Arama

Esra Balamir

Güncelleme: 3 Temmuz 2014 Gösterim: 57.033 Cevap: 1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Haziran 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Esra Balamir
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  esra.jpg
Gösterim: 7005
Boyut:  6.1 KB

En başta şarkıcı olarak başlayan Esra Balamir Dame Ajans mankeni ve TV sunucusu Esra Balamir olarak devam etti şohrete uzanmaya, 90lı yıllarda şöhretli ve başarılı bir vj olarak Yalçın Dümer ile evlendi ama Dümer Serpil Çakmaklı ile sürdüremediği evlilik hayatını Esra Balamir ile de sürdüremedi.

Sunuculukta başarısını kanıtlamış Esra Balamir tv de sabah programını sunarken olaylı bir şekilde yerini Harika Avcı'ya kaptırmıştı, ama dönen entikalar onu ortada kalmasınaneden olamadı ve Esra Balamir bir magazin programına geçti.. Ama hiç bir zaman TV de popülerliğe ulaşamazdı ve ulaşamadı da.

Birden alakasız kişilerden telefonlar almaya başladı, neden nerden nasıl falan diye merak içinde olayı araştırınca telefon numarasını Yeliz Yeşilmen'in önüne gelen herkese verdiğini hatta dağıttığını öğrendi, medya olayın üzerine gidince yine biraz gündem oluştu.

İsmi çapkına çıktı çünkü yanında kim olurda olsun fotoğraflardan kaçmadı maskeler falan da takmadı, aslında yanındakiler tanıdıklarıydı, ama aşk hayatında da Esra Balamir gizlilikten hoşlanmayan Esra aşk yaşadıklarıyla da pozlar verdi.


Son düzenleyen _Yağmur_; 3 Temmuz 2014 14:08
Biyografi Konusu: Esra Balamir nereli hayatı kimdir.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
7 Ağustos 2008       Mesaj #2
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Şarkıcı ESRA BALAMIR Önceki Akşam Rüçhan Adlı'nın Torunu Gökhan Adlı'yla Objektiflere Yakalandı.

ŞARKICI ESRA BALAMİR ÖNCEKİ AKŞAM RÜÇHAN ADLI'NIN TORUNU GÖKHAN ADLI'YLA OBJEKTİFLERE YAKALANDI. Bir süredir birlikte oldukları dedikoduları yayılan ikili, ilk kez görüntülendi. Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları için Etiler Şamdan'a giden sevgililer, ilişkileriyle ilgili soruları yanıtsız bıraktı.
Sponsorlu Bağlantılar

BURUN DELİKLERİ AÇILDI

Yıllar Önce Burun Ameliyatı Olan ve Bir Dizi Estetik
Daha Yaptıran Esra Balamır'in Bu Derdi Hâlâ Bitmedi.


YILLAR ÖNCE BURUN AMELİYATI OLAN VE BİR DİZİ ESTETİK DAHA YAPTIRAN ESRA BALAMİR'İN BU DERDİ HÂLÂ BİTMEDİ. Yapılan yanlış ameliyatlar sonucu burnunda hasarlar oluştuğundan şikâyetçi olan Esra Balamır geçen hafta yeniden ameliyat masasına yattı. Ünlü oyuncu,. 'Son zamanlarda nefes almakta zorluk çekiyordum. Bir gecce uyurken nefeste zorlanarak uyandım. Burnumda kıkırdağın çöktüğünü fark ettim. Doktora başvurdum. Acil yapılan ameliyatta burun deliklerim açıldı ve kıkırdak düzeltildi' dedi. Evinde dinlenmeye çekilen Balamir, 'Bir daha asla burun ameliyatı olmayacağım' diye tövbe etti.

ESRA'YA YASAK GELDİ

ESRA BALAMIR'in, 11 Yıl Önce Göğüslerine Taktırdığı Silikonlar Nedeniyle Göğüs Kaslarının Zedelendiği Öğrenildi!

ESRA BALAMİR'İN, 11 YIL ÖNCE GÖĞÜSLERİNE TAKTIRDIĞI SİLİKONLAR NEDENİYLE GÖĞÜS KASLARININ ZEDELENDİĞİ ÖĞRENİLDİ! Geçtiğimiz gün hastaneye kaldırılan Esra'nın silikonlarının çıkartıldığı ve 1 yıl boyunca silikon taktırmasının yasak olduğu bildirildi!.. Bu operasyondan sonra hastaneden çıkarılan Esra'nın silikonlarını da yanına aldığı belirtildi.

Manken-Şarkıcı ESRA BALAMIR'in babası Alaaddin Balamaz (64), Adana Kürkçüler Cezaevi'nde hayatını kaybetti.
Adana Mithat Paşa Mahallesi'nde tek odalı bir evde yaşımını sürdürün Balamaz, 2003 yılında uyuşturucu satarken suç üstü yakalanıp cezaevine konulmuştu. 13 ay hapis yattıktan sonra tahliye olan Balamaz, Köprü Yardımlaşma Grubu'nun destekleriyle İstanbul Fransız Hastanesi'nde bir süre uyuşturucu tedavisi görmüştü.

Astım bronşit rahatsızlığı olduğu belirtilen 4 çocuk babası Balamaz, Adana'ya döndükten sonra bir başka suçtan polis tarafından yakalanıp, yaklaşık beş hafta önce Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Kalp krizi geçirerek kafasını yere çarptığı öğrenilen Alaadin Balamaz'ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Köprü Yardımlaşma Grup Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, Alaaddin Balamaz'ı 15 Mayıs'ta Mithat Paşa Mahallesinde tek odalı evlerinde ziyaret ettiklerini söyledi. Balamaz'ın uyuşturucudan kurtulmak istediğini dile getiren Yıldırım, 6 yıldır görmediği kızı Esra'yı çok özlediğini kendilerine aktardığını kaydetti. Cenazeyi teslim alan yengesi Seher Öter de yakınlarına haber verdiklerini Alaaddin Balamaz'ı yarın defnedeceklerini bildirdi.



Son düzenleyen _Yağmur_; 3 Temmuz 2014 14:12 Sebep: kırık linkler

Benzer Konular

30 Temmuz 2008 / KisukE UraharA Sinema tr
2 Haziran 2012 / Jumong Basın/Magazin tr
22 Nisan 2015 / TiglonBoYs Spor tr
8 Nisan 2009 / Harry Kewell Spor tr
15 Temmuz 2015 / Jumong Sinema tr