| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler | |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler
Belki yanlış yere yazıyorum ama Afferdin hani yeni sürüm ya birdahaki sürüm için bir istek: Birisi Oturum açtığında ![]() ![]() Bu Çıkıyorya Genelde Burada Güzel Sözler Birtakım İfadeler Oluyor Ben bunun kim olduğunu tıklayıp konuşa penceresini açıp öğrenebiliyorum Bu da uzun sürüyor Diyorum ki eğer mümkünse yapılabilirse oranın üzerine geldiğimizde e-mail adresi yazsa ne güzel olurdu Patchou ile görüşseniz bu konuyu (bu özellik MDL da vardı ama ama Messenger 9 kullandığımdan MDL çalışmıyor) Yerdımlar için Teşekkürler | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler Alıntı:
Bu dediğiniz şey Messenger Plus! forumlarında söylendi, ingilizceniz varsa okuyabilirsiniz: what to display when mouse roll over the login toast notification Dolayısıyla Patchou'nun bu öneriden haberinin olduğuna inanıyorum. Hatta ben de oraya yazdım ki biri bu iş için bir script yazarsa, haber versin dedim. İnşallah birileri yapar bunu. Asıl sorun insanların görüntü adı kavramını anlayamadıklarından kaynaklanıyor. Görüntü adı, güzel sözler, simgeler falan yazma yeri değil. Messenger tarihini bilmiyorum ama belki de bu Kişisel ileti özelliği sırf bu yüzden programa eklenmiş olabilir. İnsanlar takma adlarını ya da gerçek adlarını yazmakla yetinse, öbür güzel (?) sözleri kişisel iletilerine yazmayı tercih etseler sorun çıkmaz. Ama madem insanlar bu kadar duyarlı değil, bari WLM ekibi duyarlı olsa da dediğimiz şeyi yapsa. Eğer WLM 9 'un resmî sınayıcısı değilseniz, kullanmanızı tavsiye etmem. Getirdiği özelliklerden mesela GIF görüntü resimlerini normal kullanıcılar zaten görmüyor, imza sesleri midir nedir ve tıklanabilir kişisel ileti özelliklerini zaten Messenger Plus! bize sunuyor. Geriye ne kaldı ki başka, görüntüsü de neredeyse eskisiyle aynı. Yani demek istiyorum ki eğer eski sürüme dönerseniz, MDL'yi kullanıp o özelliği geri kazanabilirsiniz (MDL 8.5 'te çalışıyor mu onu da bilmiyorum gerçi). Bir öneri daha, listenizdeki kişilerden böyle tuhaf anlaşılmaz görüntü adları kullanmayı sevenler için Messenger Plus! Live Olay Bildirimleri sihirbazı ile özel oturum açma bildirimleri ayarlayabilirsiniz. "Bildirimin şekli" ile ilgili seçeneklerde, açılır pencere göster seçeneğinde "Özel bir ileti göster"i seçip, oradaki kutucuğun üzerine gelindiğinde beliren ipucunda da belirtildiği gibi "İletiyi şu şekilde biçimlendirerek bildirimdeki adı özelleştirebilirsiniz: \Ad\İleti" Buraya adamın gerçek ismini yazıp kullanabilirsiniz. Messenger'ın kendi bildirimlerini iptal etmeniz gerekmez. Bu tür kişiler oturum açtığında iki tane açılır pencere bildirimini peşpeşe alırsınız. Bir öneri daha, Messenger Plus! Live'ın Olay Görüntüleyici penceresini açık tutarak, böyle tuhaf bir insan oturum açtığında hemen o pencereye bakıp adresiyle beraber kullanılabilir bütün bilgileri görebilirsiniz (görmek istediğiniz kişileri filtrelememiş olmanız gerekiyor, yoksa gösterilmez) | ||
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| ||
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
/patchou komutunu bir konuşma penceresinde yazarsan, o pencere çıkıyor. Böyle bir komut ile olacağı aklına gelir miydi ya da gelmiş miydi? | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||