| | #1 (mesaj-linki) | |
| Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi - İstanbul (Adres - Telefon Numarası)T.C. Sağlık Bakanlığı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ![]() Adres: Tıbbıye Cad. No: 40 Üsküdar/İstanbul Telefon: (216) 414 45 02 Faks: (216) 336 05 65 E-posta: bashekimlik@haydarpasanumune.gov.tr E-posta: numune@haydarpasanumune.gov.tr Web Sitesi: Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Web Sitesinden Online Randevu alınabilmektedir. Yeldegirmeni Semt Polikliniği: Adres: Halitağa Mah.Talimhane Sok.No:2 Kadıköy Telefon: (0216) 349 25 86 Faks: (0216) 349 74 15 Bugün Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı ve çeşitli fakültelerinin bulunduğu bina Mektebi Tıbbiye-i Şahane'nin Serirriyat Pavyonları adı altında hizmete giren, bir müddet sonra Tıp fakültesine dönüştürülerek 30 sene faaliyette bulunan hastane, Cumhuriyetle birlikte 1936 yılından beri Haydarpaşa Numune Hastanesi adı altında hizmet vermektedir. Poliklinik ve Servis Hizmetleri:
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | ||||
| |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
|
Aşağıya eklediğim adreslere E-Mail atabilirsiniz ya da fax çekebilirsiniz. Faks: (216) 336 05 65 E-posta: bashekimlik@haydarpasanumune.gov.tr E-posta: numune@haydarpasanumune.gov.tr | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | ||||
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Gündüz saatlerinde telefon edip öğrenebilirsiniz, mutlaka web sitelerinde sorun vardır. Çok büyük ve yoğun bir hastane belki belirli bir tarihe kadar internet randevusunu durdurmuşlardır. Biz sadece adres ve telefon numaralarını sitemizde yayınlayıp, ihtiyacı olanlara yardımcı olmak istedik, teknik sorunlarını kendileri kısa zamanda mutlaka çözeceklerdir. Hastanız varsa geçmiş olsun diliyorum. | |
|
![]() |
Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi - İstanbul (Adres - Telefon Numarası) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İstanbul Cerrahi Hastanesi - İstanbul (Adres - Telefon Numarası) | Daisy-BT | MK Rehber | 0 | 01-08-2009 16:35 |
| Şafak Hastanesi - İstanbul (Adres - Telefon Numarası) | Daisy-BT | MK Rehber | 0 | 19-07-2009 16:40 |
| Yeditepe Diş Hastanesi - İstanbul (Adres - Telefon Numarası) | Daisy-BT | MK Rehber | 0 | 19-07-2009 12:56 |
| Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi - İstanbul (Adres - Telefon Numarası) | Daisy-BT | MK Rehber | 0 | 25-06-2009 00:56 |
| Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi - İstanbul (Adres - Telefon Numarası) | Kral_Aslan | MK Rehber | 0 | 24-06-2009 15:01 |