Arama

Ayakkabı Modelleri

Güncelleme: 7 Haziran 2016 Gösterim: 80.277 Cevap: 6
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
28 Mart 2008       Mesaj #1
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi

Ayakkabı modelleri

;


Sponsorlu Bağlantılar

Cabani ayakkabılarında 'Uzay Teknolojisi'


Ad:  cabani.jpg
Gösterim: 435
Boyut:  5.4 KB
Sınırsız ayakkabı çeşidiyle baş döndürücü bir alışveriş keyfi yaşatan Cabani'den, yepyeni bir ayakkabı teknolojisi... Ayağın rahatı ve sağlığı için tasarlanan visko-elastik hafızalı sünger, ayağın girinti ve çıkıntılarına uyuyor, eğilip bükülmeden ayağa karşı basınç yapmıyor.


CABANİ’YLE AYAGINIZ NEFES ALSIN

Ad:  cabani1.jpg
Gösterim: 460
Boyut:  8.2 KB
Isıya duyarlı hafızalı sünger, vücut ısısıyla temas ettiğinde tamamen onun şeklini alıyor, sonra aynen eski haline dönüyor. Üstelik bu taban sistemi terleme yapmıyor. Klasik süngerler gibi ayağa ters basınç uygulamadığı için de kan dolaşımını kolaylaştırıyor.




Hafızalı sünger, 70'te NASA tarafından geliştirilen çok esnek bir süngerden yapılıyor. Astronotların giysileri bugün hala kalkış esnasındaki basıncı azaltmak amacıyla bu muhteşem malzeme ile dolduruluyor. İçinde bu sünger olan ayakkabılar ile ayağınızın yorgunluğa bağlı olarak şişmesi, ağrıması çok daha geç oluyor.

Son düzenleyen kompetankedi; 7 Haziran 2016 00:44
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
30 Mart 2008       Mesaj #2
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Lacoste

Sponsorlu Bağlantılar
2520ss0720pics1720011 thumb

Son düzenleyen Sedef 21; 18 Haziran 2008 16:35
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
30 Mart 2008       Mesaj #3
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Men Dress Shoes P 001
Son düzenleyen Sedef 21; 29 Nisan 2008 01:46
A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
29 Nisan 2008       Mesaj #4
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
Erkeklere bez sneakerlar..

Bu yaz erkekler için bez sneakerlar revaçta. Çeşitli markalardan derlenen imajlar arasında en az bir ayakkabı favori olmak istiyor.

Çeşitli markalarla bu yaz erkeklerin ayakları bezlerle daha da rahatlayacak.

Uzun zamandır ayakkabı dünyası farklı modelleri bir aktiviteye göre düzenliyor. Koşu, yürüyüş, yelken, spor salonu ile başlayan örnekler Nike’ın Beijing Olimpiyatları için oluşturduğu spor detayında hayrete düşürüyor.

Bez modeller de rahatlık için tasarlanmış. Üstelik bu modeller hem şortların hem de jeanlerin altına çok yakışıyor.

Öte yandan Nike'ın Olimpiyatlar için yaptığı enteresan ayak buluşları piyasaya renk katıyor.
A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
14 Mayıs 2008       Mesaj #5
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
Puma Usan İle Modanın Hızına Ayak Uydurun..!

İlham kaynağı 2008 Pekin Olimpiyatları olan PUMA’nın yeni konsepti PUMA Runway Koleksiyonu’nda yer alan USAN modeli, teknolojiyi estetikle birleştirmeyi başarıyor. Olimpiyatlardan ve atletlerin ruhundan esinlenerek üretilen Runway Koleksiyonu, spor ve stili muhteşem bir biçimde harmanlıyor.
Ayağı tam saran rahat yapısı, kullanılan materyallere bağlı olarak çok daha hafif olan USAN modelinde; Runway Koleksiyonu’ndaki tüm modellerde kullanılan çevreyle dost PUMA “UNI” teknolojisi göze çarpıyor.
Ayakkabının dış sayası, pek çok olimpiyat detayı ile zenginleştirilmiş: Olimpiyatların 08.08.08 tarihinde başlayacak olması ve 8 rakamının Çin’de başarı ve huzur anlamına gelmesinden dolayı gerek dış sayada gerekse iç tabanda 8 çizgi detayı kullanılmıştır. Bazı modellerinin arkasında olimpiyat ve ülke amblemleri de bulunmaktadır.
Zengin materyaller ve detaylar ile kombine edilen USAN, hem gösterişli hem de işlevsel olmasıyla dikkat çekiyor. Sokak modasına uyun ve USAN’ın koşu tutkunuzu yansıtmasına izin verin.
Fiyat: 153 TL
Son düzenleyen Efulim; 6 Aralık 2011 12:32 Sebep: Kırık link resimler kaldırıldı.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
22 Ocak 2015       Mesaj #6
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Ünlü Markaların Özel El Yapımı Ayakkabı Modelleri

