| | #1 (mesaj-linki) | |
| MessengerDiscovery'deki Aile İzni ben discovery ilk defa kullanmak istememe rağmen, yükledikten sonra msn'i açarken aile izni soruyor... discovery'nin genel bir şirfesi mi var? Anlayamadım.... ![]() ![]() Daha önceden hiç kullanmadım ve şifreyi ben koymadım... Nasıl halledebilirim??? Msn açmam için de ; discovery silersem ancak açılıyor... ![]() ![]() ![]() Bana yardımcı olabilir misiniz?? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery'deki Aile İzniMessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery'deki Aile İzni
BEN PROĞRAMI KALDIRDIM TEKRAR YÜKLEDİM AMA YİNE AYNI ŞİFERYİ İSTİYO AMA BEN BULAMIYORUM EBVEYN DENETİMLERİ ŞİFRE İSTİYO AMA UNUTTUM NASIL YENİ ŞİFRE ALABİLİRİM BANA ACİL YARDIM EDİN
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
onu da denedim...yine aynı...olmuyor... yine de teşekkür ederim ilginiz için...
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Ebeveyn Denetimleri ayarları ve parolası kayıt defterinde ve dosya sisteminde tutuluyor. MDL'yi kaldırıp tüm dosyalarını ve kayıt girdilerini sildiğinizde bu bilgiler de sıfırlanır. Sorunu tekrar edemediğim için maalesef şu an başka bir çözüm önerisinde bulunamayacağım. Üretici de doğru şekilde yapılan bir kaldırma işleminin bu problemi ortadan kaldıracağını belirtiyor.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Ben de MessengerDiscovery'yi tamamen kaldırarak bu ebeveyn denetimlerinden kurtulamıyordum. Şöyle bir yöntem buldum. MessengerDiscovery'nin yüklendiği klasörde Generic adındaki klasörün içinde Filter.mdl adında bir dosya var. Bu dosyada, Messenger'da oturum açabilecek e-posta adresleri kaydediliyor. Bu dosyayı Not Defteri'nde açıp yeni bir satırda e-posta adresinizi yazıp dosyayı kaydederseniz artık Messenger'da oturum açmada ebeveyn kısıtlamalarına takılmazsınız. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
yok öyle bi klasör
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery'deki Aile İzni | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Messenger Discovery 2'de Aile İzni Yok Mu? Messenger Discovery 2'de Aile İzni Yok Mu? | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| aile izni, aile şifresini kaldırma, msn aile izni, msn discovery aile izni, msn discovery şifreleri, |
MessengerDiscovery'deki Aile İzni Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Aile Sosyolojisi | ressam91 | Sosyoloji | 1 | 05-08-2009 09:26 |
| Aile Nedir? Aile Kurumu Hakkında | The Unique | Sosyoloji | 3 | 17-05-2009 21:06 |
| Aile ve Eğitim | Blue Blood | Eğitim Bilimleri | 4 | 09-03-2009 17:28 |
| İki Aile | KisukE UraharA | Yerli Diziler | 2 | 09-04-2007 18:32 |
| Aile Hekimliği | Blue Blood | Tıp Bilim Dalları | 0 | 08-09-2006 16:41 |