| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer
messenger 8.5 sürüm,msn plus yüklü adreslerin hepsinde aynı sorun var
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer özel ifadeleri göster seçeneği işaretli örnek olarak ifadesine klavye kısayolu olarak bayrak yazıyorum ifade gönderirken bayrak yazdığım zaman bayrak gif resmi gitmiyor bayrak yazısı gidiyor. bende xp işletim sistemide var onda sorun yaşamıyorum vistada ise olmuyor yazılar gidiyor messenger 8.5 sürüm her adreste aynı sorun | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
nasil kulanilir ??
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |||||
Buyrun linkiniz: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu | |||||
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
kardeş bu zıkkım çalışmıyor yaaaaa ne yaptıysam olmadııı
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
Evet güzel kardeşim her adımı tek tek uyguladım ben ultumate kullanıcıyım acabe bundan olabilirmi....
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer sayın arkadaşım, winrarı silip tekrar yükledim. yine hata mesajı veriyor. gelen mesaj şöyle: C:\Documents and Settings\FREEPC\Local Settings\Temporary İnternet Files\Content.IE5\IQ7H3D72\Gargalhada_msxlabs.com[1].zip geçerli bir win32 uygulaması değil. winrardan başka tekrar winzip te yüklememiz gerekiyor mu ? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| installer, msxlabs, uyumlu, vista, windows, winks |
Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Installer CleanUp Utility | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 2 Hafta Önce 15:33 |
| Windows Data Recovery (Vista uyumlu dosya kurtarma programı) | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 22-02-2008 02:56 |
| Yeni Yahoo Messenger - Windows Vista Uyumlu | hellboy726 | Diğer MSN Messenger Programları | 0 | 16-12-2007 22:35 |
| MSN Winks/Content Installer/Adder | kompetankedi | MSN Göz Kırpmaları (Winks) | 17 | 28-11-2007 17:15 |
| Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 0 | 04-11-2006 11:29 |