Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 18-01-2008   #21 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler

Alıntı:
/patchou komutunu bir konuşma penceresinde yazarsan, o pencere çıkıyor. Böyle bir komut ile olacağı aklına gelir miydi ya da gelmiş miydi?
komutu söylediğin için teşekkürler gerçekten hiç akla gelecek gibi değil bu patchou çok kurnaz bir kişi kendi reklamınıda yapıyo
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 18-01-2008   #22 (mesaj-linki)

Alıntı:
hoyrat92 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
komutu söylediğin için teşekkürler gerçekten hiç akla gelecek gibi değil bu patchou çok kurnaz bir kişi kendi reklamınıda yapıyo
Kafasına çift tıklasana
Eski 19-01-2008   #23 (mesaj-linki)

Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kafasına çift tıklasana

Evet bunu biliyordum ama kafasına değil dikkatini çekerim sadece yüz kısmına çift tıklayınca oluyor özellikle de burnuna...

Tıklayınca şöyle bir yazı beliriyor: ''Hey! Stop poking me'' Türkçe anlamı ise şöyle, Hey sen! Yeter dürtme beni ...

Ben bunun resmini değişip kendi resmimi eklemeyi planlıyorum ana dosyasını araştırmaya başladım bile bu komutun Kendi bilgisayarımda en azından o komutu yazınca kendimi göreyim...
Eski 21-02-2008   #24 (mesaj-linki)

merhabalar ya ben msn plus indircem ama nasıl ındırcem please help..
Eski 22-02-2008   #25 (mesaj-linki)

Alıntı:
themafya adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhabalar ya ben msn plus indircem ama nasıl ındırcem please help..
aa, onu unutmuşuz ilk mesajda. Buyrun ya MsXLabs'ın ilgili forum konusundan Windows Live Messenger Plus! Live Final ya da MsXLabs'ın Messenger Plus! sayfasından Messenger Plus! Live - Messenger Plus - MessengerPlus : MsXLabs indirin
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
kişisel ileti şekilleri, kişisel iletiyi uzun yazmak, messenger plus 4.50, msn de kişisel ileti şekilleri, msn görüntü sekilleri, msn görüntüsü yazma, msn plus yenilikleri, plus yenilikleri, uzun kişisel ileti, uzun kişisel ileti yazma,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:03Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11488795 saniyede (56.76% PHP - 43.24% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR