Oturum Açmadınız Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MessengerDiscovery
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-07-2008   #31 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Oturum Açmadınız Sorunu

Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
çoğu kişi(benim sorunuma sahip) başarılı diyor ve bu beni rahatlattı,ama sorumun cevabı hâla gelmedi.bunu mevcut olanı kaldırmadan üstüne yüklesem veya güncelleştirme geldiğinde yüklesem sorun düzelir mi illa kaldırmak mı gerekiyor?
Kaldırıp yeni sürümü yükleyin. Ayarlarınız kaybolmayacak.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 10-07-2008   #32 (mesaj-linki)
Legend_Warrior - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kaldırıp yeni sürümü yükleyin. Ayarlarınız kaybolmayacak.
ayarlarım kaybolmayacak?nasıl yahu discovery'yi kaldırdığımda full ayarlar kayboluyor emin misiniz nasıl olacak ki bu benim bahsettiğim kaldrıma program ekle veya kaldır+program files'tan yani bilgisayarda tam olarak kaldrıma.ve bunu yapınca her seferde baştan yapıyorum ayarları.
Eski 10-07-2008   #33 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

ayarlarım kaybolmayacak?nasıl yahu discovery'yi kaldırdığımda full ayarlar kayboluyor emin misiniz nasıl olacak ki bu benim bahsettiğim kaldrıma program ekle veya kaldır+program files'tan yani bilgisayarda tam olarak kaldrıma.ve bunu yapınca her seferde baştan yapıyorum ayarları.
Program Ekle veya Kaldır listesinden MDL 1.5.0700 sürümünü bulup kaldırın ve MDL 1.5.0710 sürümünü kurun. Program Files'taki MessengerDiscovery klasörünü silmeyin.
Eski 10-07-2008   #34 (mesaj-linki)
Legend_Warrior - avatarı

Program Ekle veya Kaldır listesinden MDL 1.5.0700 sürümünü bulup kaldırın ve MDL 1.5.0710 sürümünü kurun. Program Files'taki MessengerDiscovery klasörünü silmeyin.
aa teşekkürler ben bunu indiriyorum şimdi sorun çözülecektir umarım yükleyip yeniden falan başllattıktan sonra gelip haber veririm.ve silmeme rağmen ayarlar kayboldu sağlık olsun.ama MUTLU SON ayarlar yapıldı,inşallah bu lisanslı bir sürümdür ve sorun çıkarmaz.en çok bu sürümü önceden nasıl elde ettiğiniz merak ediyorum.
Eski 10-07-2008   #35 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

aa teşekkürler ben bunu indiriyorum şimdi sorun çözülecektir umarım yükleyip yeniden falan başllattıktan sonra gelip haber veririm.ve silmeme rağmen ayarlar kayboldu sağlık olsun.ama MUTLU SON ayarlar yapıldı,inşallah bu lisanslı bir sürümdür ve sorun çıkarmaz.en çok bu sürümü önceden nasıl elde ettiğiniz merak ediyorum.
Biz Messenger Plus!, MessengerDiscovery, StuffPlug, A-Patch, ConCon Retriever, WLM-OSD Plugin gibi Windows Live Messenger programlarının resmi Türkçe ekibiyiz.
Eski 10-07-2008   #36 (mesaj-linki)
Legend_Warrior - avatarı

Biz Messenger Plus!, MessengerDiscovery, StuffPlug, A-Patch, ConCon Retriever, WLM-OSD Plugin gibi Windows Live Messenger programlarının resmi Türkçe ekibiyiz.
biraz sorun var gibi ama örneğin bir kişi oturum açtığında ya hiç göstermiyor ya kişisel iletisini değiştirdi uyarısı veriyor oturum kapatırken uyarı vermiyor(ayarlarda seçmeme rağmen) ve açan ve discovery'ye kayıtlı kişileri kaydetmiyor.acaba sürümün resmi olarak açıklanmasını bekleyip o zaman mı baştan yüklesem,acil cevap ltf.
Eski 10-07-2008   #37 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

biraz sorun var gibi ama örneğin bir kişi oturum açtığında ya hiç göstermiyor ya kişisel iletisini değiştirdi uyarısı veriyor oturum kapatırken uyarı vermiyor(ayarlarda seçmeme rağmen) ve açan ve discovery'ye kayıtlı kişileri kaydetmiyor.acaba sürümün resmi olarak açıklanmasını bekleyip o zaman mı baştan yüklesem,acil cevap ltf.
Bir kişi oturumunu kapattığında uyarı vermesiyle ilgili bir seçenek yok, çevrimdışı olmasıyla ilgili bir seçenek var. Söz konusu özellik Messenger Plus!'ta var. 1-2 gün sonra resmi sitesinden daha fazla hatanın giderildiği yeni bir sürüm yayımlanacak, onu bekleyebilirsiniz.
Eski 10-07-2008   #38 (mesaj-linki)
Legend_Warrior - avatarı

Bir kişi oturumunu kapattığında uyarı vermesiyle ilgili bir seçenek yok, çevrimdışı olmasıyla ilgili bir seçenek var. Söz konusu özellik Messenger Plus!'ta var. 1-2 gün sonra resmi sitesinden daha fazla hatanın giderildiği yeni bir sürüm yayımlanacak, onu bekleyebilirsiniz.
bekliyorum zaten inşallah sorunsuz o sürümü siteye çıktığı anda koyarsınız.emin misiniz discovery-ayarlar-uyarılar bölümünde açılan uyarıral sayfasında:
bir kişi oturum açtığında,
bir kişi çevrimdışı göründüğünde(benim dediğim sorun bu işte bunu göstermiyor)
bir kişi çevrimdışı görünmeye ayarlı olduğunda(bu özellik yok denildi bu forumda bir yerde)vs. özellikler var.çevrimdışı olduğunda göstermiyor ve oturum açtığında ileti değiştirdi yazıyor.ve kişilere ekli olmasına rağmen discovery'de olmayan ve oturum açtığında kaydedilmiyor.
Eski 11-07-2008   #39 (mesaj-linki)
E_T_

Evet bende de aynı sorun var. MDL 1.5.0700 yukluydu. şimdi güncellenmiş bir sürüm haberini verdi ve MDL 1.5.0720 sürümünü yukledim. Yukledikten sonra messenger acık olmasına rağmen asagıdaki hatayı veriyor, oturum acık degil diyor. Ve discovery nin özellkileride pasif.kullanılmıyor.ayarlara girmiyor.İnanıyorum yeni bir sürüm yayımlanacak ve bu hatalar giderilecek..

Eski 11-07-2008   #40 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

E_T_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Evet bende de aynı sorun var. MDL 1.5.0700 yukluydu. şimdi güncellenmiş bir sürüm haberini verdi ve MDL 1.5.0720 sürümünü yukledim. Yukledikten sonra messenger acık olmasına rağmen asagıdaki hatayı veriyor, oturum acık degil diyor. Ve discovery nin özellkileride pasif.kullanılmıyor.ayarlara girmiyor.İnanıyorum yeni bir sürüm yayımlanacak ve bu hatalar giderilecek..

Bir kez daha kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. MDL 1.5.0720 sürümü özellikle bu soruna çözüm içerdiği için yayımlandı.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açmadınız, oturum, sorunu
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Oturum Açmadınız Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 2 Gün Önce 20:39
MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? Ziyaretçi Soru-Cevap 51 31-08-2009 19:58
Messenger'da oturum açılamaması sorunu NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 31 01-10-2008 23:31
MDL "Oturum Açmış Değilsiniz" Sorunu Çözüldü! NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 25 29-09-2008 15:37
"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü NeutralizeR MessengerDiscovery 13 09-07-2008 17:43