| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açmadınız Sorunu
Bazı kullanıcılarda nedeni henüz tam olarak belli olmamakla birlikte Messenger bütünleşmesi sağlanamakta. Bazı kullanıcılarda ise MDL sorunsuz olarak çalışmakta. Normalde Windows Live Messenger bağlantısı 1863 numaralı porttan yapılmaktadır, ancak bazı kullanıcılarda 80 (http) portu kullanılarak Messenger oturumu açılmakta. Eklenti üreticisi daha detaylı bir inceleme yaparak bu sorunu gidermeye çalışmaktadır.
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
Evet, "oturum açmış değilsiniz" sorununu ya da oturum açarken hata koduyla başarısız olması sorununu muhtemelen çözebilecek yeni bir sürüm var. Ekteki MDL 1.5.0710 sürümünü indirip kurunuz ve sonucu bizimle paylaşınız.
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açmadınız Sorunu![]() | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açmadınız Sorunu Bi değişiklik yok yine aynı sorun Bu sefer oldu yawww.. Bu kadar zaman sonra nasıl oldu.. Hocam sizin eklediğiniz yeni sürümü kurdum.. En başta yine yukarıda belirttiğim hatayı veriyordu bi kez çıkış yaptım msn'den sonra açtım ve düzeldi.. Ama msn'yi kapayınca tekrar aynı hatayı vermesinden korkoyorum ![]() Evet korktuğum başıma geldi yine kapayıp açtım ve yine aynı sorun bu sefer çıkış yapsamda düzelmiyor ![]() Bi Sorunu düzeltemediler ne bu yaaa.. Sürekli aynı hata aynı hata bıktım valla.. Son Düzenleyen fatihist; 09-07-2008 @ 21:01. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açmadınız Sorunu | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açmadınız Sorunu![]() | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
710 ile bağlanamama sorunu çözülmüştür... teşekkürler... | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
Yok hocam yaa düzelmedi.. Neyse bi 10-15 kere deneyince çıkış yapıp açınca filan bıkıyo açıo artık | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
guvenlik duvarindan engeli kaldirin yada kalkmişsa engel koyun ) ben denedim oldu cevirimdisisiniz yazısı da gitti
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
çoğu kişi(benim sorunuma sahip) başarılı diyor ve bu beni rahatlattı,ama sorumun cevabı hâla gelmedi.bunu mevcut olanı kaldırmadan üstüne yüklesem veya güncelleştirme geldiğinde yüklesem sorun düzelir mi illa kaldırmak mı gerekiyor? ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açmadınız, oturum, sorunu |
Oturum Açmadınız Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 3 Gün Önce 20:39 |
| MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 51 | 31-08-2009 19:58 |
| Messenger'da oturum açılamaması sorunu | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 31 | 01-10-2008 23:31 |
| MDL "Oturum Açmış Değilsiniz" Sorunu Çözüldü! | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 25 | 29-09-2008 15:37 |
| "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 13 | 09-07-2008 17:43 |