| | #11 (mesaj-linki) | |
| Discovery 1.5 yükledikten sonra konuşma pencereleri görev çubuğunda neden kalıyor?
mrb discovery 1.5 yükledim fakat her konuşma pencerelerim görev cubuğunda kalıyor kapatamıyorum cevrimdışı olanlar dahil bi türlü görev cubuğundan kalkmıyo ne yapabilirim şimdiden tşk
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Konuşma Penceresinin Kapanmaması Sorunu
aynı sorun bendede var delircem sanırım ne yapmak gerekiyor silmeden ?? aynı sorun bendede var tam olarak silmeden ne yapılması gerektiğini bilen biri vardır umarım Son Düzenleyen lorenc; 05-01-2009 @ 22:43. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Konuşma Penceresinin Kapanmaması SorunuMessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? MDL_1.5.0725.zip (1.90 MB)MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? MDL_1.5.0725.zip (1.90 MB)
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? MDL_1.5.0725.zip (1.90 MB) | |||||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Konuşma Penceresinin Kapanmaması Sorunu msn discovery son sürümü ne zaman gelecek msn discovery 1.800 ve msn discovery 2 beta da sorun oluyor konuşma penceresi kapanmıyor
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |||||
beta testleri hala devam ediyor...MD2 Build 0015 1.5.0800 sürümünü yüklediyseniz konuşma pencelerinde hata ile karşılaşabiliriniz.yüklemiş olduğunuz sürümü kaldırıp eski sürümü kurunuz. MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? MDL_1.5.0725.zip (1.90 MB) | |||||
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar pencerenin kapanmaması sorunuyla az önce bende karşılaştım gercekten de sinir bozucu bişey, aynı kişiye ait 3 farklı sekme vardı .. önerildiği gibi bir önceki sürümü yükledim 0725 li olanı ama msn live 9 yüklü olduğundan mıdır nedir hiçbirşekilde eski sürümü yüklemedi o yüzden yeni bir discovery çıkana kadar discovery 1,5 olanı kullanıcam , sekme li sohbet yapmam bende bi süre napimmm ![]() discovery i den mahrum mu kalalım yanii , ayrıca plus ı da yükledim bence kuru kuru msn in bi tadı tuzu yok ayrıca..
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| MSN Açılan Pencerenin Kapanmaması Sorunu
MRB ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MUTLU EDERSİNİZ.. MSN DE AÇTIĞIM PENCEREYİ KAPATMAK İSTESEMDE KAPANMIYOR ANCAK MSNİ KAPATTIKTAN SONRA TEKRAR YENİ MSN AÇINCA KAPANIYOR.BU NE HATASI ONU DA BİLMİYORUM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
aynı sorun bende de vardı , sekmeli sohbetleri kapattığımızda sorun kalmıyor..
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Msnde konusurken discoverynın konuşma penceresını en one getırmesı
mrb arklar msn 9.0 yuklu bılgısayarımda ve discovery 1.5 var ama bırı bana yazdıgında msnde alta gıtmıyorda dırek en öne gelıyor ayarlardan baktım o secenek secılıde degıl ![]() konuşma penceresını en ustte getır secenegınde secmedım ama nıye bogle oluyor yardımcı olursanız sevınırım. | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
bendede bu sorun varr verilen rar dosyasındaki MDL_1.5.0725.zip dosyasını yükleyince de hata veriyo mesnger...MDL'nin son süürmde pencereleri kapatmıyo yardımcı olabilir misin lütfenn...?? [[messengerda son sürüm onunla ilgisi var mı acaba]]?? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| kapanmaması, konuşma, penceresinin, sorunu |
Konuşma Penceresinin Kapanmaması Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Konuşma Geçmişini Nasıl Kaydedebilirim? | denizonline | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 38 | 2 Gün Önce 01:38 |
| Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre] | hellboy726 | Diğer MSN Messenger Programları | 191 | 1 Hafta Önce 14:39 |
| Cash Flow - Fazla Konuşma | probLem girL | Lirikler - Şarkı Sözleri | 2 | 01-05-2009 21:36 |
| MSN Messenger Konuşma Pencerelerinde Görünen Kutucuk | c0lin | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 10 | 01-05-2009 20:16 |
| Teoman - Sus Konuşma | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 01:21 |