Windows Live Messenger Plus! Live Final Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-06-2006   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Windows Live Messenger Plus! Live Final

Windows Live Messenger 8.0, 8.1, 8.5 ve 14.0 (Sürüm 2009) ve Windows XP, Vista ve 7 uyumlu, Türkçe dil destekli Messenger Plus! Live *4.83.372 yayımlanmıştır. 2006 yılında İngilizce sürüm üzerinden hazırlanan resimli anlatım için TIKLAYIN!

Ekteki ZIP dosyasından ya da Messenger Plus! Live'ın resmî sitesinden indirebilirsiniz:

Messenger Plus! Live - Windows Live Messenger Eklentisi (Türkçe)

Kurma işlemi sırasında sponsor yüklemesi ile ilgili bir pencere görmeniz durumunda;

Sponsoru yükleyerek programın geliştiricisine destek vermek istiyorsanız, kurulum tamamlanana kadar bütün güvenlik programlarınızı geçici olarak devre dışı bırakmanız kesinlikle önerilir.

Sponsor programı yüklemeden kuruluma devam etmek için "Destek vermek istemiyorum, sponsor programı yükleme" seçeneğini işaretleyiniz.

Saygılar

* 4.83.372: Türkçe dil desteğini içeren ve WLM Sürüm 2009'a (14.0.8089.726) kadar uyumlu en son sürüme güncellendi...

*
Messenger Plus! Live 4.83 Windows Live Messenger'ın son sürümü için uyumluluk düzeltmeleri ve iyileştirmeler ile kullanıma sunuldu...
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: rar MsgPlusLive-483.rar (4.34 MB, 1273 gösterim)

Son Düzenleyen ahmed; 4 Hafta Önce @ 21:30. Sebep: WLM 2009 uyumlu son sürüme (4.83) güncellendi.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-06-2006   #2 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live Final

Messenger Plus! Live Resimli Anlatım:
http://www.msxlabs.org/html/messenge...ve-msgplus.php

MSN Messenger 7.5 uyumlu olan eski v3 sürümünü de bu sayfamızda bulabilirsiniz:
http://www.msxlabs.org/html/messenge...msgplus-v3.php
Eski 01-08-2006   #3 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

-Siteden hiçbir dosyayı indiremiyorum 404 hatası alıyorum ya da forum anasayfasına yönlendiriliyorum, ne yapmam gerekiyor?

Sunucumuzda bulunan dosyalarda hotlink koruması vardır. Bir download yöneticisi kullanıyorsanız, ya bu dosyaların bağlantılarına sağ tıklayarak örnek: "FlashGet ile indir" seçeneğiyle indirmelisiniz ya da direkt olarak web tarayıcınızı kullanarak indirme işlemini gerçekleştirmelisiniz.
Eski 04-09-2006   #4 (mesaj-linki)
cemree88

adımızı renkli yapınca başkaları göremiyo yaa çok kötü bu bunu nası çözebilirim yoksa bi çözümğ yok muuuu??? (((
Eski 20-09-2006   #5 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

cemree88 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
adımızı renkli yapınca başkaları göremiyo yaa çok kötü bu bunu nası çözebilirim yoksa bi çözümğ yok muuuu??? (((
Karsi Tarafin Nickinizi Renkli Görebilmesi icin Bilgisayarinda Plus! Yüklü Olmalidir.
Eski 15-10-2006   #6 (mesaj-linki)
teke88 - avatarı

plus ı yükledim fakat msn de menü çubugunda yardımdan sonra plus yazması gerekirken hiç bir ibare gelmiyo ne yapmam gerek msn i bile kaldırıp tekrar yükledim ,onardım plus ı defalarca yükledim ama hiç bişey olmadı yard. bekliyorum
Eski 15-10-2006   #7 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

teke88 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
plus ı yükledim fakat msn de menü çubugunda yardımdan sonra plus yazması gerekirken hiç bir ibare gelmiyo ne yapmam gerek msn i bile kaldırıp tekrar yükledim ,onardım plus ı defalarca yükledim ama hiç bişey olmadı yard. bekliyorum
Kullandiginiz Messenger sürümü nedir? Windows Live Messenger kullaniyorsaniz http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html 'i, MSN Messenger kullaniyorsaniz Messenger Plus! Sürüm 3.63.148 'i yükleyin. Sorununuz devam ederse daha detayli bilgi vererek bu konu'yu cevaplayabilirsiniz.
Eski 14-11-2006   #8 (mesaj-linki)
leomali
Cvp: MSN Messenger Plus! Live Resimli Anlatım

merhaba benim merk etigim müzik müzigi 12 saniyeden fazla kayit etmek gibi bir sansimiz varmi eyer varsa lütfen bilgilendirin
cok tesekürler
saygilarla
Eski 02-10-2007   #9 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final

yaw patrondan korunmak için bir tuşa basıyorduk. hangi tuş bu? ayrıca bu siteye hayranım
Eski 02-10-2007   #10 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final

kasparov108 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaw patrondan korunmak için bir tuşa basıyorduk. hangi tuş bu? ayrıca bu siteye hayranım
Varsayılan olarak Ctrl+Space tuş birleşimidir. Ama bu kısayol Tercihlerden değiştirilebilir.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, windows
msn plus final, plus live 8 1, vista uyumlu messenger, windows 7 uyumlu msn plus, windows live messenger plus 2009,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger Plus! Live Final Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 564 2 Gün Önce 00:15
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler DjTiesto MSN Teknik Destek/Bilgiler 19 16-12-2008 16:33
Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü DjTiesto Arşive Kaldırılan Konular 1 04-11-2008 14:11