| | #1 (mesaj-linki) |
MessengerDiscovery Live Final MessengerDiscovery Live'ın en son sürümü için tıklayınız: MessengerDiscovery Live Version: 1.00.10 (Released 10th August 2006) Download Size: 1.09 Megabytes Download time: 3 minutes (For a 56k dialup user) MessengerDiscovery is free, and it contains no form of spyware or adware. Burdan Cekebilirsiniz.. http://www.md-download.com/live/MDL_1.00.19.exe Son Düzenleyen NeutralizeR; 14-03-2007 @ 19:28. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live Final..
İlk MessengerDiscovery Live Final sürümü yalnızca İngilizce olarak yayınlandı. İndirip kullanabilirsiniz, %75'i Türkçe'ye çevrilmiş durumda. Haftaya bir güncelleme daha yayınlanacak, hazırladığımız tam çeviri dosyası ile birlikte.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live Final..
selamlar öncelikle.. ben 7,5 ile kulaniyordum bunu bende de bu gün bir günceleme oldu finali inidirdim ve kurdum ama uyum saglamadi.. sebeb nedir sadece msn live icinmi bu yardimci olursaniz sevinirim..
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Cvp: MessengerDiscovery Live Final.. Alıntı:
msn için discovery X1 x2 sürümlerini MessengerDiscovery Teymin edebilirsiniz. | ||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Cvp: MessengerDiscovery Live Final.. Alıntı:
| ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| discovery live x2, messenger discovery final, messenger discovery live nedir, messenger discovery nedir, messengerdiscovery live nedir, msn discovery final, msn discovery final download, msn discovery final sürüm, msn discovery live nedir, msn discovery nedir, |
MessengerDiscovery Live Final Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 256 | 4 Gün Önce 16:04 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 21:48 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 183 | 30-01-2007 04:27 |
| MessengerDiscovery Live TR Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 219 | 25-10-2006 16:52 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||