Arama

Damatlık Modelleri - Damatlık Resimleri

Güncelleme: 26 Haziran 2015 Gösterim: 192.104 Cevap: 32
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2007       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu konuda Damatlık resimleri yer almaktadır.

Sponsorlu Bağlantılar
Damatlık resimleri için konunun tüm sayfalarını gözden geçirebilirsiniz.

damsd8

dam3zs5

damat17ey1

123ao

2d

Damat,Damatlık,Damatlık Resimleri

Son düzenleyen Blue Blood; 4 Ekim 2007 01:54
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #2
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
damatlik 13

Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen asla_asla_deme; 13 Temmuz 2007 11:45
firstlady - avatarı
firstlady
Ziyaretçi
2 Nisan 2008       Mesaj #3
firstlady - avatarı
Ziyaretçi
DAMATLIK20 1
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
2 Nisan 2008       Mesaj #4
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
kiralik smokin damatlik 20
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
29 Ağustos 2008       Mesaj #5
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
damatlik 6
damatlik7damatlik44&ampusgAFQjCNGeD8kPGSymJaN3XXyAu1kXunrYPA
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
8 Eylül 2008       Mesaj #6
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
DAMATLIĞINIZI NASIL YAPTIRMALISINIZ



DAMATLIK için alışverişe çıktınız. Ama bir türlü istediğinizi bulamadınız. Şimdi ne yapacaksınız. Eeee tabii ki kendinize uygun bir terzi veya modaevine gitmeniz gerekmektedir. Damatlık yaptırmadan önce evlilikler.com'dan damatlık yapan terzi ve modaevlerini bir inceleyin. Adresinize yakın bir yerdeyse uğrayın daha önce yaptığı veya diktiği damatlıkları inceleyin. Daha sonra da damatlık yaptıranların kıyafetlerine bir bakın. Dikim ve işçiliklerini alıcı gözüyle inceleyin. İstediğiniz damatlığı ne kadara yaptıklarını öğrenin. Daha sonrada aynı tarzda başka bir yerden fiyat alın ondan sonra da karar verdiğiniz yerde provalara başlayın. Damatlık yaptırmakta gelinlik kadar incelik ister.

Damatlık yaptırmak için en az bir ay önceden karar verin. Modaevi veya terzinize uğrarken, yaptıracağınızın gelinliğin rengini veya modelini göstermelisiniz ki gelinle bir bütün olun. Nikah veya düğün yaptıracağınız mekanın özelliklerinden bahsedin. Hangi tarz düğün yaptıracağınızı mutlaka belirtin. Daha sonrada kumaş seçimine geçin. Kumaş seçimi yaparken, gelinliği ve bulunduğunuz hava şartlarını da dikkate almanızı tavsiye ederiz. İnsanlar, genel olarak, kumaşın kalitesine elle dokunarak karar verirler. Teknoloji o kadar değişti ki kaliteli kumaşı elle dokunarak anlayamayacağımız duruma gelmiştir. Kumaşta, dikiş kayması, çekme, aşınma, yığılma, suya dayanıklılık ve kalite parametrelerini dikkate alın. Kumaş çeşitlerini ve kalite faktörlerini daha detaylı öğrenmek istiyorsanız sol taraftaki kutucukta detayları yer almaktadır.



Artık elbise diktirmeye sıra geldi. Artık terziler ve modaevleri de elektronik ve otomasyon, yaşamındaki değişime ayak uydurdular. Artık terziler ve modaevleri ellerinde mezura ve makas yok olmaya başladı. Bilgisayar aracılığıyla 3 saatte takım elbise diken terzilerde var.


Bizler gelinlik yapılır gibi damatlık yapan modaevlerinin yaptığı usulü ele aldık. Damatlığı yaptırmak 3 provadan oluşur. Bu dönem içerisinde damatlığın modelinde ufak tefek ekletmeler veya çıkartmalarda yaptırabilirsiniz. İlk provada kişinin vücut ölçüleri alınıp daha sonrada bilgisayara aktırılıp, buradan renklere bakılıyor. Kişinin resmi yansıtılıp sanal ortamda giydiriliyor.

Daha detaylara inilip bilgisayarla kumaşın kare ve çizgilerini de üst üste getirerek daha şık görünülmesi sağlanıyor. Bilgisayarsız terziler azami 3 metreden bir takım elbise çıkartılabiliyor. Provalar esnasında, kilonuza dikkat edin. Ne fazla kilo alın ne de verin. Damatlığınızı uzun veya kısa süreli olarak ta yaptırsanız mutlaka yanınızda iki kişi ile gidiniz. Damatlık provalarında seçtiğiniz modelin üzerinize uygun olup olmayacağı konusunda terzinize mutlaka güvenin.

