| | #1 (mesaj-linki) | |
| Konuşma Penceresinin Kapanmaması Sorunu Ben sonunda M.discovery'yi yükleyebildim virüs programından kaynaklanan sorunu cözüp bir şekilde çalıştırmayı başardım. MsnPlus eklentisinin özelliklerinden olan Sekmeli konuşma penceresi ayarlarını kullanıyorum ama bu M.Discovery'de sorun çıkarıyor.Kapattığım pencereler kapanmıyor.Durum çubuğunda kalıyor.Bu kişiler tekrar konuşma başlattığında ayrı bir pencerede açılıyor.Kapatmak için Msn'den tamamen çıkmam gerekiyor. Sohbet Günlüklerinde de ayrı günlük kaydı açıyor. sorun acaba M.Dicovery - MsnPlus uyumsuzluğu olabilir mi? Yoksa benim yapmış olabileceğim bir hatadan mı kaynaklanıyor? Son Düzenleyen YeRa; 15-11-2008 @ 14:34. Sebep: Ekleme | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5discovery kaldırıp kurtulun sorun yaşamaktansa... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Konuşma Penceresinin Kapanmaması
Discovery yüklendikten sonra konuşma pencerelerini kapatamıorum hepsi kalıyor ancak msnden çıkarsam doğal olarak kapanıyor bunun nedeni nedir şimdideb tşkkrler
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Konuşma Penceresinin Kapanmaması
MDL_1.5.0725.zip (1.90 MB ) | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5
ya ben yükledim bu programı kişiye tıklıyorum kapata tıklıyorum sonra kişinin sayfası kapanmıo öyle kalıyo.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? MDL_1.5.0725.zip (1.90 MB) | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Ahmed tesekkür ederim Bendede bu hata vardı Msn discovery in YeniSürümünü Kaldırdım ve MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? MDL_1.5.0725.zip (1.90 MB)Bunu Yükledigimde Çözüldü Problem eLLerinize Sağlık | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Konuşma pencereleri ne kapanıyo ne açılıyo | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Konuşma pencereleri ne kapanıyo ne açılıyo Çevrimiçi Yaptığında Aynı Sorunla Karşılıyormusun ?_? | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| pencere kapandı uyarısı alamıyorum
arkadaşlar herşeyi denedim discovery amsn dmsn alamıyorum forumda QuienCierrayAbre bu programıda aldım yine olmadı lütfen bir care bunun buna yaa çok lazım discovery MDL_1.5.0800 kurulu ayarları yapıyorum ama olmuyor.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Konuşma Penceresinin Kapanmaması Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Konuşma Geçmişini Nasıl Kaydedebilirim? | denizonline | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 38 | 22 Saat Önce 01:38 |
| Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre] | hellboy726 | Diğer MSN Messenger Programları | 191 | 1 Hafta Önce 14:39 |
| Cash Flow - Fazla Konuşma | probLem girL | Lirikler - Şarkı Sözleri | 2 | 01-05-2009 21:36 |
| MSN Messenger Konuşma Pencerelerinde Görünen Kutucuk | c0lin | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 10 | 01-05-2009 20:16 |
| Teoman - Sus Konuşma | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 01:21 |