Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 26-06-2007   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)
8.5 beta kullanıyorum.. scirpleri kaldırmak istedigimde "öncelikle scripleri seçmelisiniz hatası alıyorum" .. scriptler çalışmaz ve seçili oldugu halde sistemimden kaldıramıyorum..

Cevaplarsanız sevinirim..
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 26-06-2007   #7 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)
Script adlarının başındaki kutucukları seçmek scriptin çalışıp çalışmaması ile ilgilidir. Scriptleri kaldırmak için seçmek o kutucukları işaretlemek demek değildir.

Siz sadece script adının üzerine tıklayın, birden çok scripti hep birlikte kaldırmak istiyorsanız Ctrl tuşunu basılı tutarak kaldırmak istediğiniz scriptleri toptan seçebilirsiniz. Umarım yapamayışınızın sebebi buydu ve şimdi çözüldü. Bunu da şurdan biliyorum: "Önce seçmelisiniz" uyarısı scriptleri seçmediğiniz durumda ortaya çıkıyor.
Eski 19-07-2007   #8 (mesaj-linki)
Msn son sürümünü kullanıyorum ve msn plus da son sürümünü kullanıyorum.
Otomatik cevap özelliği çok işime yarıyor.

Ama sormak istediğim birşey var msn adabı diye biraz uzun bir liste var bunu otomatik mesaj olarak ekrana yazdırmak istiyorum ama sanırım biraz uzun olduğu için sığmıyor.

Bunu bir script yardımı ile ekrana nasıl yazdırabilirim bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba.

Yazdırmak istediğim metin ise şu şekilde;
Alıntı:
1. Titreşim: Konuşmadan önce titretmek, konuşmanın herhangi bir yerinde gereksiz titretmek, denemek için titretmek çok yanlıştır ve aptalcadır.

2. Sesli görüşme: Sesli görüşme olayını maksadının dışına çıkarak, ses denemeleri, şarkı söylemek ya da böğürmek gibi şeyler yanlıştır.

3. Similey: Zıplayan “ok” yazıları, el sallayan aptal kız karakteri, hareket eden göz, renkleri değişen “slm” yazıları gibi okunabilirliği etkilenen, standart simileylerin dışında simileyler kullanmak ve bunlardan hoşlanmak aynı şekilde yanlıştır, tiksinti vericidir ve bunları yapanların zekasından şüphe edilmelidir.

4. Avatar: “Ne bakıyon lan” yazısı gibi, “Beni google da arasan bulamazsın” gibi, “Şahsın karizmatik pozları yüzünden birçok kişi kalp krizi geçirdiğinden resim koyması yasaklanmıştır” gibi sevimsiz, bir o kadar da çocukça avatarlar kullanmak denyoluktur, embesilliktir, yanlıştır.

5. Görünen isim (görüntü adı): Genel görünen ileti bölümüne “Haydar, olm bittin sen” gibi, “Bugün Bakırköy’ün altını üstüne geçirdik, değil mi? Elif, Ayşe, Hande” gibi kimseyi ilgilendirmeyen iletiler yazmak densizlik; Live Plus’ın görüntü adını bold ve renkli yapma özelliğini kullanarak (plus kullanmayanları dikkate almadan) şekil yapmaya çalışmak acemiliktir.

Ayrıca görünen isimde similey kullanmak gereksiz, anlamsız karakterlerle yazmak gayet anlamsızdır, yapılmamalıdır.

6. Yazı: Cümleyi tamamlamaksızın kelime kelime yazmayı alışkanlık haline getirmek, yazı rengini devamlı değiştirmek dengesizliktir. Ayrıca selam vermeden konuşmaya başlamak ayıptır.
Eski 20-07-2007   #9 (mesaj-linki)
Messenger Plus! gönderilebilen en fazla ileti boyutunu 1100 karaktere çıkartabiliyor. (Normali kaç, onu bilmiyorum gerçi) Ama ben de şimdi burada denedim, yetersiz kaldı. Mesajı bir yerde kesti. StuffPlug eklentisini yükleyebilirsin. O en fazla ileti boyutunu 5000 karaktere çıkartabiliyor ve senin bu otomatik yazın için hayli hayli yeter.

