Oturum Açmadınız Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MessengerDiscovery
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-07-2008   #1 (mesaj-linki)
Oturum Açmadınız Sorunu

arkadaşlar bende bu sorunu yaşıyorum.. vista kullanıyorum güvenlik duvarı engellemiyor. .antivirüs programıda ztn system trayden bakınca mdl ye "v" işareti aktifken açıyor.. ama programı açıkken mssengerı açmaya çalısınca yani "x" işaretliyken yine hata veriyor hiç açılmıyor msn .. verdiği hata :

lütfen yardımcı olun.. mdl nimetlerinden yararlanamıyorum

tşkler şimdiden

bu arada en son 1.4 kuruluydu b uhata vardı.. şimdi 1.5 yükleidm yine var

ama 1.4 ten önceki msl ler de bu hata yoktu full kullanabiliyordum

ne olur yardımcı olun

Son Düzenleyen BCANGF; 05-07-2008 @ 13:15. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 05-07-2008   #2 (mesaj-linki)
İBRAHİM_18
Cvp: Oturum Açmadınız Sorunu

senin dedigin gibi aynısı bendede oldu yardım edin

discovery kuruyorum msn hata kodu veriyor 800030d discoveriyi kaldırıyorum
bilgisayardan msn çalışıyor

Son Düzenleyen İBRAHİM_18; 05-07-2008 @ 17:27. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 05-07-2008   #3 (mesaj-linki)
manyaq1

walla ben dede oluo ama çevrimiçi çınca bi sorun çımıo öle yapın ister
Eski 05-07-2008   #4 (mesaj-linki)
İBRAHİM_18

olmuyor olmuyor

bu hata kodu başımıza bela oldu

Son Düzenleyen İBRAHİM_18; 05-07-2008 @ 18:56. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 05-07-2008   #5 (mesaj-linki)
manyaq1

walla
bilmiom benim ki norml yüklerken son ypılandırmayı bekledin mi? iptal etmedin de mi

yaw ben de şimdi yükledim açıldı ayarlara falan hiç bişiye girmio sorunum bu benim de
açılıo ama msn

Son Düzenleyen manyaq1; 05-07-2008 @ 19:04. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 05-07-2008   #6 (mesaj-linki)
manyaq1

ewt herşeyi yaptın yeniden kurdu yomk yok yok
Eski 05-07-2008   #7 (mesaj-linki)
Legend_Warrior - avatarı

bende farklı sorun ama bu sorunun anlatıldığı konu kapalı,konunun adı "oturum açmış değilsiniz sorunu ve çözümü".orada diyor ki messenger discovery'yi kapatın ve tekrar açın bende açınca messenger oturumu açılamıyor ve hata kodu 80072745 diyor ve sistemle ilgili sorun diyor.discovery'yi kapatınca msn açılabiliyor bu seferde malum discovery açılmıyor,duvarda engellemiyor ne olabilir bu sistem sorunu defalarca kurup yükledim ilk sefer dışında yeniden başlatınca gidiyor.biri yardım etsin,nod32 smart security kullanıyorum alakası olabilir mi?
Eski 05-07-2008   #8 (mesaj-linki)

sorun nerden kaynaklarnıyor admin arkadaslar yardım edin yahu
Eski 05-07-2008   #9 (mesaj-linki)
Pwnage - avatarı

Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende farklı sorun ama bu sorunun anlatıldığı konu kapalı,konunun adı "oturum açmış değilsiniz sorunu ve çözümü".orada diyor ki messenger discovery'yi kapatın ve tekrar açın bende açınca messenger oturumu açılamıyor ve hata kodu 80072745 diyor ve sistemle ilgili sorun diyor.discovery'yi kapatınca msn açılabiliyor bu seferde malum discovery açılmıyor,duvarda engellemiyor ne olabilir bu sistem sorunu defalarca kurup yükledim ilk sefer dışında yeniden başlatınca gidiyor.biri yardım etsin,nod32 smart security kullanıyorum alakası olabilir mi?

İnceleyiniz: Messenger Error Fixer (Hata Onarımı)
Eski 05-07-2008   #10 (mesaj-linki)

ya damağımızda kaldı yahu .. yardım edecek olan yok mu :
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
discovery oturum açmadınız, msn discovery oturum açmadınız, msn discovery oturum açmadınız hatası, oturum, oturum açmadınız sorunu,
Oturum Açmadınız Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? Ziyaretçi Soru-Cevap 51 31-08-2009 19:58
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 12 31-08-2009 00:55
Messenger'da oturum açılamaması sorunu NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 31 01-10-2008 23:31
MDL "Oturum Açmış Değilsiniz" Sorunu Çözüldü! NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 25 29-09-2008 15:37
"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü NeutralizeR MessengerDiscovery 13 09-07-2008 17:43