümünü de bu sayfamızda bulabilirsiniz: http://www.msxlabs.org/html/messenge...msgplus-v3.php | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Final -Siteden hiçbir dosyayı indiremiyorum 404 hatası alıyorum ya da forum anasayfasına yönlendiriliyorum, ne yapmam gerekiyor? Sunucumuzda bulunan dosyalarda hotlink koruması vardır. Bir download yöneticisi kullanıyorsanız, ya bu dosyaların bağlantılarına sağ tıklayarak örnek: "FlashGet ile indir" seçeneğiyle indirmelisiniz ya da direkt olarak web tarayıcınızı kullanarak indirme işlemini gerçekleştirmelisiniz. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
adımızı renkli yapınca başkaları göremiyo yaa çok kötü bu bunu nası çözebilirim yoksa bi çözümğ yok muuuu??? (((
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Final | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
plus ı yükledim fakat msn de menü çubugunda yardımdan sonra plus yazması gerekirken hiç bir ibare gelmiyo ne yapmam gerek msn i bile kaldırıp tekrar yükledim ,onardım plus ı defalarca yükledim ama hiç bişey olmadı yard. bekliyorum
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Final http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html 'i, MSN Messenger kullaniyorsaniz Messenger Plus! Sürüm 3.63.148 'i yükleyin. Sorununuz devam ederse daha detayli bilgi vererek bu konu'yu cevaplayabilirsiniz.
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Plus! Live Resimli Anlatım
merhaba benim merk etigim müzik müzigi 12 saniyeden fazla kayit etmek gibi bir sansimiz varmi eyer varsa lütfen bilgilendirin cok tesekürler saygilarla | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final
yaw patrondan korunmak için bir tuşa basıyorduk. hangi tuş bu? ayrıca bu siteye hayranım | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final | |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, windows |
| msn plus final, plus live 8 1, vista uyumlu messenger, windows 7 uyumlu msn plus, windows live messenger plus 2009, |
Windows Live Messenger Plus! Live Final Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 564 | 2 Gün Önce 00:15 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler | DjTiesto | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 19 | 16-12-2008 16:33 |
| Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü | DjTiesto | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 04-11-2008 14:11 |