Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MessengerDiscovery
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-07-2008   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme

MessengerDiscovery Live 1.5 ile birlikte "Web kamerası kaydetme" özelliği de geldi. Size kamera açan kişilerin görüntülerini kolayca kaydetmek için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli:

Konuşma penceresinde kişinin kamera görüntüsünün aldında yer alan web kamerası kaydetme (Record Contact Webcam) tuşuna tıklayın.

Bir pencere açılacak ve size kaydetmek istediğiniz alanı seçmeniz gerektiği söylenecek.

Kişinin kamera görüntüsünü çerçeve içine aldıktan sonra "Kaydet" tuşuna basmalısınız.

Aşağıdaki resimde gösterildiği gibi "Sıkıştırma" yöntemi olarak 'Cinepak Codec by Radius" seçeneğini seçip "Tamam" tuşuna tıklayarak kaydetme işlemini başlatabilirsiniz.

Küçük bir pencere daha açılacak ve başlayan kaydetme işlemi ile ilgili olarak size bilgi sunacak.

Kaydetme işlemini sonlandırmak için "Durdur" tuşuna basmalısınız.

İşlem sona erdikten sonra aşağıdaki ekranla karşılaşacaksınız.

"Video dosyasını varsayılan oynatıcıda aç..." seçeneğini kullanarak yeni kaydetmiş olduğunuz video'yu izleyebilirsiniz. (Genelde Windows Media Player, Winamp ile birlikte açılır)

"Dosyayı konumdan aç..." seçeneğini kullanarak video dosyasının bulunduğu klasöre gidebilirsiniz. Varsayılan olarak "Belgelerim\Videolarım\Webcam Recordings" klasöründe yer alır.

Eğer uzun süreli bir kayıt yaptıysanız ve dosya boyutu fazla büyük olduysa, bir video dönüştürücü program kullanarak video dosyasını daha az yer kaplayan bir video formatına dönüştürebilirsiniz. (mpg, divx, wmv vb.)
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 07-07-2008   #2 (mesaj-linki)
svl3269
Cvp: MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme

harbi qüselde kenarda cıkan deiştirme penceresi nasıl kapatılıo
Eski 08-07-2008   #3 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Alıntı:
svl3269 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
harbi qüselde kenarda cıkan deiştirme penceresi nasıl kapatılıo
Neyden bahsettiğinizi anlayamadığım için yardım edemiyorum. Biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz?
Eski 08-07-2008   #4 (mesaj-linki)
nam75 - avatarı

slm benim sorunum kaydetiğim kısa sureli görüntüleri windows media playerda izleyebiliyorum fakat biraz uzun olanları izleyemiyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkür.
Eski 09-07-2008   #5 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Alıntı:
nam75 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm benim sorunum kaydetiğim kısa sureli görüntüleri windows media playerda izleyebiliyorum fakat biraz uzun olanları izleyemiyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkür.
K-LITE CODEC PACK'i indirip kurun. Media Player Classic ile tüm video dosyalarını açabilirsiniz:

Download [ K-Lite Codec Pack 4.5.3

Son Düzenleyen BrookLyn; 31-01-2009 @ 21:12.
Eski 11-07-2008   #6 (mesaj-linki)
u85

karsi tarafta webcam olsun olmasin,her avatarin altinda bir webcam simgesi var.eskiden sadece cami olanlarda oluyordu.

bunu yine eski haline getirmenin bi yolu varmi ?
Eski 11-07-2008   #7 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Alıntı:
u85 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
karsi tarafta webcam olsun olmasin,her avatarin altinda bir webcam simgesi var.eskiden sadece cami olanlarda oluyordu.

bunu yine eski haline getirmenin bi yolu varmi ?
Bahsettiğiniz şey bu resimde gösterilen "web kamerası kaydetme tuşu" ise bunu kaldırmak için MessengerDiscovery Ayarlar > Web Kamerası bölümünden "Konuşmalarda web kamerası kaydetme tuşu göster" seçeneğinin işaretini kaldırın.
Eski 11-07-2008   #8 (mesaj-linki)
u85

Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bahsettiğiniz şey bu resimde gösterilen "web kamerası kaydetme tuşu" ise bunu kaldırmak için MessengerDiscovery Ayarlar > Web Kamerası bölümünden "Konuşmalarda web kamerası kaydetme tuşu göster" seçeneğinin işaretini kaldırın.

yok o degil ,normal webcam simgesi
Eski 11-07-2008   #9 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Alıntı:
u85 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yok o degil ,normal webcam simgesi
MessengerDiscovery'yi tamamen kaldırın, olmaması gereken kişilerden kamera simgesinin gittiğini muhtemelen göreceksiniz. Sonra MessengerDiscovery'yi tekrar kurun, yine geldiyse ondan sonrasını ben bilemeyeceğim artık.
Eski 12-07-2008   #10 (mesaj-linki)
u85

Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MessengerDiscovery'yi tamamen kaldırın, olmaması gereken kişilerden kamera simgesinin gittiğini muhtemelen göreceksiniz. Sonra MessengerDiscovery'yi tekrar kurun, yine geldiyse ondan sonrasını ben bilemeyeceğim artık.
tesekkür ederim.silip yükleyince sorun ortadan kalkti...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
kamera görüntüsünü kaydetme, kamera kaydetme, msn de kamera görüntüsü kaydetme, msn de kamera kaydetme, msn kamera kaydetme, web kamera, web kamera görüntüleri, web kamera kaydetme, web kamerası, web kamerası kaydetme,
MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme kaan777 MSN Teknik Destek/Bilgiler 79 12 Saat Önce 07:44
HyperSnap-DX 6 (Ekran Resmi Kaydetme) -magic- Ücretsiz-Beta Yazılımlar 3 1 Hafta Önce 11:29
Webcam Görüntüsünü Kaydetme Yöntemi (Resimli Anlatım) Blue Blood Diğer MSN Messenger Programları 56 17-04-2009 22:26
Flash Kaydetme - Swf İndirme / Kaydetme - FlashCapture kompetankedi Ücretsiz-Beta Yazılımlar 6 18-03-2009 17:14
MSN Answering Machine (Ses Kaydetme) virtuecat Diğer MSN Messenger Programları 4 04-06-2008 19:44