Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Göz Kırpmaları (Winks)
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 03-11-2006   #11 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Winks/Content Installer/Adder

çoooook tesekkürler ama bunu kurunca hepsini kurmuyo serial filan istiyo bunu nasi cözecez

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-11-2006   #12 (mesaj-linki)

msn7,5 a winks installer i kurdum ayrıca msn winks content v2.0 ı kurdum ama calışıramadım msn ekranımda nasıl hareketli resim koyacağız bir bilen detaylı acıklayabilir mi?
Eski 15-03-2007   #13 (mesaj-linki)

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Programı kaldırsanız bile arka planda bir işlem çalışmaya devam ediyor.

CTRL + ALT + DEL'e basıp Görev Yöneticisi'ni açın. İşlemler sekmesine gelin ve listeden msnappm.exe işlemini bulup sonlandırın. Sonra C:\WINDOWS\ klasörine gidip msnappm.exe dosyasını bulup silin.

Başlat'a tıklayın Çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp onaylayın.

Sol taraftan tıklaya tıklaya aşağıdaki anahtar adına kadar gelin:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run

Sağ tarafta msnsyslog C:\WINDOWS\msnappm.exe girdisini göreceksiniz, silin ve kurtulun...
hocam teşekkür ederim dediğin işlemleri yapıyorum hepsi tamam da C:\WİNDOWS altındaki dosyayı bir türlü silemedim. Uygulama çalıştığından dolayı silinemiyor diyor. Bu dosya başka nerede çalışır bi yardım lütfen

kompetankedi teşekkürler aslında güzel bi program ellerine sağlık ama 30 gün sürekli register dedikten sonra bugün msn mi kilitledi program. illet oldum sabah beri uğraşıyorum.

Son Düzenleyen sdenizozkan; 15-03-2007 @ 10:13. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 15-03-2007   #14 (mesaj-linki)

Alıntı:
sdenizozkan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hocam teşekkür ederim dediğin işlemleri yapıyorum hepsi tamam da C:\WİNDOWS altındaki dosyayı bir türlü silemedim. Uygulama çalıştığından dolayı silinemiyor diyor. Bu dosya başka nerede çalışır bi yardım lütfen

kompetankedi teşekkürler aslında güzel bi program ellerine sağlık ama 30 gün sürekli register dedikten sonra bugün msn mi kilitledi program. illet oldum sabah beri uğraşıyorum.
Windows'u güvenli kipte başlattıktan sonra silebilirsiniz.
Eski 12-07-2007   #15 (mesaj-linki)
askari

slm arkadaşlar bunların nasıl yükleneeğini daha detaylı anlatırmısınız!?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
contents adder, msn contents adder yardim, msn de nasıl şifre çözecez, msn installer, msn kilitleyen nick, msn kilitleyen program, msn kilitleyen smiley, msn winks installer register, msn winks register, msn winks ınstaller key,
MSN Winks/Content Installer/Adder Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Content Crazy Show 5.2 - 1300'den fazla Winks+Hareketli Avatar mkcguler MSN Göz Kırpmaları (Winks) 33 2 Hafta Önce 16:46
Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer NeutralizeR MSN Göz Kırpmaları (Winks) 34 24-10-2008 14:00
MSN Content Adder v2.0 (Msn'e Herşeyi Otomatik Kuruyor) Sorrow Diğer MSN Messenger İçerikleri 12 08-07-2008 01:31
Kişi Ekleme (Quick Contact Adder) - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 3 03-07-2008 23:28
Actual Installer Saner Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 02-05-2008 00:16
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:46Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.17009592 saniyede (59.29% PHP - 40.71% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz