| | #1 (mesaj-linki) | |||||||||
| "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı
Çok sık sorulduğu için bu konu hakkında yeni konu açmak iyi olur diye düşündüm. Bu sorun Messenger protokolündeki bir değişiklikten kaynaklanıyor. Microsoft'un bunu eskisi gibi yapıp yapmayacağı, yaparsa ne zaman yapacağı belli değil. MessengerDiscovery forumlarında programın geliştiricisinin dediği şey:
| |||||||||
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı
Saçma yha nie kaldırıolar abii | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
cidden saçma olmuş.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
o özellik çalışmıyorsa kaldırmaktan başka çare var mı ???? biraz mantıklı düşünelim
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
bende cıkıyo biri beni sildiginde su kişi sizi sildi silip listeden kaldırmak istermisiniz die uyarı alıyorum
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Bende de çıkıyor o uyarı, ama sanırım o da sağlıklı bir uyarı değil. Birinin sizi gerçekten silip silmediğini öğrenememek kötü bir şey tabi.
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı | |
|
![]() |
"Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de "Bu programlar Yüklenemedi" Sorunu | tasakmann | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 16-09-2009 14:30 |
| "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 65 | 15-09-2009 04:27 |
| MDL "Oturum Açmış Değilsiniz" Sorunu Çözüldü! | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 25 | 29-09-2008 15:37 |
| "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 13 | 09-07-2008 17:43 |
| Uranos "Gök" ve Gaia "Yer" | BrookLyn | Efsaneler | 0 | 16-06-2008 21:06 |