| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2.0 FİNAL (Build 0044)
2 3 te kurulumu ?
| |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2.0 FINAL (Build 0044)
kurulu hepsi kurulu
| |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |||||||||
Hım peki o zaman aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsin olmuyorsada kafa patlatmaya değmez sorun çözülüne kadar beklemede kal ben sorunumu microsoft.net framework 3.5 kurarak çözmüştüm. ![]()
| |||||||||
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
bu discavrey scriptlerini birisi anlatabilirmi hangisinin ne gibi bi özeligi oldugunu
| |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar böyle bir hata geliyor ve yazı yazıyorum kımseye gıtmıo sureklı bu hata gelıor ![]() Arkaşlar birde msn discovery simgesini system trayda gostermek ıstemıyorum ve guncellemelerı kontrol etmesını ıstemıyorm nası yapıcam Discovery 2. sürümünde ![]() 1.sürümde yapıodum bunda yokm uyaw | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
ya ben kurdum bu programı fakat bir sorunum var önceki sayfalara da baktım ama olmadı türkçe yamasını kullanamıyorum bir türlü türkçe seçeneğini seçsem de ingilizce oluyor yardımcı olabilecek birisi var mı acaba bana?
| |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
| Msn Discovery ile ilgili bir sorun..
Ben programı kendi sitesinden indirdim ve yükledim sonra msn ye 2 defa tıkladıgımda MessengerDiscovery 2.exe - .NET Framework Initialization Er.. Başlıklı bir hata alıyorum. Altındada Unable to find a version of the runtime to run this application. Yazıyor.. Aynı şey Msn discovery.exe ye tıklayıncada oluyor. | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Discovery ile ilgili bir sorun..NET Framework ihtiyacınız var... | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| Smileylerin calinmasini önleme
Arkadaşlar; Yanlış hatırlamıyor isem discovery de bir özellik vardı ve ifadelerimizin (gülücükler) çalınmasını önlemek için bir özellik vardır sanırım.Hatta sağ tıkladıklarında ekle seçeneği çıkmıyordu. Yeni discoveryde bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler... | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Smileylerin calinmasini önlemeMessengerDiscovery 2.0 FINAL sürümünde bu özellik yoktur ama ilerki (2.1) sürümlerde eklenecektir... dilerseniz eski sürümde bu özellik mevcut kullanabilirsiniz... MessengerDiscovery Live v1.5.0805 | |
|
![]() |
| Etiketler |
| 0079, build, final, messengerdiscovery |
MessengerDiscovery 2.1 FINAL (Build 0079) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| DMX - Time To Build | RuffRyders | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 30-04-2008 04:14 |
| 50 Cent - Build You Up | tHeBruTaLiTyOfHeLL | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 13-03-2008 03:13 |
| F-Secure Internet Security 2007 Final v. 8.0 Build 25360 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 18-06-2007 01:57 |
| MessengerDiscovery Live Final | Lasthero | Arşive Kaldırılan Konular | 101 | 26-10-2006 22:01 |
| MessengerDiscovery X 1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 25-10-2005 03:48 |