Arama

Esenyurt Evden Eve Nakliyat - İstanbul

Güncelleme: 14 Mart 2016 Gösterim: 2.219 Cevap: 0
evdenevevip - avatarı
evdenevevip
Ziyaretçi
16 Aralık 2013       Mesaj #1
evdenevevip - avatarı
Ziyaretçi
Esenyurt Evden Eve Nakliyat
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar
  • Tel
    • 0850 840 43 35
    • 0212 419 17 07
    • 0532 458 37 56
  • E-mail
    • bilgi@istanbulvipnakliyat.com
Önceligimiz siz değerli müsterilerimizin memnuniyeti, amacımız ise günümüz şartlarına daima ayak uyduran ve eski taşımacılık anlayışından uzak yenilikçi ve kaliteli bir nakliyat sirketi olarak bu piyasada var olmaktır.

Verdigimiz hizmetin sorumluluğunu ve taşıdıgımız eşyanın kıymetini bilerek, öncelikli olarak güvenlik tedbirini elden bırakmadan ve kaliteden hiçbir şekilde taviz vermeden tecrübeli ve eğitimli personelimiz ile taşımacılık sektöründe hizmet vermeye devam edeceğiz. Vip Nakliyat olarak hem Evden Eve Taşımacılık hem de Kurumsal Taşımacılık alanlarında hizmet vermekteyiz.

Kalite Politikamiz;
Ana faaliyet dalımız olan nakliye organizasyonlarında kalite ile özdeşleşmiş bir firma olarak;
Müşteri odaklı yaklaşım ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını önceden düşünerek yaratıcı, yenilikçi çagdas çözümler sunmak, Firmamız hedeflerine yasal şartlara ve müşteri beklentilerine uymak; Verdigimiz hizmeti sürekli iyileştirerek müşterilerimize zamanında sorunsuz sunarak ve sadakatlerini kazanmak,
Takım anlayışı ile çalışmak ve ekibe egitimlerle iyileştirme yaparak Kalite Yönetim Sistemine katılımını saglamak, Kalite Yönetim Sistemini uygulamak ve sürekli iyileştirmek ana politikamızdır. Değerlerimiz; Dürüst olmak, Yaratıcı olmak, Yarar Saglamak, Çalışkan olmak, Yenilikçi olmak, Sistemli Olmak, Mükemmeliyetçi olmak

Misyonumuz;

Uzman ve Deneyimli Kadromuzla müşterilerimize en gelişmiş teknolojiyi kullanıp kanuni hak ve menfaatlerini koruyarak gecikmeye mahal vermeksizin minimum sürede sonuç almaktır.

Vizyonumuz;
Kaliteli hizmet anlayışımızla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hızlı ve güvenilir hizmet vermektir. Müşteri Her Zaman haklıdır ve müşterinin istedigi şekilde hizmet vermekteyiz.

Son düzenleyen _Yağmur_; 14 Mart 2016 16:16 Sebep: içerik düzeni yapıldı.

Benzer Konular

6 Nisan 2013 / aslannakliyat Taslak Konular
22 Şubat 2013 / AtlantisNak Taslak Konular
25 Şubat 2013 / bayme34 Taslak Konular