| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery'nin Sağlıklı Çalışmaması Hakkında WLM 8.5, MSGPlus Live tab özelliği ile MSGDiscovery 2.0.48 den bir önceki sürümü (versiyon aklıma gelmiyor) kullananlar var mı aramızda ? Konuşma pencerelerini açtıktan sonra konuşmayı kapatsam bile tabta konuşma penceresi kalıyor tıkladığımda gelmiyordu yenisi çıktı yani 2.0.48 çözülmüştür sorun diye indirdim kurdum daha WLM açar açmaz sorun ile karşılaştı diyerek kapatıyor kendisini.Bunun bir çözümü varmıdır ? WLM 8.5 Plus Stuffplug Kullanıyorum. Tek eksiğim discovery =) | |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
| slm
s.a ben dıscoverıyı yukledım neden aktıf hale gelmedı burdan admınlere seslenıyorum sımdıden tsk ederım saygılar
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çalışmaması, hakkında, messengerdiscoverynin, sağlıklı |
MessengerDiscovery'nin Sağlıklı Çalışmaması Hakkında Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sağlıklı Beslenme | Blue Blood | Sağlıklı Yaşam | 16 | 3 Gün Önce 13:40 |
| Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme | GusinapsE | Sağlıklı Yaşam | 64 | 07-10-2009 23:32 |
| Sağlıklı Beslenme - Meyveler - Nar | Blue Blood | Sağlıklı Yaşam | 1 | 20-11-2008 01:14 |
| Sağlıklı Beslenme - Meyveler - Muz | Blue Blood | Sağlıklı Yaşam | 2 | 20-09-2008 13:02 |