MessengerDiscovery'nin Sağlıklı Çalışmaması Hakkında Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MessengerDiscovery
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 13-09-2008   #1 (mesaj-linki)
MessengerDiscovery'nin Sağlıklı Çalışmaması Hakkında

ARKADASLAR,

UZUN SUREDIR MESSENGER DISCOVERY KULLANIYORUM.FAKAT SON AYLARDA SAGLIKLI CALISMIYOR.PROGRAMI ILK YUKLEDIGIMDE KONUSMA PENCEREMI HER TIKLAYANIN KONUSMA BAGLANTISI ACILDI VE KAPATILDI UYARISINI ALIRKEN SUAN BANA YAZANLARIN BILE COGUNLUKLA KONUSMA BAGLANTISI ACTGI ILETSI GELMIYOR.GUVENLIK DUVARINA DA IZIN VERDIM.SORUN NEDIR COZEMEDIM!!! BILEN ARKADASLAR YARDIM EDEBILIRSE COK SEVINIRIM.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 13-09-2008   #2 (mesaj-linki)
ExaLaNS - avatarı
Cvp: MESSENGER DISCOVERY nin saglıklı calısmaması hakkında

Benim discovery de çalışmıyo ama olsun hayat böylede güzel =)
Eski 13-09-2008   #3 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery'nin Sağlıklı Çalışmaması Hakkında

yaprak888 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ARKADASLAR,

UZUN SUREDIR MESSENGER DISCOVERY KULLANIYORUM.FAKAT SON AYLARDA SAGLIKLI CALISMIYOR.PROGRAMI ILK YUKLEDIGIMDE KONUSMA PENCEREMI HER TIKLAYANIN KONUSMA BAGLANTISI ACILDI VE KAPATILDI UYARISINI ALIRKEN SUAN BANA YAZANLARIN BILE COGUNLUKLA KONUSMA BAGLANTISI ACTGI ILETSI GELMIYOR.GUVENLIK DUVARINA DA IZIN VERDIM.SORUN NEDIR COZEMEDIM!!! BILEN ARKADASLAR YARDIM EDEBILIRSE COK SEVINIRIM.
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?
"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü

Maalesef bu konularda anlatılanların dışında bir çözüm önerisi sunamıyoruz. Yakında MDL'nin yeni sürümü yayımlanacak (MDL 2.0). Bu yeni sürüm sorununuzu çözebilir. Gelişmeleri duyuracağız.
Eski 14-09-2008   #4 (mesaj-linki)
acil yardımlarınızı bekliyorum :)

selamlar arkadaşlar , benim sorunum msn discovery yükledim ama görüntü resimleri bölümünü açamıyorum açtığımda yanıt vermiyor diyor ve msnimi kapatıyor sonra tekrar msni açtığımda discoveryi tekrar kurmak zorunda kalıyorum diğer bütün özelliklerini kullnabiliyorum.kaspersky antivirüs programını kapatarak kurdum güvenlik duvarındada izinli durumda sorunun ne olduğunu anlamış değilim yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
Eski 14-09-2008   #5 (mesaj-linki)
Meril

slm
Çok önceki bi sürümünü yüklemiştim doğru çalışmamıştı. Son full sürümü yükledim yine sorunlu. Habire yeni özellikler ekleniyor ama mevcut durumuyla ilgil iyileştirme bir türlü tam olarak yapılamıyor. Bence bu yeni özelliklerden daha önemli.
Yavaşlıkları, açılırken arada bir tekrar tekrar denemeye sebep olmasını geçtim; görüntü resimleri kısmını açamıyorum. ne onunkini ne msg'ın kendi görüntü resimleri bölümünü ki orayı da ele geçirmiş!! Açmayı deneyince yükleniyor bekleyiniz diyor ve yanıt vermiyor. Bi sefer açıldı, onda da resim önizleme die bişe yok ve resmi önizlemeye çalıştığında direk msg'da gösteriyor.

