| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery'nin Sağlıklı Çalışmaması Hakkında | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery'nin Sağlıklı Çalışmaması Hakkında
Hata verdiyse komple kaldır arkadaşım bence. Tam uyumlu sürümünü kur tekrardan.
| |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
saolun denicem..
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery'nin Sağlıklı Çalışmaması Hakkında msn discoveryi kurdum fakat engellenmeye devam edilsinmi gibisinden bi uyarı almadım ve msn discovery suan engelli ve engeli kaldıramıyorum.nerden kaldırıcam?güvenlık duvarından özel durumlara ekledım fakat bişey değimedi yine aynı.
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar benim sorunum msn discovery 2 yi yükLedim ama çaLışmıo.msn fLn açıLmıo.önmLi scripterLEr devre dışı kaLdı tekrar yükLeyn dio.eskidn vrdı bnde çaLşıodu ama şimdi çLşmıo.yardmcı oLabiLck biri yardmetsin bana arkadaşLar
Son Düzenleyen Hi-LaL; 06-09-2009 @ 05:39. Sebep: Forumumuzda MSN/e-posta adresi paylaşımı yasaktır... | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
ya bben güvenlik iznini veremiyorum yardımcı olurmusunuz
| |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
merhaba işletim sistemi olarak xp pro kullanmaktayım messenger discovery MD_2.0.48.exe ı yükledikten hemen sonra mesengerımı kullanamıyorum. her açmaya çalıştığımda kendiliğinden otomatik olarak kapanıyor messenger live dan evvel eski sürümünü çok iyi bi şekilde kullanıyordum fakat yeni gelen sürüm ile problem yaşıyorum bunun hakkında bilgi verebilecek varmı acaba İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. saygılarımla, sorumla ilgili problemi çözdüm yeni versiyon messenger yükledikten sonra mesele halloldu fakat msg discovery de kamera kayıt yapabiliyordum şimdi yapamıyorum bi ayarı varmı teşekkürler | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
ya daha önce cok yükledim kurdum bu programı ama şimdi yapamıyorum nedense. güvenlik duvarı izni olayını yapamıyorum bi türlü. lütfen bi yol gösterin teşekkürler
| |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çalışmaması, hakkında, messengerdiscoverynin, sağlıklı |
MessengerDiscovery'nin Sağlıklı Çalışmaması Hakkında Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sağlıklı Beslenme | Blue Blood | Sağlıklı Yaşam | 16 | 3 Gün Önce 13:40 |
| Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme | GusinapsE | Sağlıklı Yaşam | 64 | 07-10-2009 23:32 |
| Sağlıklı Beslenme - Meyveler - Nar | Blue Blood | Sağlıklı Yaşam | 1 | 20-11-2008 01:14 |
| Sağlıklı Beslenme - Meyveler - Muz | Blue Blood | Sağlıklı Yaşam | 2 | 20-09-2008 13:02 |