| | #1 (mesaj-linki) | |
| MessengerDiscovery 2.Net Loader Hatası
değerli arkadaşlar wlm 9.0 kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya bugün geçtim. dicover live ve msn plus yüklemek istiyorum siteden uyumlu dosyalarıda indirdim plus 4.8 discovery 2 ikisninde yüklemeleri başarıyla tamamlandı diyor ama hiç bir aktivite yok yani araç çubunda önceden plus ve discovery yazıları simgeler igelirdi şmidi hiç biriyok. discovery yükledikten sonra DiscoveryLiveMessenger 2.Net Loader hatas veriyor ve discovery açılmıyor. plus ise başarıyla yüklendi diyor ama açılmıyor hiç bir aktivitelk yok ne yapmam gerekir.. ilginiz içni şimdiden teşekkürler... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 9.0 Discover ve Plus Yükleme Hata....
Arkadaşlar sorun Çözüldü. KOnuyu Kitlyebilirsiniz yada çözümünü yazayım. 1)masaüstünde windows messenger live simgesine sağ tıklayıp özelliklere girin. 2)Uyumluluk sekmesinde uyumluluk modu "Windows NT 4.0 [Service Pack 5 ]" olarak kaydedilmiş. Onu Otomatik yapın. Daha sonra Msn Discovery'deki DiscoveryLive 2.netloader hatası gidiyor. Msn Plus Düzgün çalışıyor.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2.Net Loader Hatası dediğini yapıyorum ama benim uyumluluk sekmesinde otomotik yok win 98 nt 200 win 95 var benim sistem xp srvpack3 | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery 2.Net Loader Hatası
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ne msn plus ne de discoverylive acabiliyorum ![]() ne msn plus ne de discoverylive acabiliyorum.yardım edin Son Düzenleyen Misafir; 09-09-2009 @ 21:57. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
cok ilgisiz bi forum cocuk yazmış net loader hatası ama bi yardımcı olan yok uye olduguma pişman oldum bendede aynı hata var ama ılgılenen yok pehhhh
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
1.msj da yazılan hata bende de çıkıyor söylenen talimatları aynen uyguladım. fakat yinede md2 çalışmıyor | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
1.msj daki hata benim pc dede çıktı verilen talimatı uyguladım fakat md2 çalışmıyor | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
ayni sekilde bende degistirdim ama halen msn discovery 2 is not compatible with your version of windows yaziyor ve calismiyor md2 bnun cozumu nedir acaba? yardım pls
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
O mesajda anlatılan yerden üsteki çeltik işaretli olmayacak. O zaman Win Xp ile uyumlu hale otomatik hale gelir | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| 2net, hatası, loader, messengerdiscovery |
| messenger discovery 2 loader hatasi, messengerdiscovery 2 loader, |
MessengerDiscovery 2.Net Loader Hatası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Runtime Error 339 Hatası | turkottoman | MessengerDiscovery | 21 | 3 Hafta Önce 02:16 |
| MessengerDiscovery 2 .Net | ahmed | INTERNATIONAL FORUM (English) | 2 | 07-02-2009 14:53 |
| "MessengerDiscovery Live the WLM addon çalışmayı durdurdu" hatası ne anlama geliyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 21-12-2008 00:10 |
| MessengerDiscovery | vedat-46 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-06-2008 16:34 |
| MSN Content Loader - MSN İçerik Yükleyicici | Morrigan | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 0 | 26-04-2008 09:50 |