MessengerDiscovery Live "!" Komutları Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MessengerDiscovery
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-08-2008   #21 (mesaj-linki)
özgürçetinel
Cvp: MessengerDiscovery Live "!" Komutları

çok sağol bunlara işe yarıyor ne olduğunu anlamamıştım senin sayende öğrendim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 21-08-2008   #22 (mesaj-linki)
KillEmAll

!imitate komutu aslında hatalı ... Eski versiyonlarda !imitate merhaba yazdığında soru sormadan karşıkinin nickiyle yazardı... Şimdi senin ağzınla mı yoksa arkadaşının ağzıylamı yazayım diye soruyor...

Yapamayan arkadaşlara öneri... !imitate MERHABA yazdınız diyelim ENTERA Basmayınız.. Mouse ile gönder tuşuna basınız ve size soru soracaktır... Sizin e mail adresinizi gösterir tıklarsınız üzerine .. arkadaşınızınkini gösterir... ARKADAŞInızınkini seçersiniz ve ok dersiniz , arkadaşınızın ağzından yazmış olursunuz
Eski 29-08-2008   #23 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

KillEmAll adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
!imitate komutu aslında hatalı ... Eski versiyonlarda !imitate merhaba yazdığında soru sormadan karşıkinin nickiyle yazardı... Şimdi senin ağzınla mı yoksa arkadaşının ağzıylamı yazayım diye soruyor...
Böyle bir şey yok, en azından benim bilgisayarımda. WLM 8.5.1302.1018, MDL 1.5.725.
KillEmAll adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yapamayan arkadaşlara öneri... !imitate MERHABA yazdınız diyelim ENTERA Basmayınız.. Mouse ile gönder tuşuna basınız ve size soru soracaktır... Sizin e mail adresinizi gösterir tıklarsınız üzerine .. arkadaşınızınkini gösterir... ARKADAŞInızınkini seçersiniz ve ok dersiniz , arkadaşınızın ağzından yazmış olursunuz
Bende bu da farketmiyor, Enter ya da Gönder. İkinci bir husus, ben bu !imitate komutunu kullandığım zamanlarda aldığım tek soru soran kutu, grup konuşmalarında çıkıyor, yani gruptaki katılımcılardan hangisinin taklit edileceği soruluyor. !imitate komutu yazıldıktan sonra kendimizi (!) taklit etmek isteyip istemediğimizi sorması abesle iştigal olurdu
Eski 04-10-2008   #24 (mesaj-linki)

!imitate olmuyoki yha
Eski 12-10-2008   #25 (mesaj-linki)
coffey_1606

dostum
beni duyan varmı
bu program çok güzel görünüyor ama ya ben çalıştıramadım yada vista
Eski 14-10-2008   #26 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

coffey_1606 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
dostum
beni duyan varmı
bu program çok güzel görünüyor ama ya ben çalıştıramadım yada vista

MessengerDiscovery Live 1.5.0725 sürümü
PC running Windows XP or Vista ile uyumludur.Kurulum esnasında virüs programınızı devre dışı bırakıp tekrar denemenizi öneririm.

gfbrk07 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
!imitate olmuyoki yha

İlk önce messenger discovery ayarlarına girin.Ordan mesajlar sekmesine tıklayın ve alt taraftan koruma sekmesine tıklayın.ordan mesaj flood korumasını açın (isterseniz kötü söz korumasını da açın).mesaj flood koruması açıkken birisiyle msn'de chatleşin.karşıdaki adam size üst üste yani art arda mesaj gönderirse bu koruma devreye gircek ve size konuşma penceresinde pembe yazıyla uyarı verecektir.ondan sonra !imitate komutunu kullanabilirsiniz.
Eski 14-10-2008   #27 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İlk önce messenger discovery ayarlarına girin.Ordan mesajlar sekmesine tıklayın ve alt taraftan koruma sekmesine tıklayın.ordan mesaj flood korumasını açın (isterseniz kötü söz korumasını da açın).mesaj flood koruması açıkken birisiyle msn'de chatleşin.karşıdaki adam size üst üste yani art arda mesaj gönderirse bu koruma devreye gircek ve size konuşma penceresinde pembe yazıyla uyarı verecektir.ondan sonra !imitate komutunu kullanabilirsiniz.
Neden önce böyle bir şey yapması gerekiyor ahmed, açıklar mısın? Ben bunu yapmadan da taklit edebiliyorum
Eski 15-10-2008   #28 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Neden önce böyle bir şey yapması gerekiyor ahmed, açıklar mısın? Ben bunu yapmadan da taklit edebiliyorum
kullanıcı arkadaş 'gfbrk07' sanırım yapamamış ben biras ayrıntı kattım umarım faydalı olur ahmet
Eski 16-10-2008   #29 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kullanıcı arkadaş 'gfbrk07' sanırım yapamamış ben biras ayrıntı kattım umarım faydalı olur ahmet
Hayır, anlattığın flood koruması ayarıyla !imitate komutunun ilişkisi nedir, neden flood korumasını anlattın diye soruyorum.
Eski 21-10-2008   #30 (mesaj-linki)
tdurmaz

dıscovery nın durumu hareketlı gosterme ayarı vardı sanırım ....bır ara gormustur karıstırırken ama sımdı bulamıyorum bana yardımcı olurmusunuz sımdıden cok tsk ederım
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
komutları, live, messengerdiscovery
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MessengerDiscovery Live "!" Komutları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
"Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı ahmetgns MessengerDiscovery 8 15-10-2009 14:56
Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0" KingCobRa Ücretsiz-Beta Yazılımlar 2 29-08-2009 11:27
MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor ozgurv Arşive Kaldırılan Konular 1 17-09-2008 00:59
Uranos "Gök" ve Gaia "Yer" BrookLyn Efsaneler 0 16-06-2008 21:06
Runje'nin 32 metreden yediği kafa golü "youtube"a girdi! ZAGROS Komik Flash'lar/Video'lar 1 18-11-2006 17:42