Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Göz Kırpmaları (Winks)
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 01-12-2005   #1 (mesaj-linki)

Hem Göz kırpması hem de Dinamik Görüntü Resimlerinizi önizleme yapıp yükleyebiliyorsunuz.

Ayrıca MSN Pack olusturabiliyorsunuz..

MSN Content Adder.zip

*

Son Düzenleyen kompetankedi; 21-09-2006 @ 14:38.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 29-05-2006   #2 (mesaj-linki)
MSN Content Adder 2.0 New

Yeni Sürümü.

Son Düzenleyen NeutralizeR; 28-11-2007 @ 16:14.
Eski 23-06-2006   #3 (mesaj-linki)
PrenS`
Cvp: MSN Winks/Content Installer/Adder

Bu program güzel de yüklemiyo ifadeleri falan
Eski 26-06-2006   #4 (mesaj-linki)

Alıntı:
Mavi_Tuna adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar öncelikle hizmetlerinizden dolayı deşekkür ederim
ama şunuda belirtmeliyim ki eklediğimiz programların serialleri varsa ekliyelim yoksada belirtelim MSN_Content_Adderv2.1.rar ekledim kurdum ama 2 dk. bir serial isteyip duruyor dolayısı ile msn yi ve eklentilerini kaldırmak zorunda kaldım. tekrar kurunca tekrar register istetyip duruyor kaçgündür tırmalayıp duruyorum
yardım ede bilirseni sevinirim hoşçakalın
Programı kaldırsanız bile arka planda bir işlem çalışmaya devam ediyor.

CTRL + ALT + DEL'e basıp Görev Yöneticisi'ni açın. İşlemler sekmesine gelin ve listeden msnappm.exe işlemini bulup sonlandırın. Sonra C:\WINDOWS\ klasörine gidip msnappm.exe dosyasını bulup silin.

Başlat'a tıklayın Çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp onaylayın.

Sol taraftan tıklaya tıklaya aşağıdaki anahtar adına kadar gelin:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run

Sağ tarafta msnsyslog C:\WINDOWS\msnappm.exe girdisini göreceksiniz, silin ve kurtulun...
Eski 28-06-2006   #5 (mesaj-linki)

teşekkürler arkadaşlar ama ben bişey soracam bunları nasıl yapacagımızı daha detaylı anlatamazmısınız yüklemek istiyorum fakat nasıl kullanacagımı bilmiyorum şimdiden saolun
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
content installer, msn content installer, msn content installer 4, msn content installer 4 free indir, msn content installer indir, msn content ınstaller, msn winks download, msn winx resimleri, msne çeşitleri, winx msn resimleri,
MSN Winks/Content Installer/Adder Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 186 11 Saat Önce 18:31
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 172 1 Gün Önce 20:03
MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar aorgun MSN İfadeleri (Emoticons) 49 09-07-2008 21:46
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:05Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14399099 saniyede (71.54% PHP - 28.46% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR