Arama

Mimarlık ve Bilgisayar Programları - Pytha

Güncelleme: 21 Eylül 2010 Gösterim: 3.311 Cevap: 0
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
21 Eylül 2010       Mesaj #1
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Pytha
Ad:  banner.jpg
Gösterim: 270
Boyut:  23.8 KB
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  mimari.jpg
Gösterim: 393
Boyut:  38.8 KB

ArCon Yazılımını üreten firmadan yeni bir yazılım.

Ad:  gerci.jpg
Gösterim: 318
Boyut:  55.6 KB

Tasarlayın Modelleyin

Tasarimlarin modellenmesi PYTHA ile çok kolay, küçük bir nesneden bir sahne olusturmaya çevre düzenlemesinden yapi projelendirmeye kadar hersey Pytha ile kolay ve hizli.
Modelleme kolayca ögrenilebilir ve hizla kullanilabilirken son derece esnek ve güçlü bir yapiya sahiptir Pytha araçlari ile kisa zamanda inanilmaz projeler yaratilabilmektedir.


2 Boyutlu Teknik Çizim:

İki boyutlu teknik çizimler 3Boyutlu oluþturulmuþ nesneler ile birlikte doðrudan oluþur. Kesitler hazırlanır, çizimler üzerinde istenen ölçüler tüm detayları ile gösterilir.


3 Boyutlu Modelleme:

Pytha sade ve kolay menülerle hizli ve
kusursuz modelleme imkani sunar. Projede özgünce yaratilmis elemanlardan tamamen ölçekli olarak hazirlanir, her deger nümerik olarak verilir ve saklanabilir. Bir baska projenin içerisinde degistirilerek kullanilabilir.

Tüm bunlar Pytha'nin hizli projelendirme imkanlaridir. Kaybolan bir projenin herhangi bir safhasina geri dönülebilir ve kaybolmasi önlenmis olur.

Bırakın Tasarımlarınız Yaşasın.

Pytha'da modellediginiz mekanda serbestçe dolasabilirsiniz. Drek ve endrek isiklar mekana gerçek anlamini katacak. Ses kaynaklarindan uzaklastiginizi yada yaklastiginizi hissedecek, isiklari kapatip açabileceksiniz.
Pytha hem tasarlarken hem sunarken size yasayan nesneler, mekanlar olusturma imkani sunacak. Öyleki mekan içerisindeki televizyonda ne oynamasi gerektigine bile karar verebilirsiniz.

Işık:

Pytha'da isik etkilerini gerçekçi ve hizli bir sekilde elde edebilir, sonradan degistirebilirsiniz. Isiklarin gerçek degerlerinde ve renklerinde olmasi ve hareket edebilmeleri ise bir baska kolaylik.


Malzeme ve Doku:

Malzeme ve doku görüntülerini yüksek kalitede olusturabilirsiniz. Geçirgenlik, yansitma, parlama, pütürlü doku kolay menülerle elde edilebilmektedir.


Bir görüntü 1000 söze bedeldir.

Gerçek zamanlı hareket:

Pytha'da olusturdugunuz mekanda farenizin hareketi ile dolasabilirsiniz. Bu gezinti esnasinda gölgeler, yansimalar ses ve isik efektleri sizin hareketinizle birlikte degisecektir. Projenizde o anda yaptiginiz degisiklik sizi yeniden isik hesaplamasina gerek birakmadan aninda degisecek ve size hiç bir programda olmayan gerçek sanal gezinti imkani verecektir.

Animasyon:

Hazirladiginiz mekanda nesnelerin hareket etmesi, isiklarin yanmasi veya renk degistirmesi,dogadaki degisikliklerin (günes, kayan bulutlar) projeye yansimasi ve bunlarin arasinda yapacaginiz gezintiyi film olarak kayit edebilirsiniz. Bu animasyonun Web üzerinden diger kisilere gösterebilmeniz ise en büyük avantajiniz olacak.
Fotoğraf:
Projenizin istediginiz yerine yerlestireceginiz kameraniz ile fotogerçekçi resimleri elde edebilirsiniz. Perspektif ayarlarinizi bir fotografçi hasasiyeti ile yapabilir. Isik ve malzemeleri fotografiniza yansitabilirsiniz.


Gerçek Modeller üretilebilenlerdir.

Pytha ile tasarladiginiz modeller üretime gönderilecek sekilde tüm detaylari ile hazirlanabilir.Özellikle ahsap ürünlerin imalat projeleri hazirlanabilmektedir. Hazirlanan projeler dogrudan CNC makinalarina yollanarak dogrudan imalata geçilebilir.


Daha fazla bilgi ve demo sürüm için tıklayınız.



Ad:  bardak.gif
Gösterim: 283
Boyut:  14.1 KB


Ad:  bardakk.gif
Gösterim: 263
Boyut:  48.7 KB


Ad:  bir.jpg
Gösterim: 232
Boyut:  36.6 KB


Ad:  ev.jpg
Gösterim: 359
Boyut:  61.9 KB


Ad:  isik.jpg
Gösterim: 277
Boyut:  45.8 KB


Ad:  mekan.jpg
Gösterim: 288
Boyut:  22.5 KB


Ad:  tasarimy.jpg
Gösterim: 209
Boyut:  48.6 KB



Benzer Konular

18 Ekim 2013 / Daisy-BT Mimarlık
21 Ağustos 2011 / Daisy-BT Mimarlık
31 Ağustos 2012 / Daisy-BT Mimarlık
15 Nisan 2010 / Daisy-BT Mimarlık
15 Nisan 2010 / Daisy-BT Mimarlık