Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 23-09-2007   #16 (mesaj-linki)
restwell
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)
farketmiyo her scriptte aynı hatayı veriyo..

msn pLus live! 423 kullanıyorum..
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 23-09-2007   #17 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)
Az önce herhangi bir script'i yükleyip, deneyip, kaldırdım. Messenger Plus! Live'ı tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi denediniz mi?
Eski 23-09-2007   #18 (mesaj-linki)
restwell
hepsini denedim..

msni kaldırdım baştan kurdum

plus'ı kaldırıp baştan kurdum

scriptleri kaldırıp baştan kurdum..

lakin sonuç aynı..

olmuyor..
Eski 23-09-2007   #19 (mesaj-linki)
Alıntı:
restwell adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hepsini denedim..

msni kaldırdım baştan kurdum

plus'ı kaldırıp baştan kurdum

scriptleri kaldırıp baştan kurdum..

lakin sonuç aynı..

olmuyor..
Mesela bu script'i indirip kurduğunuzda da mı aynı hata mesajı çıkıyor karşınıza?
Messenger Plus! Live - Script - Display Picture Status Changer
Eski 23-09-2007   #20 (mesaj-linki)
restwell
aynı sorun..

script alındı fakat başlatılamadı..

ben hepsini denedim nerdeyse ordaki scriptlerin..

sonuç aynı..
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
script alındı fakat başlatılamadı script alındı fakat başlatılamadı diyor
Konu Araçları

Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Skins ufuktekir MSN Messenger Arayüzleri 162 1 Hafta Önce 01:29
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 257 06-09-2007 02:13
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 02:32
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08807302 saniyede (62.00% PHP - 38.00% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR