| | #1 (mesaj-linki) | |
| ![]() Hem Göz kırpması hem de Dinamik Görüntü Resimlerinizi önizleme yapıp yükleyebiliyorsunuz. Ayrıca MSN Pack olusturabiliyorsunuz.. ![]() ![]() MSN Content Adder.zip * Son Düzenleyen kompetankedi; 21-09-2006 @ 15:38. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| MSN Content Adder 2.0 NewSon Düzenleyen NeutralizeR; 28-11-2007 @ 17:14. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Winks/Content Installer/Adder Bu program güzel de yüklemiyo ifadeleri falan | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Winks/Content Installer/Adder
CTRL + ALT + DEL'e basıp Görev Yöneticisi'ni açın. İşlemler sekmesine gelin ve listeden msnappm.exe işlemini bulup sonlandırın. Sonra C:\WINDOWS\ klasörine gidip msnappm.exe dosyasını bulup silin. Başlat'a tıklayın Çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp onaylayın. Sol taraftan tıklaya tıklaya aşağıdaki anahtar adına kadar gelin: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run Sağ tarafta msnsyslog C:\WINDOWS\msnappm.exe girdisini göreceksiniz, silin ve kurtulun... | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
teşekkürler arkadaşlar ama ben bişey soracam bunları nasıl yapacagımızı daha detaylı anlatamazmısınız yüklemek istiyorum fakat nasıl kullanacagımı bilmiyorum şimdiden saolun
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben göz kırpmaları yuklemek istıyorum neler yapmalıyım
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
http://www.msxlabs.org/html/msn-wind...kirpmalari.php | |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
arkadaslar bu göz kırpmaları hangi dosyaya indirmemiz gerekiyor
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
yüklemeyin arkadaşlar.illet oldum kaldıramıyorum programı.kaldırıyor ama hala uyarı veriyor.register edin diye.halbuki program kurulu değil.
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
3 msj yukarıya baksaydın sorun kalmazdı | |||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msn content installer, msn content installer 4, msn content installer 4 free, msn content ınstaller 4 free, msn winks installer, |
MSN Winks/Content Installer/Adder Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer | NeutralizeR | MSN Göz Kırpmaları (Winks) | 43 | 22-09-2009 21:21 |
| MSN Content Crazy Show 5.2 - 1300'den fazla Winks+Hareketli Avatar | mkcguler | MSN Göz Kırpmaları (Winks) | 44 | 05-07-2009 11:33 |
| Kişi Ekleme (Quick Contact Adder) - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 7 | 17-06-2009 08:50 |
| Actual Installer | Saner | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 07-02-2009 01:37 |
| MSN Content Adder v2.0 (Msn'e Herşeyi Otomatik Kuruyor) | Sorrow | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 12 | 08-07-2008 01:31 |