MessengerDiscovery 2.1 FINAL (Build 0079) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MessengerDiscovery
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 2 Hafta Önce   #261 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery 2.1 FINAL (Build 0078)

Kmsenin Yardım edeceqi Yok. en iyisi kUrmamak
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 2 Hafta Önce   #262 (mesaj-linki)
Misafir

bu site de sormlu bir görevli var mı yok mu varsa soracagım cevapa cevap verebilir mi discovery live nin bazı özellikleri calısmıyor ve bu neden yada nedenler nelerdir? hani cok iyi hale getirilmişti mesela bazı özellikleri sayarsak
1)bir kişi cevrim dısı ayarlıkken girerkem uyarı vermemesi
2)biri konusma penceresi kapattıgında uyarı vermemesi
3)bir kişi müzigi degistiginde uyarı vermemesi
4)biri seni siltiginde hemen uyarı vermemesi ve o kişi bizi siltiginde bir dahaki oturumu nezaman acarsam acayım actıgında sürekli bu kişi sizi sildi diye sürekli uyarı veriyor bu sırayla maddelemiş oldugum konuyla ilgili beni bilgilendirirmisiniz ve bunu bir zamet dikkade alarak cevaplarmısınız ve resimli olarak discovery live yi gereken ayarların nasıl olacagını resimle yayınlarmısınız sanledersem bu konuyla ilgili resimle bilgi vereceginizi yazarak verecektiniz yaztıklarıma cevap vermeniz mümkünse sizden rica ediyor kolay gelsin
Eski 2 Hafta Önce   #263 (mesaj-linki)
Rower - avatarı

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bu site de sormlu bir görevli var mı yok mu varsa soracagım cevapa cevap verebilir mi discovery live nin bazı özellikleri calısmıyor ve bu neden yada nedenler nelerdir? hani cok iyi hale getirilmişti mesela bazı özellikleri sayarsak
1)bir kişi cevrim dısı ayarlıkken girerkem uyarı vermemesi
2)biri konusma penceresi kapattıgında uyarı vermemesi
3)bir kişi müzigi degistiginde uyarı vermemesi
4)biri seni siltiginde hemen uyarı vermemesi ve o kişi bizi siltiginde bir dahaki oturumu nezaman acarsam acayım actıgında sürekli bu kişi sizi sildi diye sürekli uyarı veriyor bu sırayla maddelemiş oldugum konuyla ilgili beni bilgilendirirmisiniz ve bunu bir zamet dikkade alarak cevaplarmısınız ve resimli olarak discovery live yi gereken ayarların nasıl olacagını resimle yayınlarmısınız sanledersem bu konuyla ilgili resimle bilgi vereceginizi yazarak verecektiniz yaztıklarıma cevap vermeniz mümkünse sizden rica ediyor kolay gelsin
''Bir kişi muhtemelen çevrimdışı görünmeye ayarlı olduğunda''
Bu özellik bir konuşma bağlantısı açıldığında uyarı veriyor.Discovery>> Ayarlar >>Uyarılar>>Genel ''Bir uyarı gösterirken bir ses çal'' kutucuğunu işaretleyip uyarılar için bir ses atarsanız çevrimdışı görünmeye ayarlı kişileri tespit edebilirsiniz.

''Bir konuşma bağlantısı kapatıldığında''
Bu özellik çalışıyor uyarı vermemesi kulandığınız WLM''in güncel sürüm olmamasından veya karşı tarafın kullandığı sürüm ile ilgili olabilir.Bende çalışıyor.

''Bir kişi dinlediği müziği değiştirdiğinde''
Bence çok önemli bir özellik değil denemedim de WLM'nin ana sayfasıında kişi müziğini değiştirdiğinde zaten çıkıyor.

''Bir kişi beni sildiğinde konuşma penceresinde göster''
Bu özellik oturum kapatıp açıldığında devreye giriyor çıkan uyarıda silen kişi için bu uyarıyı bir daha gösterme kutucuğunu işaretleyiniz.
Eski 2 Hafta Önce   #264 (mesaj-linki)
Misafir

BENİ BİLGİLENDİRTİGİNİZ İCİN TESEKKÜR EDERİM YANLIZ DAHA ÖNCEKİ ESKİ SÜRÜMLERDE BİR COK ÖZELLİK CALISIYOR DURUMUNDAYDI KONUSMA PENCERESİ KAPATTI DİYE UYARI VERİYORDU
AMA HER NEDENSE BU SÜRÜMDE BÖYLE BİR UYARI ALAMIYORUM YANLIZ WLM'NİN NE ANLAMA GELTİGİ KONUSUNDA TA BİR BİLGİYE SAYİP DEGİLİM BU KONUDA BİLGİNİZ VARSA BENİ AYDINLATIRSANIZ MEMLUN OLURUM KAMERDA CİFT TIKLADIN DİYE SÖYLERKEN LÜTFEN BİR YER SECİN DİYE UYARI VERİYOR YERİ SECTİGİM HALDE HARLA BİR YER SECİN DİYE UYARI ALIYORUM VE BUNUN SONUCUNDA KAMERAYA KAYDETTİGİM KİŞİYİ KAYDETEMİYOR İNANIN ESKİ SÜRÜMLERDE BÖYLE BİR VAKAYLA KARSILASMIYORDUM BU YENİ SÜRÜMDEYSE BÖYLE SORUNLAR YASIYORUM SİZCE BUNUN NEDENİ NE GİBİ SORUNDAN OLABİLİR GERCEKDEN BİR KİŞİ NİN KAMERASI TAKILIYKEN AMA KAMERASI KAPALI OLDUGU HALDE KARSI TARAFIN HABERİ OLMADAN KAMERASINI ACABİLİYORMUSSUNUZ DİYE BU KONUDA BİLGİLER VAR BÖYLE BİRSEY MÜMKÜN MÜ?EYER BÖYLE BİR DURUM SÖZ KONUSUYSA BİLGİNİZ DOGRULTUSUNDA ACIKLARMISINIZ RESİMLİ FOTOFRAFLI BİLGİ YAYINLARSANIZ DİSCOVERY LİVEYLE İLGİLİ OLMASI GEREKEN TÜM AYARLAR İCİN BU BİZİM İCİN DAHA SAGLIKLI OLACAKDIR BU KONUDA YARDIMLARINIZI VE CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM KOLAY GELSİN
Eski 2 Hafta Önce   #265 (mesaj-linki)
Misafir

