Oturum Açmadınız Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MessengerDiscovery
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-07-2008   #21 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Oturum Açmadınız Sorunu

Bazı kullanıcılarda nedeni henüz tam olarak belli olmamakla birlikte Messenger bütünleşmesi sağlanamakta. Bazı kullanıcılarda ise MDL sorunsuz olarak çalışmakta. Normalde Windows Live Messenger bağlantısı 1863 numaralı porttan yapılmaktadır, ancak bazı kullanıcılarda 80 (http) portu kullanılarak Messenger oturumu açılmakta. Eklenti üreticisi daha detaylı bir inceleme yaparak bu sorunu gidermeye çalışmaktadır.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 09-07-2008   #22 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Evet, "oturum açmış değilsiniz" sorununu ya da oturum açarken hata koduyla başarısız olması sorununu muhtemelen çözebilecek yeni bir sürüm var. Ekteki MDL 1.5.0710 sürümünü indirip kurunuz ve sonucu bizimle paylaşınız.
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: zip MDL_1.5.0710.zip (1.91 MB, 206 gösterim)
Eski 09-07-2008   #23 (mesaj-linki)
Legend_Warrior - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Evet, "oturum açmış değilsiniz" sorununu ya da oturum açarken hata koduyla başarısız olması sorununu muhtemelen çözebilecek yeni bir sürüm var. Ekteki MDL 1.5.0710 sürümünü indirip kurunuz ve sonucu bizimle paylaşınız.
bunun işe yarayıp yaramayacağını görmeliyim indirmek için boşa yere uğraşmamak için,ben şu an başka bir msn başlatıp sorunsuz kullanıyorum zaten,ayrıca böyle bir sürüm varsa niye bana güncelleştirme olarak gelmedi bu program lisanslı mı?
Eski 09-07-2008   #24 (mesaj-linki)
fatihist

Bi değişiklik yok yine aynı sorun

Bu sefer oldu yawww.. Bu kadar zaman sonra nasıl oldu.. Hocam sizin eklediğiniz yeni sürümü kurdum.. En başta yine yukarıda belirttiğim hatayı veriyordu bi kez çıkış yaptım msn'den sonra açtım ve düzeldi.. Ama msn'yi kapayınca tekrar aynı hatayı vermesinden korkoyorum

Evet korktuğum başıma geldi yine kapayıp açtım ve yine aynı sorun bu sefer çıkış yapsamda düzelmiyor

Bi Sorunu düzeltemediler ne bu yaaa.. Sürekli aynı hata aynı hata bıktım valla..

Son Düzenleyen fatihist; 09-07-2008 @ 21:01. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 10-07-2008   #25 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bunun işe yarayıp yaramayacağını görmeliyim indirmek için boşa yere uğraşmamak için,ben şu an başka bir msn başlatıp sorunsuz kullanıyorum zaten,ayrıca böyle bir sürüm varsa niye bana güncelleştirme olarak gelmedi bu program lisanslı mı?
Çünkü MsXLabs üyesi olarak Cumartesi günü yayımlanması beklenen yeni sürümü şimdiden indirip kullanabilirsiniz. Bu sürüm sorununuzu çözecektir.

fatihist adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Bi değişiklik yok yine aynı sorun

Bu sefer oldu yawww.. Bu kadar zaman sonra nasıl oldu.. Hocam sizin eklediğiniz yeni sürümü kurdum.. En başta yine yukarıda belirttiğim hatayı veriyordu bi kez çıkış yaptım msn'den sonra açtım ve düzeldi.. Ama msn'yi kapayınca tekrar aynı hatayı vermesinden korkoyorum

Evet korktuğum başıma geldi yine kapayıp açtım ve yine aynı sorun bu sefer çıkış yapsamda düzelmiyor

Bi Sorunu düzeltemediler ne bu yaaa.. Sürekli aynı hata aynı hata bıktım valla..
MDL'yi tamamen kaldırıp 1.5.0710 sürümünü yeniden kurun. Bu sorunu yaşayan birçok kişide olumlu sonuç vermiştir.
Eski 10-07-2008   #26 (mesaj-linki)
Legend_Warrior - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Çünkü MsXLabs üyesi olarak Cumartesi günü yayımlanması beklenen yeni sürümü şimdiden indirip kullanabilirsiniz. Bu sürüm sorununuzu çözecektir.

MDL'yi tamamen kaldırıp 1.5.0710 sürümünü yeniden kurun. Bu sorunu yaşayan birçok kişide olumlu sonuç vermiştir.
gerçekten teşekkürler iyi ki discovery sayesinde buraya gelmişim.ya biraz işlerim olacak indiremeyeceğim simdi peki discovery bana güncelleştirmesi geldiğinde yüklesem veya 700'ü kaldırmadan yüklesem yine çözer mi?birde nasıl discovery gibi yabancı bir programın içinde msxlabs bulunuyor.
Eski 10-07-2008   #27 (mesaj-linki)
yozturk - avatarı

710 ile bağlanamama sorunu çözülmüştür...
teşekkürler...
Eski 10-07-2008   #28 (mesaj-linki)
fatihist

Yok hocam yaa düzelmedi.. Neyse bi 10-15 kere deneyince çıkış yapıp açınca filan bıkıyo açıo artık
Eski 10-07-2008   #29 (mesaj-linki)
ersin824

guvenlik duvarindan engeli kaldirin yada kalkmişsa engel koyun ) ben denedim oldu cevirimdisisiniz yazısı da gitti
Eski 10-07-2008   #30 (mesaj-linki)
Legend_Warrior - avatarı

çoğu kişi(benim sorunuma sahip) başarılı diyor ve bu beni rahatlattı,ama sorumun cevabı hâla gelmedi.bunu mevcut olanı kaldırmadan üstüne yüklesem veya güncelleştirme geldiğinde yüklesem sorun düzelir mi illa kaldırmak mı gerekiyor?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açmadınız, oturum, sorunu
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Oturum Açmadınız Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 3 Gün Önce 20:39
MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? Ziyaretçi Soru-Cevap 51 31-08-2009 19:58
Messenger'da oturum açılamaması sorunu NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 31 01-10-2008 23:31
MDL "Oturum Açmış Değilsiniz" Sorunu Çözüldü! NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 25 29-09-2008 15:37
"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü NeutralizeR MessengerDiscovery 13 09-07-2008 17:43