| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kişi Listesindeki Reklam Döngüsünü Kaldırma![]() Bu konuyu buraya açmamın sebebi reklam döngüsünün ya da diğer bir adıyla video döngüsünün MessengerDiscovery 2.1'yi kurduktan sonra görünmeye başlamasıdır. Eskiden bununla ilgili bir yerlerde bir ayar vardı diye hatırlıyorum ama o kadar kurcalamama rağmen bulamadım. Ben mi iyi göremedim yoksa bu döngüyü kaldıramıyor muyuz? Teşekkürler şimdiden cevaplar için. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kişi Listesindeki Reklam Döngüsünü Kaldırma
kalkmıyor ayarlarında öyle bir secenek yok. reklamı istemiyorsanız son sürüm MD yi kurmayınız
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
bu linkteki patch ı uygulayınız kalkar Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
İyi güzel de biz her sürüm için böyle yamalar mı kuracağız? Microsoft bu protokolleri düzeltmiyor?
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Bence de her sürüm için illa bi ek yüklüyoruz . Bende ilk dıscoverynin 2,0 yüklemiştim güncelleme yaptım sürüm yükseldi . Arkadaşın gibi bende reklam seçeneğini bulamamıştım ki çok basit bir seçenek yenisinde yok.. Mecbur eskisini yükledimm..
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| döngüsünü, kaldırma, kişi, listesindeki, reklam |
Kişi Listesindeki Reklam Döngüsünü Kaldırma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sanal Reklam - Sanal Reklam Nedir - Sanal Reklam Hakkında | nünü | X-Sözlük | 1 | 1 Hafta Önce 21:31 |
| Kurbağanın yaşam döngüsünü açıklar mısınız? | Misafir | Soru-Cevap | 2 | 4 Hafta Önce 17:56 |
| MSN listesindeki kişilerin görünmüyor olma sebebi nedir? | piapia | Soru-Cevap | 4 | 19-10-2009 16:18 |
| Reklam Rüya Tabiri (Rüyada Reklam Görmek) | ThinkerBeLL | Rüya Tabirleri | 0 | 13-06-2009 16:10 |
| Reklam - Reklam Nedir - Reklam Hakkında | HayLaZ61 | X-Sözlük | 0 | 23-11-2007 11:59 |