MessengerDiscovery Live "!" Komutları Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MessengerDiscovery
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-07-2008   #11 (mesaj-linki)
DeLiL - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live ! Komutları

!autoresponse Komutunun İptali Nasil Olucak Peki ? Onu Söylememişsin Bi Away Moduna Giricezz Bir Daha Çıkamicaz
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 04-07-2008   #12 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

DeLiL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
!autoresponse Komutunun İptali Nasil Olucak Peki ? Onu Söylememişsin Bi Away Moduna Giricezz Bir Daha Çıkamicaz
!autoresponse

Uyardığınız için teşekkürler, ilk ileti de güncellendi.

Düzenleme: Önce !autoresponse komutundan sonra off yazmak gerektiğini yazmıştım. Böyle bir zorunluluğun olmadığını farkettim. Sadece !autoresponse yazıp gönderdiğinizde otomatik cevap iptal ediliyor.

Son Düzenleyen ahmetgns; 12-07-2008 @ 00:28. Sebep: Yanlış bilgi düzeltildi.
Eski 05-07-2008   #13 (mesaj-linki)
skywolker

bu komutları msn penceresine mi yazıcaz nereye yazıcaz tam olarak anlamadım? yardımcı olurmusunuz?
Eski 05-07-2008   #14 (mesaj-linki)
Pwnage - avatarı

skywolker adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bu komutları msn penceresine mi yazıcaz nereye yazıcaz tam olarak anlamadım? yardımcı olurmusunuz?
Kişilerle görüşme yaptığınız yere yazıcaksınız.
Eski 07-07-2008   #15 (mesaj-linki)
asapi

ya komutlar benim bi msnimde çalışıyo ama diğerinde çalışmıyo neden acaba
Eski 14-07-2008   #16 (mesaj-linki)
the_jackal - avatarı

benim hem komutlar çalışmıyo hemde uyarılar gelmiyo .. discoveryde açık sürekli titreşimide açıyorum 1 kereden fazla titretemiyorum .
Eski 15-07-2008   #17 (mesaj-linki)
cilekes

the_jackal adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim hem komutlar çalışmıyo hemde uyarılar gelmiyo .. discoveryde açık sürekli titreşimide açıyorum 1 kereden fazla titretemiyorum .
ayarlardan gerekli kısımları işaretledin mi? eğer işarediysen ve yinede çalışmıyosa kaldırıp yeniden kurmayı dene bende de seninki gibi olmuştu
Eski 31-07-2008   #18 (mesaj-linki)
rainny35

selam discovery kullanıyorum ... imitate 'i kullanmak istiyorum fakat ayarlarda bulamadım ayrıca engellendiğimde ve silindiğimde uyarı al seçeneğini işaretlemiş olmama rağmen uyarı da gelmiyor yardım edebilecek biri var mı??
Eski 31-07-2008   #19 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

rainny35 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam discovery kullanıyorum ... imitate 'i kullanmak istiyorum fakat ayarlarda bulamadım ayrıca engellendiğimde ve silindiğimde uyarı al seçeneğini işaretlemiş olmama rağmen uyarı da gelmiyor yardım edebilecek biri var mı??
Discovery'nin hangi sürümünü kullanıyorsunuz?

imitate komutuyla ilgili olarak herhangi bir ayar yok. Komutlarla ilgili tek ayar komut öneki ki o da varsayılan olarak ! (ünlem işareti). Bu komutu kullanmak için iletinizin başına !imitate yazıp bir boşluk bırakmalı, sonra karşı tarafın ağzından söyleniyormuş gibi durmasını istediğiniz iletiyi yazmalısınız.

"Engellendiğimde ve silindiğimde uyarı al" diye bir seçenek yok. Engellemeyi kesin tespit eden bir yöntem yok. Bahsettiğiniz şey "Biri beni sildiğinde uyarı al" ise o özellikte sorun var: http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ve-cevabi.html
Eski 04-08-2008   #20 (mesaj-linki)
rainny35
Cvp: MessengerDiscovery Live "!" Komutları

sağol teşekkür ederim
ayrıca sürüm 1.5.0725 benim....
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
komutları, live, messengerdiscovery
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MessengerDiscovery Live "!" Komutları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
"Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı ahmetgns MessengerDiscovery 8 15-10-2009 14:56
Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0" KingCobRa Ücretsiz-Beta Yazılımlar 2 29-08-2009 11:27
MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor ozgurv Arşive Kaldırılan Konular 1 17-09-2008 00:59
Uranos "Gök" ve Gaia "Yer" BrookLyn Efsaneler 0 16-06-2008 21:06
Runje'nin 32 metreden yediği kafa golü "youtube"a girdi! ZAGROS Komik Flash'lar/Video'lar 1 18-11-2006 17:42