| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live "!" KomutlarıForuma hoşgeldiniz ancak soruyu yanlış konuda sormuşsunuz. Bundan sonra daha dikkatli olun lütfen. | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live "!" Komutları
!imitate komutunu ne yapsam çalıştıramıyorum..... Birileri ayrıntılı bilgi verebilir mi acaba? | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live ! Komutları | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
1,5 Versıyonu Yenı Yukledım Ve !imitate Komutu Çalışmıyor Bana Yardımcı Olursanız Sevınırım Please !
| |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Çoklu konuşmada !imitate sorunu
Selam, çoklu konuşmada !imitate uygularken küçük bir meni çıkar 2 adres yazar. Ve birini seçip onun adına yazarsınız. Ama bende o menü çıkar çıkmaz kapanıyor. Seçemeden kapanıyor yani.. Resim ; ![]() Yardım edersenız çok sevinirim teşekkürler | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live "!" Komutları yardım !imitateyi kuramıyorum
| |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live "!" Komutları bilinmeyen bir komut diyor ![]() MD_2.0.44 kullanıyorum | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live "!" Komutları MDL 2 on numara bir proram orjinal sitesinden indirin sorun yok MessengerDiscovery | |
|
![]() |
| Etiketler |
| komutları, live, messengerdiscovery |
| discovery komutlari, messenger discovery imitate, |
MessengerDiscovery Live "!" Komutları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı | ahmetgns | MessengerDiscovery | 8 | 15-10-2009 14:56 |
| Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0" | KingCobRa | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 29-08-2009 11:27 |
| MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor | ozgurv | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 17-09-2008 00:59 |
| Uranos "Gök" ve Gaia "Yer" | BrookLyn | Efsaneler | 0 | 16-06-2008 21:06 |
| Runje'nin 32 metreden yediği kafa golü "youtube"a girdi! | ZAGROS | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 18-11-2006 17:42 |