Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 13-12-2007   #6 (mesaj-linki)
Re: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler

Altkai pencere bende öle öle çıkmıyo
hangi sürümü kullanıyorsun

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 13-12-2007   #7 (mesaj-linki)
Cvp: Re: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler

Alıntı:
DjTiesto adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Altkai pencere bende öle öle çıkmıyo
hangi sürümü kullanıyorsun

Windows Live Messenger'ın 8.5 sürümünde "Son alınan ileti zamanı" satırı araç çubuğu düğmelerinin üzerinde gösteriliyor Yani ben 8.5 kullanıyorum. Galiba 8.1'de yazı alanının altındaydı.

Apple Live Messenger arayüzünü kullanıyorum, eğer düğmelerdeki simgelerin değişik olduğundan bahsediyorsan...
Eski 13-12-2007   #8 (mesaj-linki)
Re: Cvp: Re: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler

Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger'ın 8.5 sürümünde "Son alınan ileti zamanı" satırı araç çubuğu düğmelerinin üzerinde gösteriliyor Yani ben 8.5 kullanıyorum. Galiba 8.1'de yazı alanının altındaydı.

Apple Live Messenger arayüzünü kullanıyorum, eğer düğmelerdeki simgelerin değişik olduğundan bahsediyorsan...
Dğru fakat bende 8.5 kullanıyorum sanırım kullandığın arayüzden oluyor bu
Eski 13-12-2007   #9 (mesaj-linki)
Cvp: Re: Cvp: Re: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler

Alıntı:
DjTiesto adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Dğru fakat bende 8.5 kullanıyorum sanırım kullandığın arayüzden oluyor bu
Neyi kastettiğini pek kestiremedim. O pencere ben de öle çıkmıyor derken? Yani ben oraya pencerenin bir kısmını kestim, koydum, pencerenin tam görüntüsü ile nasıl kıyaslıyorsun anlamadım.

Eğer o bildirimi ben göremiyorum dersen, o bildirimler yeni bir olay olduğunda 5 saniyeliğine gösteriliyor. Mesela şimdi birinin konuşma penceresini aç, Engelle düğmesinden engelle ve o alanı gözle, 5 saniyeliğine "falanca engellendi" yazar, yazması lazım, sonra kaybolur.
Eski 13-12-2007   #10 (mesaj-linki)
lut
Messenger Plus ! live 4.50

Messenger Plus ! live 4.50 sürümünü indiriyorum bilgisayarımda buradan indirmiş oldum WLM 8.5 Tr var ama bana aşağıdaki resimde görünen hatayı gösteriyor ne yapmalıyım ???
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
messenger plus 8.5, messenger plus 8.5 için, messenger plus 8.5 sürümü için, messenger plus simgeleri çıkmıyor, neden msn 8.1de görüntü resmi çıkmıyo, plus 8.5 sürümü,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:49Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11463809 saniyede (44.44% PHP - 55.56% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR