Arama

Yemek Odası Dekorasyonu

Güncelleme: 6 Mayıs 2019 Gösterim: 6.584 Cevap: 1
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
29 Ocak 2011       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Yemek Odası Dekorasyon
Cam dikdörtgen yemek masası, koltuk tarzında sandalyeler, köşede servis masası, uzun lamba ile kırmızı, füme ve camel tonlarında mobilyaların kullanıldığı, hoş bir yemek odası önerisi.

Sponsorlu Bağlantılar
Wenge yuvarlak masa, sandalyeler metal deri karışımı, kırmızı ve kahve tonlarından yola çıkarak dekore edilen bir yemek odası. Duvardaki beyaz seramik tabak ve vazolar ile odaya farklı bir hava katılmış. Yuvarlak masa altına oval halı iyi düşünülmüş, uygulanabilir.


Bu tipte servis masası bulma şansınız yoksa, sipariş üzerine yaptırabilirsiniz. Örnekteki gibi meşe olabilir veya wenge, beyaz tercih edilebilir, salonunuza uygun bir köşede çok fazla yer tutmayacak şekilde kullanacağınız bir model.

Son düzenleyen Safi; 6 Mayıs 2019 01:47
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
29 Ocak 2011       Mesaj #2
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Modern yemek odası dekorasyonu örnekleri

Sponsorlu Bağlantılar
Klasik ve ağır yemek odası takımlarından sıkıldıysanız modern yemek takımlarına bir göz atın. Yemek odalarında her zaman aşırı bir uyum ve takım mobilya merakı olmuştur. Oysa ki her şey birbiriyle uyumlu olmak zorunda değil, zaten dekorasyonda bile tezat fikirler moda.

Aslında konu illa ki tezat ya da uyum değil, konu; farklı, yeni ve şık yemek odası dekorasyonları. Yemek odalarında kullanılan mobilyalar her zaman aynı oldu. Ahşap masa ve sandalyeler ve bunlara eklenen büyük gümüşlük ya da vitrinler eşlik etti.

Elbette ki ahşabın büyüsü her zaman farklı ve klasiktir. Çoğu insan için ahşabın modası hiç geçmez ama ara sıra biraz değişiklik yapmakta fena olmaz. Mesela; cam, kumaş ya da doğal ahşap renklerinin dışında olan tasarımlar hatta cam ve ahşap kombinleri kullanılabilir.

yemekodasidekorasyonu1

Modern yemek odası

Cam mobilya malzemeleri biraz tedirginlik yaratsa da aslında dayanıklıdır çünkü özel malzemelerden üretilir. Modern yemek takımlarında sandalye bacaklarının bile camdan yapıldığını görebilirsiniz. Desenli ya da süz kumaşların ve hatta zıt kombinlerin renk kattığı yemek takımları modern ve şık dekorasyon örnekleridir.

modernyemekodasi

Modern yemek odası takımı

Yemek odası dekorasyonlarında en çok tavsiye edilen fikir, yemek odanızı mutlaka ayrı bir bölüm olarak değerlendirmenizdir. Bu şekilde hem çok şık hem de çok modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Salon takımlarıyla birleşen ortak temalar dekorasyona her zaman kalabalık bir görünüm vermiştir. Modern ve farklı yemek odası takımları ile misafir ağırlamak sizin için bir keyif olacak.

yemekodasidekorasyonu2
Modern yemek odası takımları modelleri



"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

28 Mart 2012 / HerHangiBiri Moda
1 Haziran 2016 / _Yağmur_ Moda
23 Eylül 2018 / Misafir Tıp Bilimleri
8 Ekim 2012 / ThinkerBeLL Moda