Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 02-03-2008   #51 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri
Alıntı:
cengizba adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bir sorum olacak

esc tuşuna bastığımızda kapanan konuşma penceresindeki konuşmaların tekrar o kişiyle konuşma penceresi açıldığında nasıl kalmasını sağlayaabiliriz

Bunu Messenger Plus Live dan değil de sadece Messenger ın kendisinden iletileri aktif hale getirirseniz, görebilirsiniz. En azından şimdilik böyle olacağını sanıyorum. Patchou, Messenger Plus Live'ın sonraki sürümlerinde buna el atacaktır. Aksi halde kapalı kalacaktır sorduğunuz durumda olduğu gibi. Bunun için; Araçlar > Seçenekler ve sol taraftan iletilere tıklayıp Görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak saklayı ve altında bulunan Son konuşmamı yeni konuşma penceresinde göster çentiklerini tıkladıktan sonra isterseniz altındaki değiştir butonuna basıp kaydedilme yerini değiştirebilirsiniz.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 03-03-2008   #52 (mesaj-linki)
Alıntı:
cengizba adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bir sorum olacak

esc tuşuna bastığımızda kapanan konuşma penceresindeki konuşmaların tekrar o kişiyle konuşma penceresi açıldığında nasıl kalmasını sağlayaabiliriz
cengiz, sadece "kapanan konuşma penceresinde konuşmaların kalmasını nasıl sağlayabiliriz" diye sormayıp başına bir de "esc tuşuna bastığımızda" diye eklemen ve hele bunu MsgPlus! Scriptleri konusunda sorman bu tuşun pencereyi kapatmasıyla ilgili okuduğum bir forum yazısını hatırlattı. Messenger Plus! forumlarında aradım ve buldum. Hem de iki tane:

Birincisi Request - Escape key script konusunda verilen _detect_esc.plsc , bu script konuşma penceresi etkinken esc tuşuna basıldığında pencerenin kapanmasını önleyip, sadece yazı alanında girilmiş ama henüz gönderilmemiş metni siler. Siz birşey yazarken, karşı taraf size bir soru sorduğunda, yazmış olduğunuz metni silip soruya cevap yazmak için kullanışlı olabilir.

Yine de pencereyi Esc tuşuyla kapatmak istiyorsanız Ctrl tuşuna basılı tutarken Esc tuşuna basmanız pencereyi kapatır diye yazıyor scriptin açıklamasında ama bu tuş birleşimi Windows'un Başlat menüsünü açıyor ve dolayısıyla pencere kapatma işlevi çalışmıyor. Neyse siz de Alt+F4 ile kapatın pencereyi illa klavyeden kapatacaksanız.

İkincisi ESC Message Saver konusunda verilen ESCMessageSaver1.0.004.plsc Bu script de yazı alanına yazılmış bir metin daha gönderilmeden pencere kapanırsa ya da kapatılırsa metni kaybetmenizi önlüyor ve pencere geri açıldığında aynen yazı alanına eklenmiş buluyorsunuz.

İşte böyle, ikisi de güzel scriptler, yapanlardan Allahü teala razı olsun.

Alıntı:
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Patchou, Messenger Plus Live'ın sonraki sürümlerinde buna el atacaktır.
Patchou bunu yapmayı düşünüyor ama şifreli dosyaların çıkaracağı sorunu göz önünde bulundurduğunda ertelemek zorunda kalıyor galiba, bu daha önce Plus! forumunda konuşulmuştu.
Eski 20-03-2008   #53 (mesaj-linki)
Selam arkadaşlar. Sorum gerçekten çook zor baştan söylim. Sonra uyarmadı demeyin

Vista Home Premium 32 bit, Windows Live Messenger 8.5 ve de Messenger Plus! Live 4.50.0.312 kullanıyorum. Bilgisayardaki scriplere iki kez tıklayarak Plus a ekleyemiyorum. Yani diğer bir deyişle scriptlerdeki ikon tamamen gitmiş durumda ve iki kez tıklayınca da birlikte aç bölümü çıkıyor. Messenger Plus ın içinden al diyorum bazılarına. Ancak kimi scriptlerde hata veriyor. Plus ı tekrar yükledim sorun gider diye ancak tık yok. Aynen devam bilinmemezliğe. Scriptlerin kendisinin olduğuna nasıl inandırırım Plus ı, kandırma da olabilir?
Eski 21-03-2008   #54 (mesaj-linki)
Alıntı:
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selam arkadaşlar. Sorum gerçekten çook zor baştan söylim. Sonra uyarmadı demeyin

Vista Home Premium 32 bit, Windows Live Messenger 8.5 ve de Messenger Plus! Live 4.50.0.312 kullanıyorum. Bilgisayardaki scriplere iki kez tıklayarak Plus a ekleyemiyorum. Yani diğer bir deyişle scriptlerdeki ikon tamamen gitmiş durumda ve iki kez tıklayınca da birlikte aç bölümü çıkıyor. Messenger Plus ın içinden al diyorum bazılarına. Ancak kimi scriptlerde hata veriyor. Plus ı tekrar yükledim sorun gider diye ancak tık yok. Aynen devam bilinmemezliğe. Scriptlerin kendisinin olduğuna nasıl inandırırım Plus ı, kandırma da olabilir?
Klasör Seçenekleri penceresinden Dosya Türleri sekmesinde PLSC uzantısını görüyor musun? Görüyorsan Gelişmiş ayarlarında "open" komutuna hangi program atanmış bakabilir misin? Görmüyorsan da o dosya türünü elle ekleyip, bir "open" komutu oluşturup dosyayı açacak programı da "<Messenger Plus! Live'ın yükleme klasörü>\MPTools.exe" /ImportScript="%1" olarak ayarlayabilir misin?
Eski 22-03-2008   #55 (mesaj-linki)
Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Klasör Seçenekleri penceresinden Dosya Türleri sekmesinde PLSC uzantısını görüyor musun? Görüyorsan Gelişmiş ayarlarında "open" komutuna hangi program atanmış bakabilir misin? Görmüyorsan da o dosya türünü elle ekleyip, bir "open" komutu oluşturup dosyayı açacak programı da "<Messenger Plus! Live'ın yükleme klasörü>\MPTools.exe" /ImportScript="%1" olarak ayarlayabilir misin?

Sanırım Vista bölümünü gözden kaçırdın. Bunda denetim masasından daha etkin bir sunum yapılmış ancak elle bir uzantı ekleme gibi bi şans tanımıyor. Denetim Masası > Varsayılan Programlar > İlişkilendirilmeleri Ayarla bölümünden gözlüyorum bahsettiğim yeri. Başka bir bölümü var mıdır acep.
HodobaX
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
get ip script msn lİve İp scrİpt msn scriptleri birisi sayfa actıgında plsc programını açmak plus get ip plus ip script
Konu Araçları

Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Skins ufuktekir MSN Messenger Arayüzleri 162 1 Hafta Önce 01:29
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 257 06-09-2007 02:13
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:17
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08730698 saniyede (65.31% PHP - 34.69% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR