| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açmadınız Sorunu | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Oturum Açmadınız Sorunu
| |||||
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açmadınız Sorunu![]() ve silmeme rağmen ayarlar kayboldu sağlık olsun.ama MUTLU SON ayarlar yapıldı,inşallah bu lisanslı bir sürümdür ve sorun çıkarmaz.en çok bu sürümü önceden nasıl elde ettiğiniz merak ediyorum.
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |||||
![]() ![]() ![]() ![]() | |||||
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açmadınız Sorunubir kişi oturum açtığında, bir kişi çevrimdışı göründüğünde(benim dediğim sorun bu işte bunu göstermiyor) bir kişi çevrimdışı görünmeye ayarlı olduğunda(bu özellik yok denildi bu forumda bir yerde)vs. özellikler var.çevrimdışı olduğunda göstermiyor ve oturum açtığında ileti değiştirdi yazıyor.ve kişilere ekli olmasına rağmen discovery'de olmayan ve oturum açtığında kaydedilmiyor. | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
Evet bende de aynı sorun var. MDL 1.5.0700 yukluydu. şimdi güncellenmiş bir sürüm haberini verdi ve MDL 1.5.0720 sürümünü yukledim. Yukledikten sonra messenger acık olmasına rağmen asagıdaki hatayı veriyor, oturum acık degil diyor. Ve discovery nin özellkileride pasif.kullanılmıyor.ayarlara girmiyor.İnanıyorum yeni bir sürüm yayımlanacak ve bu hatalar giderilecek.. | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açmadınız, oturum, sorunu |
Oturum Açmadınız Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 2 Gün Önce 20:39 |
| MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 51 | 31-08-2009 19:58 |
| Messenger'da oturum açılamaması sorunu | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 31 | 01-10-2008 23:31 |
| MDL "Oturum Açmış Değilsiniz" Sorunu Çözüldü! | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 25 | 29-09-2008 15:37 |
| "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 13 | 09-07-2008 17:43 |