Özel el yapımı ayakkabı modelleri, hem yerel tasarımcılar, hem de dünyaca ünlü ayakkabı tasarımcıları tarafından hazırlanmaktadır. Hem dünyada, hem de ülkemizde birçok yetenekli tasarımcı özel el yapımı ayakkabı tasarımı yapmaktadır. Eğer, bunun yanında, dünyaca ünlü markaların tasarımları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız, bu alanda inceleme yapmanız gerekmektedir. Usta tasarım firmaları olan Louboutin, Blahnik gibi tasarımcılar, hem her sezon koleksiyonlarını yenilemekte hem de kişiye özel el yapımı ayakkabı tasarımları da yapmaktadır. Bu markaların modelleri elbette çok yüksek fiyatlıdır. Ancak, modelleri inceleyerek, beğenilerinize yakın olanları birebir olarak tasarımcılara yaptırabilirsiniz.



Markaların özel el yapımı ayakkabı modellerini incelemek için internet sitelerinden veya moda dergilerinden yardım alabilirsiniz. En güncel bilgilere ulaşmak için siteler en doğru seçim olacaktır. Markaların kendi adreslerinden veya moda sitelerinden inceleme yapmanız mümkündür. Bu şekilde, zevklerinize uygun modelleri belirleyebilirsiniz. Özel hazırlanan ayakkabılar tamamen size özel olacaktır. Bu şekilde, başka kimsede olmayan modellere sahip olma şansınız olacaktır.

İlkbahar ve yaz sezonunda, tüm kıyafetlerde ve aksesuarlarda olduğu gibi, erkek ayakkabı modellerinde de bir canlılık göz yansımaktadır. Bu durum, elbette havaların ısınması ve canlılık yaşanmasına bağlıdır. Yaz sezonunda, beyler için ayakkabı, sandalet modelleri hazırlanmaktadır. Ayakkabılar, hava sıcaklığında ayakların rahat etmesi için, ince deri, süet ve nubuk gibi malzemelerden hazırlanmaktadır. Özellikle yaz aylarında çalışan ve klasik giyinmesi gereken beyler için hazırlanan erkek ayakkabı modellerinde bu durum söz konusudur. Ancak, renk seçenekleri daha geniştir. Klasik renkler olan siyah, beyaz, krem ve kahverengi tonlarından, pastel renklere kadar geniş bir renk yelpazesi bulunmaktadır.


Spor erkek ayakkabı modellerinde ise, florasan renkler ön plana çıkmaktadır. Özellikle günlük modellerde neon renkli spor ayakkabıları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yaz aylarının vazgeçilmez modellerinden biri ise sandalet modelleridir. Önü ve arkası açık bu modeller beylerin özellikle tatillerinde kullandıkları çeşitlerdir. Parmak arası modellerde giderek yaygınlaşmaktadır. Sandaletlerin birçok renk ve desende hazırlanan çeşitlerini alabilirsiniz. Deniz kenarında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ad:  ayakkabi.jpg
Gösterim: 399
Boyut:  27.8 KB


Kaynak:
Son düzenleyen kompetankedi; 7 Haziran 2016 00:47
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
23 Ocak 2015       Mesaj #7
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
2012 2013 Greyder Erkek Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları
MsXLabs.org


9qYid9K

1994 yılından beri ayakkabıda sağlamlık, kalite ve şıklığın adıdır greyder. Her yaşa hitap etmesine karşın gençlerin vazgeçilmezidir. Gençler spor kıyafet tercihlerinin tamamlayıcısı olarak ayakkabıda Greyder tercih etmektedir. Göz alıcı modeller, kaliteli tasarımlar, su geçirmez hakiki deri olması, herhangi bir sorunda bakım ve onarımının fabrika garantisinde olması, her mevsime hitap eden çeşitleriyle gerek yurt içinde gerekse yurt dışında haklı bir ilgi ve talep görmüştür. Kalitesine göre uygun fiyatları her kesimden talep edilmesini sağlamıştır. Greyder erkek ayakkabı fiyatları genellikle 150 Tl civarında olsa da bazı alışveriş sitelerinde 80 liraya da bulmak mümkün.Greyder erkek ayakkabıları internetten alma imkanınız olmasına rağmen ayakkabı aslında mağazadan her iki çiftin denenerek alınması daha sağlıklıdır. Ayakkabılarda aynı numaralarda bile bazen kesimden ve modelden kaynaklanan farklılıklar olabilmekte. Denenmeden alınan ayakkabı her durumda değil ama yinede memnuniyet yaratmaya bilir. Greyder ayakkabı modellerini sizlerin beğenisine sunuyoruz.


Daha Fazla Fotoğraf İçin:

Benzer Konular

6 Mart 2010 / we come one X-Sözlük
24 Haziran 2009 / sanar Rüya Tabirleri
16 Ocak 2010 / CyberiAn Meslekler
12 Eylül 2010 / RivaN Taslak Konular