Yalnız bir şey söylemek istiyorum. Sen Plus!'ın oto cevap özelliği ile bu metni göndermek istiyorsan durumunu ya meşgule ya da dışarıya ayarlaman gerekiyor ki Kişisel Durum tanımlamış ol. Bunun yerine bu metni yine Messenger Plus!'ın bir Hazır Metni olarak yazarsan ve bir kısayol atarsan çok daha basit bir şekilde gönderebilirsin diye düşündüm, çevrimiçi iken bile. Aklında bulunsun.

Yalnız görüntü adını renkli yapanlarla ilgili yazıyı beğenmedim. Herkes Messenger Plus! kullansın kampanyası adına iyi bir şey olabilir.

Bir şey daha: En fazla ileti boyutunu StuffPlug eklentisi olmadan arttıran bir script olabilir. Messenger Plus! Live Extension\Scripts ve Messenger Plus! Live - Scriptler'de arama yaparak bu tarz bir script bulabilirsin belki.
Eski 20-07-2007   #10 (mesaj-linki)
Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Messenger Plus! gönderilebilen en fazla ileti boyutunu 1100 karaktere çıkartabiliyor. (Normali kaç, onu bilmiyorum gerçi) Ama ben de şimdi burada denedim, yetersiz kaldı. Mesajı bir yerde kesti. StuffPlug eklentisini yükleyebilirsin. O en fazla ileti boyutunu 5000 karaktere çıkartabiliyor ve senin bu otomatik yazın için hayli hayli yeter.

Yalnız bir şey söylemek istiyorum. Sen Plus!'ın oto cevap özelliği ile bu metni göndermek istiyorsan durumunu ya meşgule ya da dışarıya ayarlaman gerekiyor ki Kişisel Durum tanımlamış ol. Bunun yerine bu metni yine Messenger Plus!'ın bir Hazır Metni olarak yazarsan ve bir kısayol atarsan çok daha basit bir şekilde gönderebilirsin diye düşündüm, çevrimiçi iken bile. Aklında bulunsun.

Yalnız görüntü adını renkli yapanlarla ilgili yazıyı beğenmedim. Herkes Messenger Plus! kullansın kampanyası adına iyi bir şey olabilir.

Bir şey daha: En fazla ileti boyutunu StuffPlug eklentisi olmadan arttıran bir script olabilir. Messenger Plus! Live Extension\Scripts ve Messenger Plus! Live - Scriptler'de arama yaparak bu tarz bir script bulabilirsin belki.
Teşekkür ederim şimdi düşündümde sizinde dediğiniz gibi hazır metin şeklinde yazmakta biraz daha mantıklı geldi ama bunu yapmak aklıma gelmemişti açık konuşmak gerekirse

Görüntü adının renkli olması kısmını sizin için çıkartmayı düşünebilirim.Yani aslında amacım aşırılık yapmadanda sohbet edilebileceğini ve rahatsız olabileceğimiz birşeyi başkalarına yapmanın hoş şeyler olmadığını gerektiğinde hatırlatmak için kullanmak istiyorum bu yazıyı.

Yorum , öneri, ilgi ve alakanız için teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.
HodobaX
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
iletiyi renkli yazmak ip get kİŞİsel yaziyi renklİ yazma messenger plus live scriptleri messenger renkli yazma msn plus ip msn plus ip get msn plus oto cevap msn plus yazı renkleri msn plus şekil msn yazı şekil verici plus yazı rengi plus yazı şekli renkli msn yazıları şekil msn yazıları
Konu Araçları

Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Skins ufuktekir MSN Messenger Arayüzleri 162 1 Hafta Önce 01:29
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 257 06-09-2007 02:13
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 05:51
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08506989 saniyede (66.97% PHP - 33.03% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR