| | #21 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler Alıntı:
| ||
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler | |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler Evet bunu biliyordum ama kafasına değil dikkatini çekerim sadece yüz kısmına çift tıklayınca oluyor özellikle de burnuna... Tıklayınca şöyle bir yazı beliriyor: ''Hey! Stop poking me'' Türkçe anlamı ise şöyle, Hey sen! Yeter dürtme beni ...Ben bunun resmini değişip kendi resmimi eklemeyi planlıyorum ana dosyasını araştırmaya başladım bile bu komutun Kendi bilgisayarımda en azından o komutu yazınca kendimi göreyim ... | |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler merhabalar ya ben msn plus indircem ama nasıl ındırcem please help..
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler Alıntı:
| ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| kişisel ileti şekilleri, kişisel iletiyi uzun yazmak, messenger plus 4.50, msn de kişisel ileti şekilleri, msn görüntü sekilleri, msn görüntüsü yazma, msn plus yenilikleri, plus yenilikleri, uzun kişisel ileti, uzun kişisel ileti yazma, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||