Türkiye'deki resmi temsilcileri olmuşsunuz O halde bu problemleri iletin de yeni sürüm için dikkate alsınlar ve bi de bana bişe önerin lütfen. Arama yaptım ama konuyla ilgili bişe bulamadım.. gözden kaçırdıysam afedersiniz.
Eski 14-09-2008   #6 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Meril adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm
Çok önceki bi sürümünü yüklemiştim doğru çalışmamıştı. Son full sürümü yükledim yine sorunlu. Habire yeni özellikler ekleniyor ama mevcut durumuyla ilgil iyileştirme bir türlü tam olarak yapılamıyor. Bence bu yeni özelliklerden daha önemli.
Yavaşlıkları, açılırken arada bir tekrar tekrar denemeye sebep olmasını geçtim; görüntü resimleri kısmını açamıyorum. ne onunkini ne msg'ın kendi görüntü resimleri bölümünü ki orayı da ele geçirmiş!! Açmayı deneyince yükleniyor bekleyiniz diyor ve yanıt vermiyor. Bi sefer açıldı, onda da resim önizleme die bişe yok ve resmi önizlemeye çalıştığında direk msg'da gösteriyor.

Türkiye'deki resmi temsilcileri olmuşsunuz O halde bu problemleri iletin de yeni sürüm için dikkate alsınlar ve bi de bana bişe önerin lütfen. Arama yaptım ama konuyla ilgili bişe bulamadım.. gözden kaçırdıysam afedersiniz.
MDL 1.5 sürümünden sonra MDL 1.6 sürümünün çıkması planlanıyordu ama yapılan iyileştirme çalışmaları ve özellikle de oturum açma ve WLM bütünleşmesinin tamamen yeniden yazılmasından sonra yeni sürüm MDL 2.0 olarak yayımlanacak. Şu an beta sürecinde. Gelişmeleri duyuracağız.

MDL ayarlarından "MessengerDiscovery görüntü resmi yöneticisi kullan" seçeneğini kapatırsanız tekrar WLM'nin kendi görüntü resmi yöneticisi aktif olacaktır.
Eski 14-09-2008   #7 (mesaj-linki)
Meril

evet o seçeneği kaldırınca sorun ortadan kalktı, umarım yeni sürümde MessengerDiscovery görüntü resmi yöneticisi'ni de sağlıklı bi şekilde kullanabiliriz.

Tşk
Eski 14-09-2008   #8 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Meril adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yanii şimdi bu sürümü kaldırmalı mıyım?
Bahsettiğim şekilde sorunu çözerek kullanmaya devam edebilirsiniz. Her şeyi denemesine rağmen sorunları bir türlü gideremeyen kullanıcılar MessengerDiscovery Live 2.0 sürümünü bekleyebilirler.
Eski 14-09-2008   #9 (mesaj-linki)

selamlar, daha evvelde msn discovery kullanmıştım görüntü resimliyici de bi sorunum olmamıştı şimdi neden oluyor ben msn değil msndiscovery görüntü resimlerini kullanmak istiyorum bunun bir çözümü yokmudur ??? üstelik bütün özelliklerini kullanabilrken sadece görüntü resimleri neden kullanılamıyor bunun benim pc ile alakalı bi sorun olması muhtemel midir ??????
Eski 15-09-2008   #10 (mesaj-linki)
ejder93

MERHABA ARKADAŞLAR bende sorun yaşıyorum benim sorunum çevrim dışı oturum açmış kişilerin oturumlarının açık olduğunu görememek çevrim dışı oturum arkadaşlarımı görmek için bişey yapabilirmiyim
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
discovery görüntü resimleri, messenger discovery görüntü resimleri, messenger discovery görüntü resmi, msn discovery görüntü resimleri, msn discovery görüntü resmi,
MessengerDiscovery'nin Sağlıklı Çalışmaması Hakkında Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme GusinapsE Sağlıklı Yaşam 64 4 Hafta Önce 23:32
Sağlıklı Beslenme Blue Blood Sağlıklı Yaşam 13 26-08-2009 11:23
Sağlıklı Beslenme - Meyveler - Nar Blue Blood Sağlıklı Yaşam 1 20-11-2008 01:14
Sağlıklı Beslenme - Meyveler - Muz Blue Blood Sağlıklı Yaşam 2 20-09-2008 13:02