| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live ! Komutları
!autoresponse Komutunun İptali Nasil Olucak Peki ? Onu Söylememişsin Bi Away Moduna Giricezz Bir Daha Çıkamicaz | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |||||
Uyardığınız için teşekkürler, ilk ileti de güncellendi. Düzenleme: Önce !autoresponse komutundan sonra off yazmak gerektiğini yazmıştım. Böyle bir zorunluluğun olmadığını farkettim. Sadece !autoresponse yazıp gönderdiğinizde otomatik cevap iptal ediliyor. Son Düzenleyen ahmetgns; 12-07-2008 @ 00:28. Sebep: Yanlış bilgi düzeltildi. | |||||
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
bu komutları msn penceresine mi yazıcaz nereye yazıcaz tam olarak anlamadım? yardımcı olurmusunuz?
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live ! Komutları | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
ya komutlar benim bi msnimde çalışıyo ama diğerinde çalışmıyo neden acaba
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live ! Komutları benim hem komutlar çalışmıyo hemde uyarılar gelmiyo .. discoveryde açık sürekli titreşimide açıyorum 1 kereden fazla titretemiyorum . | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live ! Komutları selam discovery kullanıyorum ... imitate 'i kullanmak istiyorum fakat ayarlarda bulamadım ayrıca engellendiğimde ve silindiğimde uyarı al seçeneğini işaretlemiş olmama rağmen uyarı da gelmiyor yardım edebilecek biri var mı?? | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live ! Komutlarıimitate komutuyla ilgili olarak herhangi bir ayar yok. Komutlarla ilgili tek ayar komut öneki ki o da varsayılan olarak ! (ünlem işareti). Bu komutu kullanmak için iletinizin başına !imitate yazıp bir boşluk bırakmalı, sonra karşı tarafın ağzından söyleniyormuş gibi durmasını istediğiniz iletiyi yazmalısınız. "Engellendiğimde ve silindiğimde uyarı al" diye bir seçenek yok. Engellemeyi kesin tespit eden bir yöntem yok. Bahsettiğiniz şey "Biri beni sildiğinde uyarı al" ise o özellikte sorun var: http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ve-cevabi.html | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live "!" Komutları
sağol teşekkür ederim ayrıca sürüm 1.5.0725 benim.... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| komutları, live, messengerdiscovery |
MessengerDiscovery Live "!" Komutları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı | ahmetgns | MessengerDiscovery | 8 | 15-10-2009 14:56 |
| Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0" | KingCobRa | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 29-08-2009 11:27 |
| MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor | ozgurv | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 17-09-2008 00:59 |
| Uranos "Gök" ve Gaia "Yer" | BrookLyn | Efsaneler | 0 | 16-06-2008 21:06 |
| Runje'nin 32 metreden yediği kafa golü "youtube"a girdi! | ZAGROS | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 18-11-2006 17:42 |