| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live "!" Komutları
çok sağol bunlara işe yarıyor ne olduğunu anlamamıştım senin sayende öğrendim
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
!imitate komutu aslında hatalı ... Eski versiyonlarda !imitate merhaba yazdığında soru sormadan karşıkinin nickiyle yazardı... Şimdi senin ağzınla mı yoksa arkadaşının ağzıylamı yazayım diye soruyor...Yapamayan arkadaşlara öneri... !imitate MERHABA yazdınız diyelim ENTERA Basmayınız.. Mouse ile gönder tuşuna basınız ve size soru soracaktır... Sizin e mail adresinizi gösterir tıklarsınız üzerine .. arkadaşınızınkini gösterir... ARKADAŞInızınkini seçersiniz ve ok dersiniz , arkadaşınızın ağzından yazmış olursunuz | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live "!" Komutları | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
!imitate olmuyoki yha
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
dostum beni duyan varmı bu program çok güzel görünüyor ama ya ben çalıştıramadım yada vista | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |||||||||
|
MessengerDiscovery Live 1.5.0725 sürümü PC running Windows XP or Vista ile uyumludur.Kurulum esnasında virüs programınızı devre dışı bırakıp tekrar denemenizi öneririm.
İlk önce messenger discovery ayarlarına girin.Ordan mesajlar sekmesine tıklayın ve alt taraftan koruma sekmesine tıklayın.ordan mesaj flood korumasını açın (isterseniz kötü söz korumasını da açın).mesaj flood koruması açıkken birisiyle msn'de chatleşin.karşıdaki adam size üst üste yani art arda mesaj gönderirse bu koruma devreye gircek ve size konuşma penceresinde pembe yazıyla uyarı verecektir.ondan sonra !imitate komutunu kullanabilirsiniz. | |||||||||
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
dıscovery nın durumu hareketlı gosterme ayarı vardı sanırım ....bır ara gormustur karıstırırken ama sımdı bulamıyorum bana yardımcı olurmusunuz sımdıden cok tsk ederım
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| komutları, live, messengerdiscovery |
MessengerDiscovery Live "!" Komutları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı | ahmetgns | MessengerDiscovery | 8 | 15-10-2009 14:56 |
| Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0" | KingCobRa | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 29-08-2009 11:27 |
| MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor | ozgurv | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 17-09-2008 00:59 |
| Uranos "Gök" ve Gaia "Yer" | BrookLyn | Efsaneler | 0 | 16-06-2008 21:06 |
| Runje'nin 32 metreden yediği kafa golü "youtube"a girdi! | ZAGROS | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 18-11-2006 17:42 |