Kişi Listesindeki Reklam Döngüsünü Kaldırma Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MessengerDiscovery
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-10-2009   #1 (mesaj-linki)
Kişi Listesindeki Reklam Döngüsünü Kaldırma

Bu konuyu buraya açmamın sebebi reklam döngüsünün ya da diğer bir adıyla video döngüsünün MessengerDiscovery 2.1'yi kurduktan sonra görünmeye başlamasıdır. Eskiden bununla ilgili bir yerlerde bir ayar vardı diye hatırlıyorum ama o kadar kurcalamama rağmen bulamadım. Ben mi iyi göremedim yoksa bu döngüyü kaldıramıyor muyuz? Teşekkürler şimdiden cevaplar için.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 14-10-2009   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Kişi Listesindeki Reklam Döngüsünü Kaldırma

kalkmıyor ayarlarında öyle bir secenek yok. reklamı istemiyorsanız son sürüm MD yi kurmayınız
Eski 15-10-2009   #3 (mesaj-linki)

bu linkteki patch ı uygulayınız kalkar
Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch
Eski 18-10-2009   #4 (mesaj-linki)

İyi güzel de biz her sürüm için böyle yamalar mı kuracağız? Microsoft bu protokolleri düzeltmiyor?
Eski 1 Hafta Önce   #5 (mesaj-linki)
TorToR - avatarı

Bence de her sürüm için illa bi ek yüklüyoruz . Bende ilk dıscoverynin 2,0 yüklemiştim güncelleme yaptım sürüm yükseldi . Arkadaşın gibi bende reklam seçeneğini bulamamıştım ki çok basit bir seçenek yenisinde yok.. Mecbur eskisini yükledimm..
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
döngüsünü, kaldırma, kişi, listesindeki, reklam
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Kişi Listesindeki Reklam Döngüsünü Kaldırma Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sanal Reklam - Sanal Reklam Nedir - Sanal Reklam Hakkında nünü X-Sözlük 1 1 Hafta Önce 21:31
Kurbağanın yaşam döngüsünü açıklar mısınız? Misafir Soru-Cevap 2 4 Hafta Önce 17:56
MSN listesindeki kişilerin görünmüyor olma sebebi nedir? piapia Soru-Cevap 4 19-10-2009 16:18
Reklam Rüya Tabiri (Rüyada Reklam Görmek) ThinkerBeLL Rüya Tabirleri 0 13-06-2009 16:10
Reklam - Reklam Nedir - Reklam Hakkında HayLaZ61 X-Sözlük 0 23-11-2007 11:59