MessengerDiscovery ile Çevrimdışı Oturum Açanları Öğrenme Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MessengerDiscovery
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-11-2008   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
MessengerDiscovery ile Çevrimdışı Oturum Açanları Öğrenme

Daha önce bu konu çok tartışıldı ve bu konuların büyük bölümü kapatılıp arşive taşındı. MessengerDiscovery ile çevrimdışı oturum açanlar hakkında bilgi alabilmeniz için onların sizinle ilgili bir işlem yapmış olmaları gerekir.

MessengerDiscovery'nin "konuşma bağlantısı (penceresi) açtı" uyarısını aktif etmiş olmanız gerekiyor. Çevrimdışı oturum açmış olan kişi size bir konuşma penceresi açtığında ya da Windows Live Messenger kişi listesinden adınıza tıklayıp kişi kartınıza baktığında "x kişi size konuşma bağlantısı açtı" şeklinde uyarı alırsınız. Görüntü resminiz o kişinin ekranında yüklendiğinde "konuşma bağlantısı açtı" uyarısı almanız mümkün.

Özetle %100 tutarlı bir şekilde "çevrimdışı oturum açanları görme" gibi bir durum söz konusu değil. Ancak anlatılan şekilde fikir sahibi olabilirsiniz.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 27-11-2008   #2 (mesaj-linki)
nave79
SLM

MSN DE ÇEVRİM DIŞI GÖZÜKÜPTE ASLINDA ÇEVRİM İÇİ OLANLARI NASIL ANLAYABİLİRİM
Eski 27-11-2008   #3 (mesaj-linki)
HerHangiBiri - avatarı
Cvp: SLM

Eski 18-03-2009   #4 (mesaj-linki)
ÇARESUN
Cvp: İLETİ PENCERESİ AÇANLARI GÖRME

YA ARKADAŞLAR KİMLERİN İLETİ PENCEREMİ AÇTIĞINI GÖRMEK İÇİN DİSCOVERY YÜKLEDİM. AMA HİÇBİR İŞE YARAMADI. AYARLARINDA SİLENLERİ, Ç.DIŞI OLANLARI, PENCERE AÇANLARI FALAN GÖREBİLİRSİNİZ YAZIYOR AMA GÖRÜNMÜYOR. GEREKLİ AYARLARI YAPTIĞIM HALDE SADECE OTURUP AÇIP KAPAMALARI GÖRÜYORUM. İLETİ PENCERELERİNİ DE BANA YAZI YADA HERHANGİ BİŞEY GÖNDERDİKLERİNDE GÖREBİLİYORUM. İLETİ GELDİKTEN SONRA ZATEN GÖRÜYORUZ ONA GEREK YOK Kİ. PENCEREYİ AÇTIKLARINDA YAZI YAZMADAN GÖREMİYORMUYUZZ. ÜSTELİK Bİ DE KÜÇÜK PROGRAM YÜKLEDİM. ALTTA BALONCUK ÇIKTI. O DA İLETİ YAZILDIĞINDA UYARI GÖRÜNTÜLÜYOR. SORUN PROGRAMDA MI. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Eski 30-09-2009   #5 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: MessengerDiscovery ile Çevrimdışı Oturum Açanları Öğrenme

bwen yaptım herseyide yapa biliyorum üstelik ekranın sol üst köşesinde çıkıyor kırmızı cerceve benim sayfamı açtı die bende anlıyorum
Eski 4 Hafta Önce   #6 (mesaj-linki)

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bwen yaptım herseyide yapa biliyorum üstelik ekranın sol üst köşesinde çıkıyor kırmızı cerceve benim sayfamı açtı die bende anlıyorum

Nasıl yaptın,paylaşabilirmisn?
Eski 4 Hafta Önce   #7 (mesaj-linki)

Bizlerde neden olmuyor,detaylı anlatırsanız seviniriz...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MessengerDiscovery ile Çevrimdışı Oturum Açanları Öğrenme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 4 Gün Önce 11:08
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 2 Hafta Önce 11:04
MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor ozgurv Arşive Kaldırılan Konular 1 17-09-2008 00:59
Oturum - Oturum Nedir - Oturum Hakkında Blue Blood X-Sözlük 0 13-12-2007 12:08
Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 99 03-08-2007 10:44