MessengerDiscovery ve Anti-Virüs Programları Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MessengerDiscovery
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 08-09-2009   #11 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: MessengerDiscovery ve Anti-Virüs Programları

bendede bi hata verio msni açsam açlılmıo hemen kapanıo sağ altta ki msn discovery simgesine tıklasam you must be signed change settings dio ve açılmıo bi yardım etseniz bitdefender virüs programı kullanıyorum lütfen
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 18-09-2009   #12 (mesaj-linki)

bndede aynı problem war arkadaşlar nod32 kullaniyorum acaba izin werme gbi bi yöntem war mı çıkmasın sürekli :s
Eski 24-09-2009   #13 (mesaj-linki)
Misafir

nod32 bende kullanıyorum. ayarlar/web erişim filtresi/web erişim koruması/ yapılandır ı seçiyoruz. açılan sayfada web erişim korumasını etkinleştir işaretlidir. altında ayarlar seçeneğini seçerek istenmeyen türden olabilecek uygulamalar kutusunu boş bırakarak tamamı işaretle. aynı sayfanın solunda web erişim koruması başlığı altında adres yönetimini seçerek izin verilenler listesine discovery nin web adresini ekle. ben hepsini yaptıktan sonra yüklerken virüs uyarısı vermedi.
Eski 2 Hafta Önce   #14 (mesaj-linki)

Merhaba,
sponsorlu Discovery yi yukledim. kurulum tamamlandiktan sonra messenger i actigim anda birden beyaz bir ie sayfasi açıldi (ingilizce baglanti kurulamadi filan yaziyordu) ve kaspersky antivirus alarm verdi ve bir virus tespit etti. Bu olay bu yazilima olan guvenimi sarsti. facebook baglantisi icin sifre vermeyi dusunmuyorum. Rapor incelemeye sunmak uzere asagidaki linktedir (En altta virusun cesidi v.s yaziyor). kurulum sirasinda yanlis birsey mi yaptım? neden böyle bir olay yasadigimi ve baska kisilerde de buna benzer bir olay yasandi mi merak ediyorum.
Saygilar.
Zippyshare.com - 06.11.2009 kav rapor.txt
Eski 2 Hafta Önce   #15 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

İsteğe bağlı sponsporları kurmanız hiçbir zaman tavsiye edilmez.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
antivirüs, messengerdiscovery, programları
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MessengerDiscovery ve Anti-Virüs Programları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep Telefonları için Anti-Virüs Programı - Kaspersky Anti-Virus Mobile virtuecat Cep Telefonları (Mobil Dünya) 6 01-09-2009 22:04
Avira Antivir (Anti Virüs Programı) murat tecer Ücretsiz-Beta Yazılımlar 2 20-05-2009 13:37
Virüs programları nelerdir? Ziyaretçi Soru-Cevap 5 12-01-2009 18:58
Virüs Nedir? Blue Blood Biyoloji 1 14-11-2008 21:37
Advanced Anti Keylogger 3.7 VE Advanced Anti Keylogger Lite3.5 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 18-06-2007 02:12