| | #71 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açmadınız Sorunu | |
|
| | #72 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Oturum Açmadınız Sorunu
yaa bende discovery kullanıyorum, yüz defa o sorunla karşılaştımm yüz defa bu forumda ne yazıyorsa yaptım uyguladım, çogu zaman başarılı oldu oturum açamama sorununu çözdüm, çoğu zamann ne yaptıysam çözülmedi, discovery i winrarlayıp, sorun çıkıp çözemediğimde kaldırıp yeni den kurdum, amaa daha önceden de kullandığım için ne yaparsann yap bi şekilde discovery hata veriyor, istediğin kadar bütün sorunlarını çözz msni kapatıp öbür gün tekrar açmaya kalktığnıda yine 'oturum açmış değilsiniz' diyor, o yüzden ya hiç kullanmamak ya da yen isürümünü beklemek , ayrıca dediğim gibi oturum açma sorununu halletsen dee, bir süre sonra msn den düşmeye başlıyorsun, onu hallediyorsun, msn donuyo, msn de kişi durumlarını değiştiremiyorsun aynı durumda kalıyo bütün gün meşgul kaldım varmı böyle bişeyyy o bitiyo discovery simgesi kayboluyo, o geçiyo nete bile girmene izin vermiyooo o yüzden ayrıca nasıl bişey se pc den de kalkmıyooo ne yapsam yeni sürümü bekleyin derim ben yoksaa msni kullanamaz hale geliyorsunuz arkadaşlar Son Düzenleyen ahmetgns; 20-01-2009 @ 13:01. | |||||
|
| | #73 (mesaj-linki) | |
o msnnin şifresi yanlış demek
| |
|
| | #74 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar Msn discoveryi yükledim ama msni açamıyorum tam oturum açarken msn kaybolıyor ![]() ve de her hangi bir hata kodu wermiyor.. yardımcı olursanız sevinirm | |
|
| | #75 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #76 (mesaj-linki) | |
bendede aynı sorun var msn kayboluyo hemen | |
|
| | #77 (mesaj-linki) | |
msneme yeni bir sürüm gelmiş msnem açılmıyor sürümü nasıl kaldırabilirim? msnye yeni bir sürüm gelmiş msnemi açamıyorum lütfen yardım edin lütfennnn.... yeni sürümü kaldırmak için ne yapmak gerikiyor lütfennnn.... Son Düzenleyen Misafir; 17-09-2009 @ 13:05. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #78 (mesaj-linki) | |
selmalar, nod 32 kullananların discovery ye isin vermesi gerekiyor. bunuda advance firewall ->web acses protection->excluded -> add -> http://www.msgdiscovery.com/* eklemsiyle çözebilirler | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açmadınız, oturum, sorunu |
Oturum Açmadınız Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 3 Gün Önce 20:39 |
| MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 51 | 31-08-2009 19:58 |
| Messenger'da oturum açılamaması sorunu | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 31 | 01-10-2008 23:31 |
| MDL "Oturum Açmış Değilsiniz" Sorunu Çözüldü! | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 25 | 29-09-2008 15:37 |
| "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 13 | 09-07-2008 17:43 |