| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery'nin Sağlıklı Çalışmaması Hakkında
teşekkürler arkadşım
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar genel olarak çoğumuz msn'in en son sürümünü kullanmaktayız.Son sürüm msn daha yeni çıktığı için Mesenger Discovery ile tam uyumlu çalışmamaktadır. Galiba yapabileceğimiz en iyi yol tam uyumlu Discovery sürümü çıktığı zaman kullanmak.
| |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| yardım
selam ben msn discovery 1,5 yükledim .her şey normal ama resim galerisi açılıyo resim yok resim yükleyemiyorum anlayacağınız.nasıl yapacam yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim
| |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| YARDIM !!
windows live messenger 9.0 yükledim messenger plus 4.80 de yüklü. discoverylive da yüklü ve programın çalıştığını görev yöneticisinden görüyorum ancak hiç bir şekilde discoverylive'ın ayarlarına giremiyorum. messengerdaki araçlar menüsünün olduğu yerde ya da başka hiç bir yerde simgesi gözükmüyor.birçok kez discoveryliveı silip yükledim ve şu an en son çıkan messengerdiscoverylive 1.5.0805 yüklü. ne yapabilirim bunun için yardımcı olurmusunuz ?
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
selam arkadaşlar MessengerDiscovery kurdugumda Messenger 4 er dakika araylan kapanıyor yazdıklarım karşıya ulaşmıyor iletilemedi diye geriye dönüyor yardımcı olursanız sevirim Messenger sürümü 9.0 MessengerDiscovery sürümüde 1.5.0805 şimdiden tşkler...
| |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery'nin Sağlıklı Çalışmaması Hakkında Msn 8.1 kullanıyordum, discovery sorunsuz çalışıyordu.. Sonra msn sürekli 81000306 hatası vermeye başladı. Msn i 8.5 e yükselttim sorun yine devam etti, discoveryi kaldırdım yeniden yükledim hata yine devam etmeye başladı. Discoveryi kapatınca msn e girmeye başladı. Discoveryi kullanmam için ne yapmam gerekiyor? bu arada discovery 1.5 .... | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| oturum kendiliğinden açınıp kapanıyor
iyi günler msn discovery'i yükledim normal çalışıyor fakat 1-2 dk sonra msn'im kendiğiliğinden oturumumu kapatıp 20 sn sonra otomatik olarak yine açıyor. Msn'i daimi açık tutmam için ne yapmam lazım? bu konuyla ilgili hemen cevap verirseniz çok sevinirim.
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Cvp: oturum kendiliğinden açınıp kapanıyor | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Cvp: acil yardımlarınızı bekliyorum :)
aynı sorunları bende yaşıyorum. o kadar araştırmama rağmen bir çözüm yolu bulamadım.
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
messenger discovery 2.0.48 sürümünü kurdum.Msn e girmek istiyince messenger discovery 2 bir sorunla karşılastı ve kapatılması gerekiyor vs.. diyor ne yapmam gerek?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çalışmaması, hakkında, messengerdiscoverynin, sağlıklı |
MessengerDiscovery'nin Sağlıklı Çalışmaması Hakkında Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sağlıklı Beslenme | Blue Blood | Sağlıklı Yaşam | 16 | 2 Gün Önce 13:40 |
| Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme | GusinapsE | Sağlıklı Yaşam | 64 | 07-10-2009 23:32 |
| Sağlıklı Beslenme - Meyveler - Nar | Blue Blood | Sağlıklı Yaşam | 1 | 20-11-2008 01:14 |
| Sağlıklı Beslenme - Meyveler - Muz | Blue Blood | Sağlıklı Yaşam | 2 | 20-09-2008 13:02 |