| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer
sefsefsad
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
arkadaşım bu konuda yardım istiyorum şimdi ben yükledim komut işleminide yaptım ancak "mswinsck.ocx" modülü yüklendi ancakDIIRecister Server çağrısı 0x8002801 c hata koduyla başarısız oldu notu çıkıyor yardımın için şimdiden teşekkür
| |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installerben bu mesajı yazdığımda yeni üyeydim biraz dolaşınca sorunu çözdüğünüzü farkettim kusura bakmayın ilginize teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |||||
ben bilgisayarıma şifre koydum ama şifreyi unuttum malesef bilgisayarımın sadece parolasıs kısmına girebiliyorum ne yapmalıyım | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| installer, msxlabs, uyumlu, vista, windows, winks |
| vista uyumlu msn indir, |
Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Installer CleanUp Utility | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 2 Hafta Önce 15:33 |
| Windows Data Recovery (Vista uyumlu dosya kurtarma programı) | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 22-02-2008 02:56 |
| Yeni Yahoo Messenger - Windows Vista Uyumlu | hellboy726 | Diğer MSN Messenger Programları | 0 | 16-12-2007 22:35 |
| MSN Winks/Content Installer/Adder | kompetankedi | MSN Göz Kırpmaları (Winks) | 17 | 28-11-2007 17:15 |
| Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 0 | 04-11-2006 11:29 |