| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açmadınız Sorunu![]() | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açmadınız Sorunu
ya ben vazgeçtim artık sildim mdl yi eski sürümünü falan da yükelemdim sonucta onda aktarım yavas ![]() kaldık öle .. nese sağlık olsun mdl si yasıcaz napalım .. pesettim .. ![]() | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
bende de 1.4 vardı ve sorunsuz çalışıodu 1.5 yükledim discovery ve live messengerı da en son sürüme güncelledim ama discovery hiçbirşekilde açılmıyor...program filestan başlat dediğimde de önce messngerı açın diyor açık olduğu halde??ne yapmalıyım bende hata kodu falan da yok??
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
sorunu anladığım karı ile arkadaşlar bende de açılmıyordu msn ilk 1,5 u yüklediğimde ama şu ana sitede bulunan ilk 1,5 değil iki gün içinde bi güncelleme gelmiş we bu güncelleme ile msn sorunsuz çalışmaktadır
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
Bu mesajı inceleyiniz: http://www.msxlabs.org/forum/showpost.php?p=1117014&postcount=183 | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |||||
tekrardan 1.5.0700'ü kurmayı planlıyorum.
| |||||
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
Diğer sürüme geçmek sorunu çözüyorsa MessengerDiscovery ayarlarından güncelleme denetimini kapatabilirsiniz. Çözmüyorsa bu konuyu incelemelisiniz: "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü Bunun dışında maalesef bir çözüm önerisi yok. Bana özel mesaj yollayarak yetkili MSN adresini listenize ekletebilir ve uzaktan yardım ile sorunun nedenini araştırmaya yardımcı olabilirsiniz. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |||||
![]() | |||||
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
arkadaşlar ben bugün messenger discovery live 1.5.0700 sürümünü indirdim ilk başta bu hatayı verdi burdaki yönergeleri izledim sonra bazı kişisel ayarlarını yaptım yeniden başlattığımda aynı hatayı verdi messengerimin sürümü 8.5
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
yalan oldu discovery sanırım.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| açmadınız, oturum, sorunu |
Oturum Açmadınız Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 2 Gün Önce 20:39 |
| MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 51 | 31-08-2009 19:58 |
| Messenger'da oturum açılamaması sorunu | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 31 | 01-10-2008 23:31 |
| MDL "Oturum Açmış Değilsiniz" Sorunu Çözüldü! | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 25 | 29-09-2008 15:37 |
| "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 13 | 09-07-2008 17:43 |