Onlar yüzlerce insanı giyindirdiği için seçici olurlar. Şayet istemediğiniz bir modeli de kabul etmek zorunda değilsiniz. Size en uygunu sizin beğendiğiniz ve rahatlıkla kabul edebileceğiniz damatlıktır.

omuz

Damatlık yapımında ölçüler sırasıyla, Boyun, göğüs, arkadan ve önden tam omuz, sonra yarım omuz, bel, basen, bilek, kol boyu ve manşet boyu, ceket tarzına göre boy ölçümü (ceket veya smokin) alınır. Ayrıca, pantolon ölçüsünde, bel, basen ve paça genişliği ile birlikte belden topuğa kadar boy uzunluğu alınır.

Takım elbise ve smokin yaptırılırken aksesuarı da seçilir veya yine aynı terziye diktirtebilirsiniz. İlk provanın ardından ikinci provaya geldiğinizde, olumlu veya olumsuz yönler ortaya çıkmaktadır. Damatlığın yapımı sürerken terzinizle muhabbet esnasında gelinlik ve düğün hazırlıkları konusundaki değişikliklerden bahsedin.

Belki sizin göremeyeceğiniz veya dikkatinizden kaçan bölümleri o size hatırlatabilir veya damatlığınızda değişiklik önerebilir. Damatlık dikimleri son hızla sürerken, sizde terzinizin size vereceği önerileri dikkate alın. İkinci provanızın ardından iç çamaşırı ve diğer aksesuarlarınızı tamamlamaya başlayın. Gömleğin kol düğmeleri, saat, kemer, çorap, ayakkabı, boyunluk (kravat, papyon, fular vb), gibi aksesuarları hazırlayın. 3'üncü prova bitimine kadar belirtilen kiloyu almaya veya vermeye çalışın. Başaramazsanız belki de yaptırdığınız damatlık istediğiniz gibi olmayabilir.
Son düzenleyen Efulim; 6 Aralık 2011 12:56 Sebep: Kırık link resimler kaldırıldı+sayfa düzeni.
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
13 Mart 2009       Mesaj #7
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Damatlik Modelleri

damatlik 19
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
28 Nisan 2009       Mesaj #8
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Damatlar İçin Yaka Çiçeği Modelleri


images
damat aksesuarları - damatlara çiçekli konbineler




b7nyuf

24wdatl

x428zn

16adwtl

1ikcbn

2rw2otv

2di3fx3

9rp2qp
images
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
RivaN - avatarı
RivaN
Ziyaretçi
29 Temmuz 2010       Mesaj #9
RivaN - avatarı
Ziyaretçi
Damatlık Modelleri - Damatlık Resimleri




Damatlık Modelleri - Damatlık Resimleri


damatlik8 6404


damatlik 2
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
6 Aralık 2011       Mesaj #10
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Damatlık Modelleri - Damatlık Resimleri

Geleneksel siyah takım çok kasvetli görünebilir. O halde, ya çizgili pantolonla rengini açın ya da kravatla canlandırın. Metalik gümüş ve ya lacivet bir takım da seçebilirsiniz. Klasik takım giymek isteyen damatlar için bazı ilginç fikirler:

* Silindir şapka ve kuyruklu smokin.
* Polis veya askerse kendi üniforması.
* Kendi ulusal giysisi, örneğin eğer İskoç ise pötikareli bir etek.
* Beyaz bir takım (kendinden emin olanlar için)
* Kuşak ile siyah bir kravat ya da papyon.
* Paul Smith’inki gibi çok ince çizgili bir takım.
* Damat kıyafetlerini özel ayrıntılarla (köstekli bir saar, saatine uyacak kol düğmeleri, mendil, papyon, pantolon askıları, çoraplar ve güneş gözlükleri) eşsiz hale getirebilirsiniz. Unutulmaması gereken tek kural temiz, düzgün, klasik ayakkabılar giymek.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...

Benzer Konular

24 Haziran 2020 / CrasHofCinneT Moda
22 Ağustos 2013 / nünü Moda
21 Ocak 2012 / YellowCanary Taslak Konular
31 Mayıs 2012 / buz perisi Matematik
16 Nisan 2010 / _KleopatrA_ X-Sözlük