Arama

Mimarlık ve Bilgisayar Programları - AutoCAD LT

Güncelleme: 11 Ağustos 2010 Gösterim: 4.163 Cevap: 0
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
15 Nisan 2010       Mesaj #1
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi

AutoCAD LT®
Sponsorlu Bağlantılar

Eksiksiz 2B çizim ve detaylandırma araçlarını tam ve etkili kullanarak hassas teknik çizim oluşturmak için AutoCAD LT® kullanılabilir. AutoCAD'in 3 boyutlu özelliklerini ve bazı detay ve ileri özellikleri içermeden AutoCAD'in yaklaşık üçte bir fiyatına satılan AutoCAD LT, Sadece 2 boyutlu mimari, peyzaj ve mevzii imar çizimleri yapan ve tesisat alanında çalışan (elektrik ve mekanik tesisat) profesyonelerce tercih ediliyor.

AutoCAD LT® 2B çizim ve detaylandırma yazılımı, üretkenlik , güvenilirlik ve uyumluluk için profesyonel bir seçimdir.
2B çizim ve detaylandırma yazılımı olan AutoCAD LT ile sanayii standartlarını kullanarak rekabet üstünlüğü elde edin.Müşteri ve meslektaşlarınızla iletişim kurarken daha gelişmiş bir güvenilirlik ve uyumluluktan faydalanmak için çizimlerinizi gerçek DWG™ dosya formatında oluşturun.Yazılımınızı iş alanınıza göre optimize ederek daha iyi bir performans elde edin.Son derece güçlü özelliklere sahip olan AutoCAD LT, profesyonel çizimler için geliştirilmiştir.


Ad:  1.gif
Gösterim: 366
Boyut:  43.2 KB

AutoCAD LT 2011

2B’ da Dokümantasyon
Çizgiler,yaylar ve daireler gibi standart şekillerden basit veya karmaşık çizimler yaratın. Stretch (sündürme), copy (kopyalama), rotate (döndürme) ve scale (ölçekle) gibi komutlarla mevcut şekilleriniz üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz).Fikirlerinizi daha net ifade etmek için çizim üzerine çeşitli açıklamalar (metin, ölçülendirme ve tablo gibi) ekleyebilirsiniz.

Üretkenliğinizi Arttırın
AutoCAD LT bir hedef göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir: üretkenliğinizi arttırmak. AutoCAD LT’ nin her sürümü, çizim verimini arttırmaya yönelik yeni yöntemleri kullanıma sunan özellik geliştirmeleri ve eklentileri içerir.

İş Birliği
Müşteri ve iş arkadaşlarınızla kolay ve etkin bir şekilde çalışın.

Güvenirlilik ve Kararlılıkta İş Alanınızda Lider Olun
Gerçek DWG dosya formatında çizimler oluşturun ve işlerinizi paylaşırken veri bütünlüğüne güvenin. Bozuk veya uyumsuz verileri uygun hale getirme yoluyla, zaman kaybını azaltarak verimliliğinizi en yüksek düzeye çıkartın.

AutoCAD Uyumluluğunun Keyfini Çıkartın
AutoCAD LT’nin diğer Autodesk® yazılım ürünleriyle tam uyumlu olması, verileri diğer ürünlerle paylaşmanızı ve fonksiyonların kapsamını genişletmenizi kolaylaştırır.

Harici Dosyaları Birleştirin

Çizimlerinizde DWG dosyaları, JPG ve TIF resimleri, Microsoft® Excel® çalışma sayfaları ve DWF ve PDF altlıkları gibi müşteri veya iş arkadaşlarınızdan aldığınız harici bilgileri referans alarak verileri yeniden kullanın ve daha zengin belgeler oluşturun.

Dosyaları Elektronik Olarak Paylaşın
Hızlı ve güvenli işbirliği için çizim gruplarını tek bir DWF veya PDF dosyasında elektronikl olarak yayınlayın veya dağıtın.


Ad:  2.gif
Gösterim: 344
Boyut:  35.9 KB

Optimum Çalışma

Çeşitli kullanıcı arayüzü seçenekleriyle AutoCAD LT’nin istediğiniz şekilde çalışmasını sağlayarak veriminizi arttırın.

Çizimleri Standartlaştırın
Blokları kullanarak, birden çok boyut veya görünüşteki bir blokta bir araya getirmek üzere dinamik özellikler ekleyerek zamandan tasarruf edin çizimlerinizi standart hale getirin. Sık kullandığınız bloklar, taramalar ve komutlar gibi içeriklere araç paletleriyle daha hızlı erişin.

Kendi Ortamınızı Uyarlayın
Komutları bulmak, açık çizimleri görmek ve çalıştığınız bir çizimin farklı alanlarına gidebilmek için çalışma ekranı üzerindeki araçlar işlerinizi kolaylaştıracaktır. Yazılım komutlarının yerini ve görünümünü sizin ve şirketinizin standartlarına uyacak şekilde düzenleyerek çalışma ortamınızı verimli hale getirebilirsiniz.




Son düzenleyen Daisy-BT; 11 Ağustos 2010 11:15

Benzer Konular

30 Haziran 2012 / Daisy-BT Mimarlık
15 Nisan 2010 / Daisy-BT Mimarlık
16 Nisan 2010 / Daisy-BT Mimarlık
16 Nisan 2010 / Daisy-BT Mimarlık
7 Aralık 2010 / Daisy-BT Mimarlık