| | #1 (mesaj-linki) | |
| Oturum Açmadınız Sorunu
arkadaşlar bende bu sorunu yaşıyorum.. vista kullanıyorum güvenlik duvarı engellemiyor. .antivirüs programıda ztn system trayden bakınca mdl ye "v" işareti aktifken açıyor.. ama programı açıkken mssengerı açmaya çalısınca yani "x" işaretliyken yine hata veriyor hiç açılmıyor msn .. verdiği hata : ![]() lütfen yardımcı olun.. mdl nimetlerinden yararlanamıyorum ![]() tşkler şimdiden ![]() bu arada en son 1.4 kuruluydu b uhata vardı.. şimdi 1.5 yükleidm yine var ![]() ama 1.4 ten önceki msl ler de bu hata yoktu full kullanabiliyordum ne olur yardımcı olun Son Düzenleyen BCANGF; 05-07-2008 @ 13:15. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açmadınız Sorunu
senin dedigin gibi aynısı bendede oldu yardım edin discovery kuruyorum msn hata kodu veriyor 800030d discoveriyi kaldırıyorum bilgisayardan msn çalışıyor Son Düzenleyen İBRAHİM_18; 05-07-2008 @ 17:27. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
walla ben dede oluo ama çevrimiçi çınca bi sorun çımıo öle yapın ister
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
olmuyor olmuyor bu hata kodu başımıza bela oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son Düzenleyen İBRAHİM_18; 05-07-2008 @ 18:56. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
walla bilmiom benim ki norml yüklerken son ypılandırmayı bekledin mi? iptal etmedin de mi yaw ben de şimdi yükledim açıldı ayarlara falan hiç bişiye girmio sorunum bu benim de açılıo ama msn Son Düzenleyen manyaq1; 05-07-2008 @ 19:04. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ewt herşeyi yaptın yeniden kurdu yomk yok yok
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
bende farklı sorun ama bu sorunun anlatıldığı konu kapalı,konunun adı "oturum açmış değilsiniz sorunu ve çözümü".orada diyor ki messenger discovery'yi kapatın ve tekrar açın bende açınca messenger oturumu açılamıyor ve hata kodu 80072745 diyor ve sistemle ilgili sorun diyor.discovery'yi kapatınca msn açılabiliyor bu seferde malum discovery açılmıyor,duvarda engellemiyor ne olabilir bu sistem sorunu defalarca kurup yükledim ilk sefer dışında yeniden başlatınca gidiyor.biri yardım etsin,nod32 smart security kullanıyorum alakası olabilir mi? ![]() ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
sorun nerden kaynaklarnıyor admin arkadaslar yardım edin yahu
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açmadınız Sorunuİnceleyiniz: Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
ya damağımızda kaldı yahu .. yardım edecek olan yok mu : | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| discovery oturum açmadınız, msn discovery oturum açmadınız, msn discovery oturum açmadınız hatası, oturum, oturum açmadınız sorunu, |
Oturum Açmadınız Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 51 | 31-08-2009 19:58 |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 12 | 31-08-2009 00:55 |
| Messenger'da oturum açılamaması sorunu | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 31 | 01-10-2008 23:31 |
| MDL "Oturum Açmış Değilsiniz" Sorunu Çözüldü! | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 25 | 29-09-2008 15:37 |
| "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 13 | 09-07-2008 17:43 |