degerli site görevli yetkilisi arkadasa burdan seslenmek istiyorum size en son yaztıgım sorunun cevapını henüz alamatım aradan 22 saat Gecmesine ragmen cevaplandırmadınız bu kadar mı zor cok mu yogunsunuz veya hic mi vaktiniz yok sizden cok sey isdemiyorum sadece size yazarak sortugum bilgilerin en kısa zamanda cevapını yanıtlmanısı istiyorum mümkünse discovery live 3 2010 son sürümü hangi özelliklere sayip olacak bunuda yanıtlarsanız cok makbule geceçek bu söyletiklerim samiyeti birsekilde yerini bulur bu girmiş oldugumuz siteden takip ediyoruz sizlerin sayesinde tesekkürler
Eski 1 Hafta Önce   #266 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: MessengerDiscovery 2.1 FINAL (Build 0079)

ARKADASLAR MAAT HABER KONUSUNA YENİ BİR DUYURU YAPMIS AMA BEN ANLIYAMADIM VE ALT DA İKİ TANE EKLEME YAPMIS BUNLAR NE ANLAMA GELİYOR SESİME KULAK VEREN BİR ARKADAS VARSA YADA BU KONUDA BİLGİDİ VEYA GÖREVLİ BİR YETKİLİ kişilere seslenmek istiyorum PM Dün, 10:37 gönderildi

MessengerDiscovery bir sonraki büyük sürüm 3.0 çağrılacak, ancak bunu 2,5 aramaya karar verdik gidiyordu. 2,5 ile yine özellikleri, Windows Live Messenger özgü değil, Facebook iyidir odaklanarak **.

Bir Eminim çok da hoş olacak kulüpler ilk yeni özelliklerin yeni seçenek tepsi menüsünde Messenger göstermektir. Windows 7 değil mi "tepsi menüsünde ne? WLM zaten var söyleyerek olabilir ..." ama bu bize için son Windows 7 kullanarak (ki mükemmel bir işletim sistemi) Windows Live Messenger artık tepsi menüsünde oturuyor olduğunu. Doğal olarak, Windows XP ve Windows Vista kullanıcıları bu özelliği etkinleştirmek için seçenek almazsınız.
Ekli dosya (lar)
newfeature1.png (133.12K)
Numarası indirme sayısı: 17 newfeature2.png (110.51K)
Numarası indirme sayısı: 16 15 BU EKİL DOSYALAR YÜKLEYİNCE [# 10.171] izniniz Bu dosyayı görmek gerekmez.DİYE BİR UYARI ALIYORUM HER İKİSİNİDE YÜKLEDİGİMDE BUNUN NEDENİ NEDİR ACILARMISINIZ?
Eski 1 Hafta Önce   #267 (mesaj-linki)
Misafir

bu site görevlisi kimse neden demin yaztıgım soruyu panoda yer vermiyor uygusuz bir sorumuda soruyorum da o nedenle mi sorumu panoya eklemiyor ve yaztıgım sorya cevaplandırmıyor lütfen sizlere bu konuda yardımcı olmanısı istiyorum hepsi bu ve sizden rica ediyorum mümkünse
Eski 1 Hafta Önce   #268 (mesaj-linki)
mevanescence - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery 2.1 FINAL (Build 0078S)

burc ugur adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar son surumu yukledım :

ZwUnzi diye bir program var ne işe yarıyor ?

Birde son sürümü kuruyorum oturum aç deyince internet bağlantınızı kontrol edin diyor neden böyle ?

Ama MsDiscovery'i silince oturum acılıyor niye boyle yaw

Bu bahsettiğiniz zwunzi zımbırtısı sanırsam virüs arkadaşlar.
Bilgisayar açıldıgında otomatikman çalışıyor.
Halbukı msn açıldıgında msdiscovery ile bır acılması lazım
bence bu eklentiyi kaldırın
bu olmadan sade olarak kullanın msndiscoveryi
Eski 6 Gün Önce   #269 (mesaj-linki)
Bir Hata Bakarmısınız

MSN Discovery yukledim actığımda

Bu hatayı veriyor Sonrada Gonderme Hatası verıyor Nasıl duzeldıtelek Bilen varmı ??
Eski 5 Gün Önce   #270 (mesaj-linki)

programda virüs var
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
0079, build, final, messengerdiscovery
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MessengerDiscovery 2.1 FINAL (Build 0079) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
DMX - Time To Build RuffRyders Yabancı Şarkı Sözleri 0 30-04-2008 04:14
50 Cent - Build You Up tHeBruTaLiTyOfHeLL Yabancı Şarkı Sözleri 0 13-03-2008 03:13
F-Secure Internet Security 2007 Final v. 8.0 Build 25360 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 18-06-2007 01:57
MessengerDiscovery Live Final Lasthero Arşive Kaldırılan Konular 101 26-10-2006 22:01
MessengerDiscovery X 1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 2 25-10-2005 03:48